Banner

Kiss Angi szerint van esély arra, hogy visel még DVTK címeres mezt a pályafutása során

Szerző: objektív | 2023-05-09 15:53:00

A diósgyőriek saját nevelésű, válogatott kosárlabdázója a fejlődése érdekében vált klubot.


Kiss Angelika, a DVTK-Hun-Therm női kosárlabdacsapatának játékosa vasárnap közösségi oldalán jelentette be, hogy a következő évadban másik csapatban szerepel. A most 22 esztendős center több mint egy évtized után távozik a piros-fehérektől, ugyanis Miskolcon ismerkedett meg a sportág alapjaival, a diósgyőri klub saját nevelésű játékosként lett előbb a felnőtt csapat tagja, 16 esztendősen, majd az utánpótlás válogatottak után, két és fél éve, a magyar felnőtt nemzeti együttesben is bemutatkozott.

Távozásának okáról nem kívánt többet mondani annál a 191 centi magas center, mint amit a facebook oldalán közzé tett: ,,Szokták mondani, ha egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik! Ezt az ajtót rengeteg csodálatos emlékkel, én most bezárom itt Miskolcon. Nagyon nehéz döntés volt, de büszke vagyok magamra, hogy meghoztam. Sok-sok köszönettel tartozok azoknak az embereknek, akik végigkísérték azt a 7 éves Kiss Angit, akinek álma az volt, hogy példakép legyen itt Diósgyőrben. Én nem akartam elmenni innen soha, szerintem egy sportolónak szüksége van a bizalomra és a megbecsülésre. Hiszem azt, hogy minden okkal történik, eljött az én időm, hogy változtassak. Hálás vagyok családomnak, barátaimnak, edzőimnek, akik végig bíztak bennem, és támogattak! A sok szeretetnek, a szerelemnek, ami által az az erős lány lehetek ma, ki mindig is szerettem volna lenni! Kedves Diósgyőr, Miskolc: nagyon sok közös emlékkel, könnyel, mosollyal távozom most, de mindig szívem kis csücske leszel!”




A bejegyzés egy másik része pedig ezt tartalmazza: ,,Kinyitottam most egy ajtót, aminek a küszöbén egy érett, célokkal, tervekkel felszerelt NŐ fog belépni! Izgatottan várom az új kihívásokat, és akadályokat, tudom akármerre is fog fújni a szél, mindig lesznek majd emberek kik fogják majd a kezem és támogatnak. El nem tudom mondani, hogy ez a tudat, milyen jó érzés, köszönöm mindenkinek!”


Olvasd el a teljes cikket >>>


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. vebgy* |Válasz erre: 2. korxi
2023-05-12 11:04:42 Fekete öves, Veterán
Mindenesetre megrekedt itt a fejlődésben egyértelmű. Meglátjuk mi lesz... remélem nem ellenünk villog majd...
5. burritos
2023-05-11 22:00:01 Zöld öves, Fanatikus tag
Kívánom neki a legjobbakat!
Sztem viszont Vilipics ide, vagy oda, sok fejlődést én már nem látok benne. De ne legyen igazam!
4. Joshi
2023-05-11 17:44:02 Lila öves, Fanatikus tag
A több játéklehetőség miatt távozott valahol érthető a Honi ligában közepes,az Euroligában feledhető teljesítményt nyújtott!Talán ott megmutatja,hogy több van benne, sok sikert ennek tükrében visszavárunk!
3. kétess
2023-05-11 17:29:39 Lila öves, Őstag
DVTK klub HÜSÉG ennyit ér számára: // Semmit //== A jelenleg a 3x3-as és az 5-5 válogatottnál is számításba vett Kiss Angi nagy várakozásokkal tekint a jövő elé: - Nagyon boldog voltam mikor a Pécs csapata megkeresett, olyan körülményeket, lehetőségeket ajánlottak, amire én is vágyom most jelen pillanatban. A fejlődésemet szerettem volna előtérbe helyezni és ott szerintem erre maximális energiát és figyelmet szentelnek. A csapatért mindent meg fogok tenni, hiszem, hogy a mi kis fiatal csapatunk képes lesz meglepetéseket okozni. Izgatottan várom az új kihívásokat és feladatokat. Tudom, hogy jó helyen leszek, és ez nagy biztonságot ad nekem.
2. korxi
2023-05-10 21:05:33 Piros öves, Veterán
Most hogy hivatalosan is bejelentették Pécset, már árkus szemmel figyelhetjük, hogy alakul majd Daliborka Vilipics kezei alatt. Remélem jól, drukkolok neki, és ha ez történik meg, akkor az némileg kritika ránk nézve is, hogy a háttérstábban nekünk miért nincs Vilipicsünk, avagy hasonlónk.
1. kétess
2023-05-09 18:29:39 Lila öves, Őstag
DVTK klubnál szerintem mindene meg volt. Kár hogy neki ez is kevés volt. Ennyit a klubb hüségröl!!! // Kíváncsi leszek hogy a PEAC-nál meddig birja majd a játékot.//:
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...