Banner

Kiakadt a bírókra az érsekújvári hokicsapat

Szerző: amigeleken.hu | 2019-12-10 12:01:00

A DVTK Jegesmedvék elleni mérkőzés után Facebook-bejegyzésben tiltakoztak a játékvezetők ellen az újváriak - olvasható a meglepő hír a felvideksport.hu oldalon.


Az Érsekújvár hokicsapata a Tipsport Liga 30. fordulójában rávezetések után kapott ki a DVTK otthonában. Ez után megszületett egy Facebook-bejegyzés, amelyben az utóbbi időszak játékvezetői döntései ellen tiltakoznak a bikák.

"Játékvezető urak, köszönjük Önöknek a teljesítményüket! Egy tiszta szabálytalanság Ordzovenský ellen körülbelül egy perccel a vége előtt nem lett lefújva - köszönjük. 3:02-nél egy buli után egy másik szabálytalanság a játékosunkra - köszönjük. Tavaly összesen 16 pontot vettek el tőlünk, a kedves lépéseikkel pedig most is e felé közelítünk. Ahogy a Nyitra ellen is, az ellenfél az első gólját egy Mikula elleni szabálytalanság, gáncsolás után szerezte. Ami sok, az sok. Nem akarunk Önöktől semmit, csak, hogy a szabályok szerint bíráskodjanak"

– írta Facebook oldalán a HC Mikron Érsekújvár.


A hír azért is kelthet nem kis visszatetszést a DVTK Jegesmedvék szurkolóiban, mert a találkozót követően egyöntetű volt a vélemény a Jegesmedve szurkolók részéről, hogy a játékvezetők több esetben is rendre a miskolci csapat ellen ítéltek.

A meccs összefoglalója:


forrás: felvideksport.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2019-12-10 12:36:38 Fekete öves, Veterán
Savanyú a szőlő...a mol ligába se voltak nagyon szimpatikusak...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...