Banner

A Szekszárd az utolsó erőtartalékokat is mozgósítani akarja

Szerző: amigeleken.hu | 2023-04-21 22:34:00

Sajtófigyelő - wbasket.hu


Az Atomerőmű KSC Szekszárd együttese szombaton 18 órakor a DVTK – Hun-Therm ellen idegenben folytatja az egyik fél második győzelméig tartó bronz-párharcát. A csatában jelenleg 1–1 az állás, ami azt jelenti, hogy egy újabb győzelemmel akármelyik csapat megszerezheti az idei bajnoki bronzérmet.

Az újabb kulcsfontosságú összecsapás előtt Horváth Zsófia, a Szekszárd másodedzője mondta el gondolatait a wbasket.hu-n.

A betegséggel küzdő Zseljko Djokics hiányában ő irányította a szekszárdi csapatot a bronzcsata második összecsapásán.


“Mostmár ténylegesen a szezon utolsó mérkőzése következik, így tehát hatványozottan igaz az, amit korábban már számtalanszor említettem, hogy az utolsó erőtartalékokat is mozgósítani kell. A két csapat már kívülről-belülről ismeri egymást, s nem hinném, hogy egyik oldalon is lennének hatalmas taktikai változások, itt tehát már csakis az lesz a legnagyobb kérdés, hogy melyik fél tudja jobban leküzdeni a fáradtságot, illetve melyik csapat találja meg önmagában az utolsó győzelemhez szükséges plusz motivációt. Ezzel együtt azonban egy nagyon kemény mérkőzésre számítok, nem feltétlenül egy szép meccsre, példaértékű kosárlabdával, hanem egy hatalmas küzdelemre. Én személy szerint viszont nagyon örülök, hogy így alakult a párharc, mármint, hogy 1-1 az állás és nem tartolta le egyik csapat sem a másikat. Ez teszi érdekesebbé a dolgokat, ez az igazi sport!

Ami a csapatunkat illeti, ezúttal sem volt rengeteg időnk felkészülni, de ennek ellenére is érezni a lányokon a maximális motivációt. Bár már biztosan fáradtak, ezt abszolút nem érezni rajtuk, s ezt szerintem a szerda esti találkozón is bebizonyították, igazi csapatmunkát produkáltak. Szombaton ismételten egy katlanba utazunk majd, s számomra nem is kérdés, hogy fergeteges lesz a miskolci közönség, illetve a mérkőzés hangulata is. Bízom benne, hogy azért minket is sokan elkísérnek majd, hiszen hatalmas erőt ad a csapatunknak a szurkolóink támogatása, akárhány emberkéről is legyen szó. Mindenki számít, egytől-egyig, s remélhetőleg együtt a harmadik helyet is meg tudjuk szerezni!”


Tovább a wbasket.hu-ra a teljes cikkre >>>>>>>>


forrás: wbasket.hu

fotó: Jantner Zsolt/Atomerőmű Szekszárd



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...