Banner

A DVTK meghívja a hölgyeket a Gyirmót elleni meccsre

Szerző: objektív | 2023-02-28 09:27:00

A női szurkolók a Gyirmót FC Győr elleni mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg,


Hölgyeim, és… Hölgyeim! A közelgő nemzetközi nőnap alkalmából a nők iránti tiszteletünk és megbecsülésünk jeleként a női szurkolók a Gyirmót FC Győr elleni mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg, a bérletes hölgyek pedig dedikált csapatképet kapnak ajándékba.



Merkantil Bank Liga 26. forduló

2023. március 6., hétfő 19:00

Diósgyőri VTK - Gyirmót FC Győr (Tv.: M4 Sport)

Az akció a VIP kivételével minden szektorra érvényes. A hölgyek számára ingyenes női technikai jegy váltása szükséges, amely a mérkőzés kezdetéig a DVTK Shopban igényelhető. Online nem kaphatók ingyenes technikai jegyek. Az akció a VIP kivételével minden szektorra érvényes.

Az ingyenes női technikai jegyekre való jogosultságot a beléptetés során a biztonsági szolgálat munkatársai minden esetben ellenőrizni fogják. A beléptető kapuk ezeknél a jegyeknél külön hangjelzést adnak ki, így a férfi szurkolók ezzel a jeggyel nem léphetnek be a DVTK Stadionba.

A női szurkolók által korábban megvásárolt belépőjegyek a DVTK Shopban visszaválthatók.

Női bérletesek

A DVTK a bérlettel rendelkező hölgyekre is gondolt, ők egy dedikált csapatképet kapnak ajándékba. A csapatképek a DVTK Shopban a bérlet felmutatásával 2023. március 10-ig vehetők át.


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. repohár |Válasz erre: 1. oreg70
2023-02-28 12:59:11 Piros öves, Őstag
Annak idején, amikor mi rendezvényt biztosítottunk, a személyi igazolvány azon belül személyi szám bemutatásával kellett a nemi hovatartozást igazolni, ha 2-essel kezdődött, bemehetett az illető. Már akkor felhívták rá a feletteseink a figyelmünket, hogy a fénykép név kombó egyikével sem szabad hagynunk magunkat megvezettetni.
1. oreg70
2023-02-28 11:35:38 Kék öves, Tag
Szép gesztus , jó kezdeményezés !! A jogosultság ellenőrzése érdekelne , hogy csak szemrevételezéssel történik , vagy vetkőzni is kell hogy kiderüljön a meztelen igazság ? / csöcsi vagy pöcsi ? / Hajrá diósgyőr !!! Hajrá lányok !!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...