Banner

Vajda Botond: Különleges lesz a DVTK ellen futballozni

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-19 17:23:00

Sajtófigyelő - haon.hu


A DVSC a Kecskemét legyőzésével tovább üldözheti a nemzetközi kupaszerepléssel kapcsolatos vágyait. Mondhatni, az utolsó szalmaszálba kapaszkodtak a sikerrel Dzsudzsák Balázsék, ám nem dőlhetnek hátra, hiszen szombaton 19 óra 30 perctől már Miskolcon vizitálnak a hajdúságiak. Abban a helyzetben van a Vasutas, hogy szinte minden mérkőzésen nyerni kell, ha oda szeretnének érni minimum a negyedik pozícióba, mert amennyiben összejön a Paks–Ferencváros MOL Magyar Kupa-döntő, akkor az is elegendő az EKL-selejtezőhöz.

A haon.hu a Loki vezetőedzőjét, Szrdjan Blagojevicset és a tavaly még a DVTK kötelékébe tartozó Vajda Botondot kérdezte a keleti rangadóról.


A találkozó előtt a hajdúságiak trénere úgy fogalmazott, a győzelemért fognak pályára lépni, s biztosan kiváló hangulatú rangadó előtt állnak.

Korábban azt mondtam, az egyik legérdekesebb együttes az NB I.-ben a Diósgyőr, a véleményem pedig az edzőváltás után sem változott. Kiváló futballistái vannak a miskolciaknak, mind technikailag, mind pedig fizikailag.

Az első meccsünkön túl barátságos volt a hangulat, de megértem, hiszen a két klub és a szurkolók is kifejezetten jó viszonyt ápolnak egymással. Az itthoni meccsünk már pikánsabb volt, izgalmas meccsen játszottunk. Dreskovics nem edzett az utóbbi napokban, de még van esély a játékára. Arra a posztra egyébként ott van Romancsuk és Lagator is. Bízok a srácokba és remélem, sikerül megnyernünk a szombati rangadót

– nyilatkozta a DVSC vezetőedzője.


Az előző hetekben egyre több szerepet kap a Loki fiatalja, Vajda Botond. Emlékezhetünk, a Kisvárda ellen mesteri gólt ragasztott a felsőbe, s a többi találkozón is kifejezetten tetszetősen, kapura veszélyesen futballozott a szélső.



Érkezését követően szombaton játszhat először a DVTK ellen a miskolci nevelésű játékos. Vajda elárulta, különleges lesz volt klubja ellen futballozni.


Az első találkozóm lehet ellenük, amennyiben a mester bizalmat szavaz nekem.

Biztos vagyok benne, hogy kiváló hangulatú összecsapás lesz, a lelátók pedig szerntem meg is fognak telni. A DVTK kiváló együttes, de magunkat sem féltem, nyerni szeretnénk Miskolcon.

A Kecskemét elleni meccs nagyon fontos volt, jót tett a lelkeknek a siker. Európában ismét meg szeretnénk méretni magunkat, ehhez minden fordulóban a legjobb teljesítményre lesz szükségünk.

– mondta a tehetséges szélső.


Tovább a haon.hu-ra a teljes cikkre >>>>>>>>


forrás: haon.hu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...