Banner

Így állnak akadémiai csapataink a bajnokságaikban

Szerző: amigeleken.hu | 2022-05-26 08:00:00

Utánpótlás eredmények.


Néhány hónapja megszűnt a dvtk.eu-n a "Pályán az utánpótlás" című összeállítás. Ebben egy oldalon meg lehetett tekinteni utánpótlás csapataink eredményeit az adott fordulóban és az eredményre kattintva át lehetett navigálni a bővebb összefoglalásra is. Aki érdeklődik az utánpótlás csapatok eredményei iránt, már nem élhet ezzel a kényelmes megoldással, csak egyesével tudja megnyitni a meccsek beszámolóit a dvtk.eu-n.

Új vezetőedzőnk bemutatásakor Benczés Miklós azóta már lemondott sportigazgatónk úgy nyilatkozott, hogy Dragan Vukmir egy igazi fejlesztő edző, akinek az is feladata lesz, hogy minél több akadémistát építsen be a felnőtt csapatba, hiszen nekik ez a következő állomás a pályafutásukban, és ez a tulajdonosi elvárás is. Benczés szerint akadémiánkon sok fiatal tehetség bontogatja szárnyait.

Nézzük, hogy teljesítenek utánpótlás csapataink a különböző bajnokságokban. A tabellák mellett bemutatjuk, milyen stáb segíti az egyes csapatok munkáját. A szakemberek létszámára igazán nem lehet panasz, hiszen az edzőpárosok mellett kapusedzők, erőnléti edzők, masszőrök és videóelemzők alkotják a stábokat.


Tartalékcsapatunk az NB III Keleti csoportjában szerepel. A Zsivoczky-Jordán edzőpáros munkáját erőnléti edző, kapusedző, két video elemző és két masszőr is segíti a minél jobb eredmények elérése érdekében. Tartalékcsapatunk mellett tevékenykedik videóelemzőként volt sportigazgatónk fia, Benczés Balázs.

Az NB III Keleti csoport állása:



U19-es csapatunk az őszi idényt az MLSZ Országos U19 Kiemelt csoportjában kezdte meg, ahol 3-1-7-es mutatóval a 10. helyet szerezte meg. Mivel az A-csoportban csak az első 8 helyezett folytathatta a tavaszt, a DVTK a B-csoportban szerepel. Az őszi szezonban Benkő Péter volt a legjobb góllövőnk 5 találattal.

A B-csoport tavaszi tabelláját 6 pontos előnnyel vezeti a csapat, köszönhetően annak, hogy legutóbbi 4 mérkőzését egyaránt sikerrel vívta meg. A tavaszi legjobb góllövők Kanálos Péter és Sós Máté 4-4 góllal.

A gárda sikeréért a Vincze-Takács edzőpáros mellett erőnléti edző, masszőr és videóelemző is dolgozik.

MLSZ Országos U19 Kiemelt csoport végeredménye az őszi idényt követően:


MLSZ Országos U19 "B" Csoport állása:




U17-es csapatunk az őszi idényt az MLSZ Országos U17 Kiemelt csoportjában kezdte meg. A csapat mindössze 3 mérkőzésen tudott pontot szerezni, 8 alkalommal kénytelen volt fejet hajtani az ellenfelek előtt, aminek köszönhetően utolsó helyen fejezte be az őszt. U19-es csapatunkhoz hasonlóan a tavaszi szezonban a B-csoportban szerepelnek. Fekete Vince a házi gólkirályunk, ősszel 4 gólt szerzett, tavasszal pedig már 11-nél jár és holtversenyben vezeti a B-csoport góllövőlistáját.

A gárda jelenleg a 4. pozíciót foglalja el a táblázaton 6-1-4-es mérleggel.

Az edzőpáros munkáját kapusedző és videóelemző segíti.

MLSZ Országos U17 Kiemelt csoport végeredménye az őszi idényt követően:


MLSZ Országos U17 "B" Csoport állása jelen pillanatban:




U16-os csapatunk nem a legerősebb csoportban kezdte az őszt, nem kerültek be a Kiemelt csoportba. A gárda az Alap csoportot 7-2-2-es mutatóval a 2. helyen zárta, így 2 hozott ponttal kezdte meg a tavaszt az MLSZ Országos U16-os bajnokság "B" csoportjában. A csapat legjobb góllövője ősszel Homenszki Ronaldó volt 11 góllal, a tavaszi szezonban 13 meccsen eddig nyolcszor talált be az ellenfelek hálójába, ezzel második a góllövőlistán.

A csapat jelen pillanatban a 4. helyet foglalja el a tabellán 50%-os teljesítménnyel, ugyanis 6-6 győzelem és vereség mellett 1 döntetlen áll a csapat neve mellett.

A csapat mellett erőnléti edző, kapusedző és masszőr is tevékenykedik.

Az MLSZ Országos U16 Alap csoport őszi végeredménye:


Az MLSZ Országos U16 "B" Csoport állása:




A DVTK Labdarúgó Akadémia U15-ös csapata az MLSZ Országos U15 Kiemelt csoportban szerepel.

22 fordulót követően a csapata a 9. helyen áll a tabellán 6-5-11-es mutatóval. A legjobb góllövők Rem Domokos 7 góllal, míg Gyenes Róbert 6-szor volt eredményes.

A stábban erőnléti edző, kapusedző, videóelemző és masszőr is segíti az Icsó-Germán edzőpáros munkáját.




A DVTK Labdarúgó Akadémia U14-es csapata az MLSZ Országos U14 Kiemelt csoportban szerepel.

26 fordulót követően a csapat a 7. helyen áll a tabellán 10-2-14-es mutatóval. A házi gólkirály Kis Attila 17 góllal, aki ezzel második helyen áll a góllövőlistán..

A stábban erőnléti edzőt, kapusedzőt és masszőrt is találunk.



forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. sadab1*
2022-05-26 11:47:07 Fekete öves, Veterán
Elég silány helyezések zömében...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...