Banner

Médiaajánlat

Az amigeleken.hu immár 7 éves. A weboldal indulásától kezdve nagy volt az érdeklődés az online felületünkön a szurkolók körében. A honlapunk olvasottsága azóta is folyamatosan nő, és mára az ország egyik leglátogatottabb szurkolói portálja lettünk. Egyes híreinket, cikkeinket, riportjainkat országos médiumok figyelik és veszik át ennek is köszönhetően.

2013-tól hivatalosan is gazdasági társaság áll az oldal mögött, amit igyekszünk rentábilissá tenni. Mivel egy nagy közösséget felölelő szurkolói weboldal vagyunk, a bevételeink csaknem egészét az oldalunkon megjelenő cégek, vállalkozások hirdetései, megjelenései teszik ki. Mi ebből gazdálkodunk.

Az amigeleken.hu oldal ingyenes, de sok munkával készül. Ahhoz, hogy fejlődni és növekedni tudjunk továbbra is, többek között olyan partnercégek megjelenésére van szükség, akiknek fontos a régió, a borsodi emberek megszólítása, és felismerik a bennük rejlő potenciált a vállalkozásuk kapcsán.

Természetesen azok számára is nyitott a lehetőség, akik a kampányaikat országos viszonylatban bonyolítják le, mert termékük, szolgáltatásuk nem korlátozódik Borsod megyére, Miskolcra, ahogy egyébként weboldalunk olvasóinak lakhelye sem.

Hogy milyen módon tudod támogatni az oldalt és ezzel együtt hogyan tudsz lehetőségét biztosítani a vállalkozásod népszerűsítésére, ügyfélszerzésre, az alábbiakban írjuk le:

Banner kihelyezés:

Leggyakoribb marketing eleme az online világnak a banner. Jelentése: a weboldalon elhelyezett hirdetés, mely különböző nagyságú és elhelyezkedésű dobozban jelenik meg, legtöbbször képes formában. Ezeket különböző grafikai elemekkel lehet látványossá tenni, és a benne lévő szöveggel tehetjük konkréttá a mondanivalót, ami a vállalkozást hivatott népszerűsíteni.

A bannerek méretei a legkülönbözőbbek lehetnek, megbeszélés tárgyát képezik az egyedi elhelyezések, elrendezések, méretek. Pár fix bannert mutatunk be az alábbi képekkel:

1. számú banner

Az oldalsávban található bannertípus. Ez a banner a főoldalon és az aloldalakon is megjelenik, így minden lapmegnyitásnál láthatóvá válik. Az 1-es banner előnye, hogy a kategóriájában a legkedvezőbb áron igénybe vehető reklámfelület. Méretének szélessége fix, a magasságot egyedi igények alapján tudjuk elkészíteni.

2. számú banner

A 2-es számú bannerhelyünk az aloldalakon található cikkek előtt vagy után jelenhet meg. Mérete: alapértelmezetten 830x200 pixel. Az aloldalakon való megjelenés az egyik legkedveltebb a hirdetőink számára, hiszen az olvasók közvetlenül a hírek előtt vagy után láthatják, emiatt gyakorlatilag nem tudja elkerülni a figyelmüket. A méretek függőlegesen ennél a bannertípusnál is testre szabhatók.

3. számú banner

A fő bannerhelyünk a főoldalon jelenik meg. Mérete: 1140x300 pixel. A banner helye a 3-as számmal jelzett területen látható. Előnye a markáns, szembetűnő nagy mérete és a főoldali megjelenés.

4. számú banner

A legnagyobb, legszembetűnőbb bannerünk jelenleg, amit partnereink számára fel tudunk ajánlani a fixen elhelyezett bannerek közül. Szinte az egész főoldalt tetejét kitölti, ezt követően láthatók a cikkek, írások. Kikerülhetetlen a szemnek, így biztosan célba talál minden egyes látogató számára. (A 3-as számmal jelölt bannerhely alatt látható megjelenés – Euro Jackpot)

5. Felugró reklámablak

Minden felhasználó weboldalra történő belépését követően egy 8-10 mp-es megjelenést teszünk lehetővé hirdetőink számára. A felugró ablak csak az egyszeri belépés után látható, azt követően az aloldalak közötti kattintgatások alkalmával az nem bukkan fel többet. Van kikapcsolható és nem kikapcsolható változata. A felugró ablak ára ennek függvényében kalkulálható.

6. Teljes arculat

Vannak olyan kampányok, melyek során a megrendelő azt várja el, hogy a weboldalt a lehetőségekhez mérten igazítsuk úgy, hogy a kampány tárgya a legnagyobb felületen legyen jelen. Ilyen megjelenés az alábbi is, amin például a Borsodinak adunk képzeletben teljes megjelenést. ( a kép illusztráció)

7. Támogatói logó, bannerkihelyezés

Támogatóink, partnereink minden cikkünket követően viszontláthatják a cégük, vállalkozásuk logóját az írás előtt/után/közben – választható opció - azzal a szöveggel, hogy a ”cikk létrejöttét az XYZ vállalkozás támogatta.”

8. PR cikk megjelenítése

A vállalkozásoknak lehetősége van arra, hogy az oldalon PR cikket helyezzenek el. A cikkben bemutathatják vállalkozásuk tevékenységét egyben, de akár külön PR cikkeket is kérhetnek, melyben külön-külön jelenítjük meg a szolgáltatásokat. A PR cikkek megjelenésével a hirdető két legyet üt egy csapásra. Egyrészt olvasók tízezreihez juthat el vállalkozás neve és híre, másrészt – amennyiben rendelkezik weboldallal – nagyon jó hatással van a weboldal kulcsszavaira történő keresésénél a Google találati listáján. A minőségi PR cikkek megjelenítése minőségi, nagy látogatottságú portálokon való közzététele köztudottan a Google által nagyra értékelt SEO eszköz.

A látogatottság

Az amigeleken.hu látogatottságáról külön ajánlatkérésre hozunk az érdeklődők tudomására konkrét számokat a Google Analytics adataiból. Jelenlegi látogatottságunk napi több ezres, havi viszonylatban több tízezres nagyságrendű, az oldalmegtekintések száma meghaladja a havi félmilliót. Az AV (megjelenés) árban az amigeleken.hu verhetetlen az online marketing piacán, de fix áraink is meglehetősen barátibbak, mint a hasonló látogatottsággal bíró oldalak díjai.

Amennyiben kedveled az amigeleken.hu szurkolói portált, respektálod a munkánkat és szeretnéd támogatni a továbbiakban részben vagy folyamatosan egy megjelenés megrendelésével, vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén. Ha nálunk hirdetsz, minket támogatsz, velünk együtt támogatod közvetve a közösséget is. Biztosítunk, hogy vállalkozásodnak bármilyen megjelenése portálunkon nem adomány lesz, hanem egy olyan lehetőség, mely abszolút rentábilis számodra, mely a céged népszerűsítésével, ügyfélszerzéssel, az ügyfélköröd folyamatos bővülésével járhat.

A megjelenés díjai:

Az amigeleken.hu portálon történő megjelenéssel kapcsolatban mindenkivel külön vesszük fel a kapcsolatot és kínálunk számára egyedi ajánlatot. A megjelenés díja függ a banner nagyságától, a megjelenés időtartamától, illetve a fizetési metódustól. Ezek összessége határozza meg a hirdetés végösszegét. Nagy általánosságban azonban elmondható, hogy PR cikkek viszonylatában 15.000 Ft-tól / PR cikk, bannerek esetében 30.000 Ft-tól / hó összegtől kerülnek értékesítésre a nálunk megjelenített hirdetések.

Ajánlatkérés:

Árajánlatot az info@amigeleken.hu e-mail címen tudsz kérni, ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és személyesen beszéljük át a részleteket.