Banner

Jegyek a DVTK - PMFC rangadóra

Szerző: objektív | 2023-02-15 13:31:00

Hétfőn este a Pécsi MFC látogat Diósgyőrbe.


A 2023-as esztendő első rangadóján, február 20-án hétfőn este a Pécsi MFC látogat Diósgyőrbe. A belépőjegyek már a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók! Gyere, szurkoljuk ki együtt az újabb győzelmet! Tudod! Számít, ha itt vagy!



Merkantil Bank Liga 24. forduló

2023. február 20., hétfő 19:00

Diósgyőri VTK - Pécsi MFC (Tv.: M4 Sport)

Nem emelkednek a jegy- és bérletárak

A növekvő infláció és az élet minden területén érezhető drágulás ellenére az idén is változatlan árakon lehet szurkolni a DVTK Stadionban, nem emelkednek a jegy- és bérletárak sem. Minderről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink.

Fontos információk

  • Személyesen és a jegy.dvtk.hu oldalon kényelmi díj nélkül megfizetése nélkül lehet vásárolni, a jegy.hu oldalon kényelmi díjat számíthat fel a szolgáltató.

  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.

  • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 200 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását.

  • A klub a 18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet is vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat.

  • A diákok mellett a 65 év felettiek az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. Senior jegyet a 65 év feletti szurkolók válthatnak.

  • A J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött végigszurkolni a mérkőzéseket.

  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.

  • A kedvezményekre való jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. belepes
2023-02-19 10:15:19 Fehér öves, Lelkes újonc
Valaki véletlenül nem készül autóval Jászberény környékéről?szivesen társulnék hozzá és persze potolnék a üzemanyagköltésgbe.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...