Banner

Megvannak az új jegy-, és bérletárak

Szerző: objektív | 2020-07-31 09:19:00

A legfontosabb változások a 2020/2021-es szezonban

  • Az első és legfontosabb, hogy amennyiben a járványügyi helyzet rosszabbodna és Magyarország Kormánya, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség ismét korlátozásokat vezetne be a sportesemények látogathatóságát tekintve, abban az esetben természetesen ismét a DVTK bérletesei élveznek majd elsőbbséget.
  • A DVTK a következő bajnokságban az eddigi 16 helyett 17 alkalommal játszhat hazai pályán. Ennek megfelelően változtak a bérletek árai is.
  • Az előző esztendőhöz hasonlóan a DVTK tavalyi (tavaszi és éves) bérletesei a jövő évi bérletük árából - idei bérletük felmutatásával - plusz egy extra mérkőzésre szóló kedvezményt kapnak. A DVTK tavalyi bérletesei tehát - a VIP szektor kivételével - hat, az új bérletesek 5 meccset tekinthetnek meg ingyen. A kedvezmény online nem vehető igénybe, csak személyes vásárlás esetén érvényes.
  • Az idei esztendőben a néhány évvel korábbi gyakorlathoz hasonlóan A kategóriájú és B kategóriájú mérkőzések is lesznek a DVTK Stadionban. A kategória: Fehérvár, Ferencváros, Honvéd, Mezőkövesd, Újpest. B kategória: Budafok, Kisvárda, MTK, PAFC, Paks, Zalaegerszeg.
  • 14 esztendős korig a B kategóriás mérkőzésekre elővételben 90 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a belépőjegyek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.

További kedvezmények

  • Az éves bérletek érvényesek a DVTK mind a 17 hazai bajnoki meccsére a 2020/2021-es szezonban, illetve a reményeink szerint minél több hazai Magyar Kupa-találkozóra is.
  • A diákok és a 65 év felettiek az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet.
  • Diákjegyet minden diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Senior jegyet és bérletet a 65 év feletti szurkolók válthatnak, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • Az Ultra szektorba a capo állás közvetlen környezetébe csak a szervezett szurkolói csoportok tagjai vásárolhatnak bérletet.
  • A DVTK labdarúgó bérletesei 20%-os kedvezménnyel próbálhatják ki a Lillafüredi Sport- és Kalandpark attrakcióit, vásárláskor a vásárlás végösszegéből 10% kedvezményre jogosultak a DVTK Shopban, és 10 % kedvezménnyel vehetik igénybe a DVTK Medical szolgáltatásait. .
  • A nyári DVTK - FC Košice felkészülési mérkőzéshez hasonlóan a DVTK Stadionban rendezendő edzőmeccsek a bérletesek számára ingyenesek lesznek.
  • Amennyiben a DVTK női labdarúgó csapata a DVTK Stadionban lép pályára, a mérkőzés a DVTK férfi labdarúgó bérletesei számára ingyenesen megtekinthető.

További fontos információk

  • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.
  • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet vásárolni az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.
  • Szurkolói kártya a személyesen történő bérletvásárláshoz nem kötelező, de kérjük, aki rendelkezik klubkártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében hozza magával.
  • Az őszi és a tavaszi bérlet megvásárlásakor a bérletesek egy-egy mérkőzést tekinthetnek meg ingyen (összevetve a 8 illetve 9 mérkőzésre külön-külön megvásárolt belépők árával). A tavaszi bérletek az őszi szezon utolsó mérkőzése után vásárolhatók majd meg.
  • A tavalyi éves és tavaszi bérletesek helyét 2020. augusztus 15-én éjfélig tartjuk fent, a DVTK - Mezőkövesd mérkőzés napján már csak a szabad helyekre vásárolható bérlet..
  • A DVTK - Mezőkövesd mérkőzésre a jegyértékesítés augusztus 5-én, 12 órakor indul.

A jegyárak pontos összegét ezen a linken tekintheted meg >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

34. dvtk31 |Válasz erre: 30. 2017.
2020-08-01 21:22:19 Kék öves, Tag
Most vonatkoztassunk el attól, hogy a Budafok mennyire fújta fel a dolgot.
Szerinted milyen viselkedés az, hogy azt a csapatot mondom le, amelyikkel korábban lekötöttem a mecsset és nem azt amelyikkel később?
Továbbá hány nap van júl. 31. és aug. 8 között, szerintem közelebb van az egy héthez! És pont ezek a csúsztatások, amik ma már természetesek, nem tetszenek.
Valamint mutasd már meg, hogy melyik helyen lett olcsóbb a jegy! Alábbi linken megtekinthetők a 2015 okt. (fradi meccs) jegy árak:
http://www.dvtk.eu/9174-Szemelyesen_is_kaphatoak_a_jegyek-cikk-labdarugas
33. BekőTóni |Válasz erre: 30. 2017.
2020-08-01 14:45:03 Zöld öves, Tag
Azért az nem semmi, hogy. budafokiaknak ez egy életen át tartó traumát okoz.
32. gazember* |Válasz erre: 31. KáGábor
2020-08-01 13:34:34 Fekete öves, Veterán
Elhiszem, hogy dühítő...sőt néha még fáj is...ilyen az igazság természete....persze kit tudja, hogy hol az igazság...
31. KáGábor* |Válasz erre: 30. 2017.
2020-08-01 13:04:05 Fekete öves, Veterán
Az a baj, hogy ennek az ügynek el sem lett volna szabad jutnia oda, hogy ügy legyen. Nem egyedi eset, hogy elmarad egy edzőmeccs, van ilyen. Le kellett volna tudni annyival mindkét oldalon, hogy változás van a felkészülésben. Ez nálunk szerintem így is történt volna, hiszen semmit nem lehetett eddig olvasni róla. Gondolom jövő hét elején jött volna valami infó erről. Ehelyett a Budafuck nekiáll hisztizni, mint valami kisgyerek. Nyafogás helyett inkább dolgozzanak azon, hogy tudjanak szerezni másik csapatot, a mi klubunk döntését meg jó lenne, ha nem kérdőjeleznék még nb1-es újoncként! Nálam ezzel jókora lépést tettek az utált csapatok felé vezető úton (tudom, hogy ez alapvetően a kutyát nem érdekli). A klub szerintem helyén is kezelte az ügyet, Feczkó megemlítette, elnézést kért, aztán jó napot. Mondjuk a helyében visszaszúrásképpen még hozzátettem volna, hogy a 2 lefoglalt meccs közül az erősebb ellenfelet választottuk.
Az meg külön dühítő, hogy Diósgyőr fórumon, elvileg Diósgyőr szurkolók képesek a Budafok oldalára állni, és mást sem csinálnak, mint a klubot ekézik szakadatlanul. Persze mindezt -ha jól sejtem- az "én reálisan nézem a dolgokat" maszkba bújva... Szégyen...
30. 2017. |Válasz erre: 28. beli1
2020-08-01 12:29:25 Piros öves, Fanatikus tag
félreértetted. Nem 2 hete mondtuk le, hanem a tervezett meccs előtt 2 héttel. Pont ezt magyarázza a cikkben Feczkó, hogy 2 hét múlva lenne a meccs így még van idejük a Budaiaknak találni új ellenfelet.
29. Carfiff
2020-08-01 09:02:23 Lila öves, Tag
Ami a legjobban dühítő, nálunk van a legtöbb sérült mindíg. Mi lesz ha kezdődik a bajnoksàg?
28. beli1 |Válasz erre: 26. dwm
2020-07-31 20:26:13 Piros öves, Fanatikus tag
Az hogy először a Budafokkal kötötte le meccset. Csak utána a Paksal. A másik. Ma közli Feczko nincs edző meccs. Ma írja a Budafok is. De mi már 2 hete le mondtuk.. Mesèlj mèg...
27. tomi87* |Válasz erre: 23. gazember
2020-07-31 20:00:28 Fekete öves, Veterán
Most 17 meccs lesz itthon, nem 16. :)
26. dwm |Válasz erre: 24. beli1
2020-07-31 19:32:49 Barna öves, Fanatikus tag
Mi lenne, ha egy teljesen elfogadható indok után nem a saját csapatodat szidnád?
25. funkdvoid
2020-07-31 19:21:05 Piros öves, Őstag
Ha jól logikázom, óriási kedvezményt kaptak azok a hűséges bérletesek, akik 14 év alatti gyerekkel, gyerekekkel járnak meccsre...
A többiek szart se :)
Sőt, aki 4-5 meccset kénytelen kihagyni éves szinten, az rosszabbul jár...
Egyébként tudja valaki tavaly mennyi bérlet fogyott? Esetleg szektorokra vetítve(ultra, napos, nyugati)?

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...