Banner

Brooks Jelena: Nincs rajtunk nyomás Diósgyőrben

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-19 17:44:00

Sajtófigyelő - wb-sopron.com


A Sopron Basket honlapja szerint a soproni kosarasoknak a hosszabb bajnoki szünetet követően nem akármilyen rangadón kell felvenni a ritmust! A bajnoki elődöntő első mérkőzésén a DVTK HUN-THERM otthonába látogat a Sopron Basket.


A szombati elődöntővel kapcsolatban a következőket olvashatjuk:

A 3x3-as olimpiai selejtező miatt három hét szünet állt be a rájátszásban, mely alkalmat nyújthatott a csapatoknak, hogy feltöltsék az energia celláikat, és a márciusi meccs ritmusból kilépve egy kicsit más munkát végezzenek, fókuszba helyezve a soron következő ellenfeleiket. Nem bátorság kijelenteni, hogy ez számunkra több hátrányt, mint előnyt jelentett. Egyrészt hetek óta top formában kosárlabdáztunk, melynek keretében óriási bravúrral megszereztük klubunk történetének 12. magyar kupa elsőségét, másrészt a fizikailag kifejezetten fárasztó hong-kongi selejtezőn három játékosunk, Papp Klaudia, Böröndy Vivien és Beatrice Mompremier is hazánk színeit képviselte. A közös munkát tovább nehezítette, hogy a felnőtt keretünkben nagy számmal jelen levő juniorjainkra péntektől-vasárnapig a pécsi országos döntőn vár komoly feladat, ahol a végső győzelem egyik esélyeseként lépnek pályára, így ők külön is készültek az elmúlt időszakban.

Mindezekkel együtt is biztosak lehetünk abban, hogy a rendelkezésre álló időt a lehető leghatékonyabban használtuk ki, és az egyik fél két győzelméig tartó párharc esélyesének számító DVTK ellen is mindent meg fogunk tenni a döntőbe jutás érdekében. Ehhez azonban most két bravúrra is szükség lesz a piros-fehérek ellen.


A mérkőzés előtt a Sopron honlapján Brooks Jelenát kérdezték a mögöttük álló hetek során elvégzett munkáról és a bajnoki elődöntővel kapcsolatos várakozásairól.



forrás: wb-sopron.com



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. Busa68
2024-04-19 19:26:44 Fehér öves, Újonc
Nem Miskolc van messze, hanem ti vagytok messze Europától!!A 29 fő/ hazai néző átlagotok , na az van messze tőlünk kis csibe!Török úrnak tisztelet az eddigiekért, de már nem vagytok azon a szinten! Nem tart minden örökké! Pont itt az ideje , hogy átrajzoljuk a térképet!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...