Banner

Így állnak akadémiai csapataink a bajnokságaikban

Szerző: amigeleken.hu | 2022-04-15 14:51:00

Utánpótlás eredmények.


Néhány hónapja megszűnt a dvtk.eu-n a "Pályán az utánpótlás" című összeállítás. Ebben egy oldalon meg lehetett tekinteni utánpótlás csapataink eredményeit az adott fordulóban és az eredményre kattintva át lehetett navigálni a bővebb összefoglalásra is. Aki érdeklődik az utánpótlás csapatok eredményei iránt, már nem élhet ezzel a kényelmes megoldással, csak egyesével tudja megnyitni a meccsek beszámolóit.

Új vezetőedzőnk bemutatásakor Benczés Miklós sportigazgató úgy nyilatkozott, hogy Dragan Vukmir egy igazi fejlesztő edző, akinek az is feladata lesz, hogy minél több akadémistát építsen be a felnőtt csapatba, hiszen nekik ez a következő állomás a pályafutásukban, és ez a tulajdonosi elvárás is. Benczés szerint akadémiánkon sok fiatal tehetség bontogatja szárnyait.

Nézzük, hogy teljesítenek utánpótlás csapataink a különböző bajnokságokban. A tabellák mellett bemutatjuk, milyen stáb segíti az egyes csapatok munkáját. A szakemberek létszámára igazán nem lehet panasz, hiszen az edzőpárosok mellett kapusedzők, erőnléti edzők, masszőrök és videóelemzők alkotják a stábokat.


Tartalékcsapatunk az NB III Keleti csoportjában szerepel. A Zsivoczky-Jordán edzőpáros munkáját erőnléti edző, kapusedző, két video elemző és két masszőr is segíti a minél jobb eredmények elérése érdekében. Tartalékcsapatunk mellett tevékenykedik videóelemzőként sportigazgatónk fia, Benczés Balázs.

Az NB III Keleti csoport állása:



U19-es csapatunk az őszi idényt az MLSZ Országos U19 Kiemelt csoportjában kezdte meg, ahol 3-1-7-es mutatóval a 10. helyet szerezte meg. Mivel az A-csoportban csak az első 8 helyezett folytathatta a tavaszt, a DVTK a B-csoportban szerepel. Az őszi szezonban Benkő Péter volt a legjobb goóllövőnk 5 találattal.

A tavaszi tabella csalóka, mert csapatunk 2-3 meccsel kevesebbet játszott vetélytársainál.

A gárda sikeréért a Vincze-Takács edzőpáros mellett erőnléti edző, masszőr és videóelemző is dolgozik.

MLSZ Országos U19 Kiemelt csoport végeredménye az őszi idényt követően:


MLSZ Országos U19 "B" Csoport állása:




U17-es csapatunk az őszi idényt az MLSZ Országos U17 Kiemelt csoportjában kezdte meg. A csapat mindössze 3 mérkőzésen tudott pontot szerezni, 8 alkalommal kénytelen volt fejet hajtani az ellenfelek előtt, aminek köszönhetően utolsó helyen fejezte be az őszt. U19-es csapatunkhoz hasonlóan a tavaszi szezonban a B-csoportban szerepelnek. Fekete Vince a házi gólkirályunk, ősszel 4 gólt szerzett, tavasszal pedig már 8-nál jár.

Az edzőpáros munkáját kapusedző és videóelemző segíti.

MLSZ Országos U17 Kiemelt csoport végeredménye az őszi idényt követően:


MLSZ Országos U17 "B" Csoport állása:




U16-os csapatunk nem a legerősebb csoportban kezdte az őszt, nem kerültek be a Kiemelt csoportba. A gárda az Alap csoportot 7-2-2-es mutatóval a 2. helyen zárta, így 2 hozott ponttal kezdte meg a tavaszt az MLSZ Országos U16-os bajnokság "B" csoportjában. A csapat legjobb góllövője ősszel Homenszki Ronaldó volt 11 góllal, a tavaszi szezonban 6 meccsen eddig kétszer talált be az ellenfelek hálójába. A tavaszi tabella U16-os csapatunk esetében is csalóka, hiszen 3-4 meccsel is kevesebbet játszott a vetélytársaktól.

A csapat mellett erőnléti edző, kapusedző és masszőr is tevékenykedik.

Az MLSZ Országos U16 Alap csoport őszi végeredménye:


Az MLSZ Országos U16 "B" Csoport állása:




A DVTK Labdarúgó Akadémia U15-ös csapata az MLSZ Országos U15 Kiemelt csoportban szerepel.

16 fordulót követően a csapata a 8. helyen áll a tabellán 4-4-8-as mutatóval. A legjobb góllövők Gyenes Róbert és Rem Domokos 5-5 góllal.

A stábban erőnléti edző, kapusedző, videóelemző és masszőr is segíti az Icsó-Germán edzőpáros munkáját.



A DVTK Labdarúgó Akadémia U14-es csapata az MLSZ Országos U14 Kiemelt csoportban szerepel.

20 fordulót követően a csapat a 9. helyen áll a tabellán 7-2-11-es mutatóval. A házi gólkirály Kis Attila 14 góllal.

A stábban erőnléti edzőt, kapusedzőt és masszőrt is találunk.



forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. Szilas
2022-04-18 09:00:18 Narancs öves, Tag
Min csodálkozunk? Megye I-II-es csapatokig jutó játékosokból lettek itt edzők. Fiatal huszonéves srácok, kevés élet és szakmai tapasztalattal, ellenben van papírja és így edző lehet. Edzők egy része alkoholproblémás, emberileg is alkalmatlan nem csak szakmailag, vagy a volt felnőtt játékosból lett edző szencsejátékfüggő. Milyen emberi és szakmai irányt mutahatnak ezek a fiatal akadémistáknak? Kíváló munkahely, fixen jön a lóvé, mellette elfocizgatunk Hidasnémetiben, vagy itt -ott némi plusz pénzért. Na Hidasnémeti a másik fertő, volt olyan meccsük amikor 3 kapus ült a cserepadon. Szerencsétlen tulaj önti a pénzt a bentmaradásba, és ilyen Takácsoktól meg Szalma Palikáktól várja a csodát meg a DVTK akadémiáról kihullott sehova nem kellő semmilyen focista karriert befutni képtelen játékosoktól. Végig nézve ezeket az a arcokat a szakmai stábban, ezek az emebrek b@sszák el a gyerekek fiatalkori értékes idejét és vele együtt a szülők idejét, pénzét a semmire. De pont ilyen tehetségtelen emberek kellenek ebbe a rendszerbe. Soha nem fognak ettől feljebb jutni, így úgy ragaszkodnak a poziciójukhoz, hogy a gazdájuk mindent megtehet velük. Véleményük nincs, szájat nem nyitnak, nem okoskodnak, nem akarnak változást. Szürke senki, semmi emberek jól élnek a szürke semmiből.
5. mandulak
2022-04-17 19:21:24 Fehér öves, Tag
Lesz bárkiből az u18 alatti korosztáylokból nemzetközi szinten jegyzett játékos, magyar válogatott, avgy legalább egy igazán jó nb1-esjátékos? Avagy mindez hiú ábránd?
4. wexeye
2022-04-17 09:00:53 Piros öves, Őstag
Bár a tabellákban sincs semmi biztató, de az utánpótlásban nyilván nem ez az elsődleges. Nem az a baj igazán, hogy milyen csapatok előzik meg a u19 vagy u16 os csapatainkat, bár beszédes és sokat sejtető. Az igazi fokmérő a felnőtt futballba adott játékosok száma és elsősorban minősége. Az a tragédia hogy egy 24 éves Bárdos, Szűcs még így is lefele lóg ki. Az,hogy az elmúlt 10en évek alatt nem jött ki olyan diósgyőri játékos,akit elvitt volna más csapat és meghatározó nb1es játékos lenne. Oláht,Epert, Bárdost Bacsát, Szűcsöt adtunk a magyar focinak. Ez egy nagy lófasz és szégyen. Felelős nincs,csak az üres sikerpropaganda
3. Szilas |Válasz erre: 2. sadab1
2022-04-16 21:28:20 Narancs öves, Tag
Persze, hogy ott van, mint legrégebbi állandó stábtag. Mi lehet a szerepe? Csak nem hírvivő a feljebbvalóinak?
2. sadab1*
2022-04-16 16:49:37 Fekete öves, Veterán
Jé, itt van Barney is. Nem engedik szóhoz jutni vagy miért ilyen szar az erőnlét az MBIIIban is? Bezzeg dobi bohóc az első "profi" csapatnál alkot... És alább stábtag Benczés Balázska is!:)
2022-04-15 22:36:22 Piros öves, Őstag
Qrva jól állunk mindenhol, általában ott a tabella végén nem zavarunk senkit... Nem tölünk remegnek meg az ellenfél lábai. Amennyiben én vezető lennék biztosan megdícsérném a szakmai vezetőinket. Nokedli, nulla eredmények.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...