Banner

Június 19-én indul a felkészülés

Szerző: amigeleken.hu | 2023-05-26 20:29:00

Két hét pihenő, két hét egyéni, hat hét közös felkészülés


A DVTK labdarúgói a szombathelyi győzelmet követően elkezdték rendes nyári szabadságukat. Két hét teljes pihenőt kaptak a szakmai stábtól annak érdekében, hogy kipihenjék a hosszú és fárasztó, ugyanakkor sikeres idényt.

Ezt követően a személyre szabott program alapján egyénileg készülnek a szezonra, hogy június 19-től teljes fordulatszámmal induljon a közös munka. Az edzések mellett egy felkészülési mérkőzés szerepel a hazai programban, majd a tervek szerint két hétre edzőtáborba vonul a DVTK, ahol 3-4 felkészülési mérkőzést játszik. A hazatérést követően pedig a szlovák élvonalbeli FC Košice ellen hazai pályán tart főpróbát Kuznyecov Szergej csapata.

Az OTP Bank Liga a július 28-i hétvégén kezdődik, a program még nem ismert.


A DVTK felkészülési programja

2023. május 22., hétfő
A nyári szabadság kezdete

2023. június 5., hétfő
Az egyéni felkészülés kezdete személyre szabott program alapján

2023. június 15-16., csütörtök-péntek
Orvosi vizsgálatok és fizikai állapotfelmérés

2023. június 19., hétfő
A csapatedzés kezdete

2023. június 28., szerda
DVTK - Putnok

2023. június 30.-július 13.
Tervezett edzőtábor, a programban 3-4 felkészülési mérkőzéssel

2023. július 22., szombat
DVTK - FC Košice

2023. július 28./29./30., péntek/szombat/vasárnap
Az OTP Bank Liga 1. fordulója


forrés: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. sadab1*
2023-05-27 17:54:56 Fekete öves, Veterán
Aki itt szeretne játszani, az már aláír a felkészülés előtt és nagyon remélem, hogy mivel idő volt rá, ezek a nevek már megvannak a vezetőségnél, sőt legtöbbel már "csak" az aláírás hiányzik. Aki nem, az nem a klubért, a szurkerekért és a hangulatért jön ide hanem a nagyobb zsé érdekli, ezért kivár bárhova megy is, nevezhetjük az ilyet akár futballkurvának (van kivétel). Itthon nem olyan rosszak a fizetések és nincsenek akkora sztárok, hogy augusztus 31ig hezitáljon illetve tegye, csak nekünk ne kelljen már. Esetleg akkor, ha ténylegesen olyan minőséget képvisel, hogy augusztus 31. után valóban segíthet, megéri azt a pénzt. Aki azonban akkor kerül a csapathoz, ne csodálkozzon, hogy -pláne Kuznyecovnál- nem tud a kezdőbe férni alias ne is jöjjön ide. Egyébként a csút vagy kövesd már az MBIben való létünkkor is előnyösebb tárgyalási pozícióban volt mint Mi (politika?), de lehet, hogy bencés volt balfasz, hogy általában a borsodi szomszédnál jobb igazolások voltak. Jelenleg itt a nagybetűs CSAPAT építése a fontos, aminek ajánlatos, ha a felkészülésre legalább 90%os megfelelő minőségű feltöltöttséggel meglesz, hogy a taktikát kiválóan el tudja sajátítani és bennmaradásra, a jó kezdésre megfelelő állapotban legyen. Ezért nem szükséges itt a hezitáló "nagy nevekre" várni.
Hazánkban kevés első osztályú csapat van, inkább jobb elköteleződni szerintem a felkészülésre valahova és bekerülni a kezdőbe, a társasággal elfogadtatni magad, minthogy hatalmas magyar focistaként (nemigen van ilyen) később kerülni valahova és aztán beilleszkedni, no pláne, ha nem is tud teljesíteni aztán. A légiósokkal sem árt felkészülésig megállapodni, mert utána a beilleszkedésre megint ugyanaz a jellemző, mint előző esetben hacsak nem tényleg akkora fasza az a spíler, hogy bármikor jön ide, segíteni tud, de ekkora focisták nem jönnek ide.
4. NY. B. T. |Válasz erre: 3. veg-h-zet
2023-05-27 14:25:14 Kék öves, Tag
Ez oké!Csak egy ideje már világos volt,hogy NB1, már akkor a kiszemelt játékosokkal kontaktban kell lenni.Legalabbis én így csinálnám.Szóval akik kellenek,(mert ugyebár ésszel igazolás van ehez a rendszerhez igazolunk...) már csak nem várnak ki az átigazolási szezon végéig,mert tudják hogy ide jönnek..
De lehet rosszul gondolom..
3. veg-h-zet |Válasz erre: 2. NY. B. T.
2023-05-27 13:50:08 Lila öves, Tag
Télen így volt, a felkészülés kezdetére gyakorlatilag minden új igazolás rendelkezésre állt. Nyáron ez kevésbé kivitelezhető, mivel egészen augusztus 31-ig nyitott a piac, a játékosok jobban kivárnak, mint januárban, de annak mindenképpen célnak kell lenni, hogy az új játékosok legalább 80 %-a itt legyen június közepén.
2023-05-27 12:47:22 Kék öves, Tag
És az is jó lenne ha végre nem hagynának az utolsó pillanatra senkit!Teljes kerettel menne a felkészülés.
1. kétess
2023-05-26 20:42:30 Lila öves, Őstag
Jó lenne már végre tudni. Hogy a DVTK klubb kiket tart meg a mostani csapatunkbol. És kiket:NEM. Meg hogy kik fognak jönni helyettük esetleg újként hozzánk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...