Banner

A “telepi gyerekként” indult korábbi NB I-es játékos - Iszlai Bence interjú

Szerző: objektív | 2021-09-21 13:32:00

Sajtófigyelő - csakfoci.hu


Több mint 250 meccs és 26 gól mellett 13 gólpassz, ami Iszlai Bence nevéhez fűződik az NB I-ben. Legutóbb az élvonaltól búcsúzó Diósgyőr játékosaként láthattuk, aztán a Miskolcról történő távozása óta szabadon igazolható. Manapság a korábbi Vidi-edző által irányított NB III-as Veszprém edzéseit látogatja, mellette pedig egy helyi kispályás bajnokságban szokott játszani.

A csakfoci.hu-n megjelent interjúból idézünk.



A Veszprémben született és ott is nevelkedett 31 éves védekező középpályás július óta az elmúlt két hónapban egy pillanatra sem szakadt el a labdarúgástól. Hogy formában tartsa magát, edzéslehetőséget kért és kapott az NB III Nyugati csoportjában szereplő VLS Veszprém együttesétől, ahol a korábban a Vidinél Bernard Casoni távozása után ideglenesen kinevezett Pető Tamás irányítja a szakmai munkát. Iszlai Bence szerint voltak ajánlatai, zömében másodosztályú kluboktól, ám egyik csapathoz sem kötelezte el magát.

Azok után, hogy lejárt a szerződésem Miskolcon, egyelőre még nem érkezett számomra megfelelő ajánlat. Jelenleg is Veszprémben vagyok, ahol a helyi NB III-as csapattól kértem és kaptam edzéslehetőséget addig, amíg nem lesz újra csapatom. Pető Tamás kezei alatt dolgozok, nagyon régóta ismerem és nagyon jó viszonyt ápolunk egymással. Kölcsönösen tiszteljük egymást, próbál segíteni abban, ha érkezik egy ajánlat, fizikálisan tökéletes állapotban legyek. Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a habitusa olyan, hogy az NB I-ben nincsenek ilyen intenzitású edzések, mint amit ő vezényel. Rendesen meghajt minket, így az erőnléttel nem lesz gond. Nem vagyok az a lelkizős típus, aki lerágja a körmét, ha nincs csapata. Az élet úgy is rendez helyettem.

Iszlai tudja, benne van a korban, de még nem tett le arról, hogy a legmagasabb szinten játsszon.

Nem leszek már fiatalabb, május végén töltöttem be a harmincegyedik életévemet, meglátjuk, mit hoz az élet. Négy évvel ezelőtt is úgy kerültem Mezőkövesdre, hogy szabadon igazolhatóként szeptember végéig kivártam. Könnyebbség vagy sem, ezt mindenki döntse el magának. Ez az időszak leginkább az ember mentális oldalát mutatja meg: van, aki idegeskedik és akad olyan is, aki csak sodródik az árral. Jó lenne már csapathoz tartozni, célokért küzdeni. Láthatatlanban nehéz megmondani, mi az, amire igent mondanék, de még nem tettem le az NB I-ről, ahogy az NB II-ről sem. Voltak ajánlataim a másodosztályból, ami viszont kicsit nehézség, hogy a tizenkét csapatos NB I-es bajnokságba már nehéz beférkőzni, mivel egyre több a külföldi játékos. A remény hal meg utoljára.


Tovább a csakfoci-hu-ra a teljes cikkre >>>>>>


forrás, fotó: csakfoci.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 3. vebgy
2021-09-24 19:10:31 Fekete öves, Veterán
Azzal lehet, de arra pont jó lett volna amit tud...
Ráadásul úgy lett elkuldve hogy abszolút hiányposzt volt...
3. vebgy* |Válasz erre: 2. zorba
2021-09-22 18:11:48 Fekete öves, Veterán
Mondjuk sebességben már igen...
2. zorba*
2021-09-22 08:50:26 Fekete öves, Veterán
Nem lógott volna ki lefelé a mostani NBII-es keretünkből.
1. tomi87*
2021-09-21 13:45:27 Fekete öves, Veterán
Még lehet tudott volna segíteni nekünk az NB2-ben. Szelestől nem rosszabb. És lett volna helyettese Bálintnak is.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...