Banner

Aranyosi Péter: Nagyon örülök, hogy a vállalati érdekcsoportok csatáját az Újpest megnyerte

Szerző: amigeleken.hu | 2024-05-06 21:40:00

Sajtófigyelő - sportal.blikk.hu


Nem csillapodnak a kedélyek a DVTK labdarúgócsapatának újpesti vendégjátéka után. A szurkolók felháborodása érthető, hiszen 7–0-s vereséget szenvedett kedvenc együttesük a lila-fehér gárdától, amely így megmenekült a kieséstől.


A drukkerek hozzászólásait olvasva a közösségi oldalakon többen mást sejtenek a háttérben, mint sima zakót: „Ez is bundás kenyér lesz?”, „Eladtátok a meccset!”, „Ekkora bundát!”, „Bojkott lesz!” – utalt már a hétvégi Diósgyőr–FTC mérkőzésre az egyik DVTK-szurkoló. Az óriási verés mellett a közszereplők sem rejtették véka alá véleményüket.

A sportal.blikk.hu Aranyosi Péter egyik kommentjét szúrta ki.


„Nagyon örülök, hogy a vállalati érdekcsoportok csatáját az Újpest megnyerte”

– kezdte a tőle megszokott iróniával a Diósgyőr törzsszurkolója, a Karinthy-gyűrűs humorista, Aranyosi Péter.


Hatalmas bunda volt! De ezt lehet finomabban csinálni. Értem én, hogy a lényeg, az Újpest maradjon bent az első osztályban, viszont diósgyőri szimpatizánsként azt mondom, a közönség így nagyon hamarosan eltűnik majd.

Nem véletlen, hogy a félidőben a vendégszektor szinte kiürült. Most jön a Ferencváros elleni csata, mondanom sem kell, hogy mekkora őrület szokott lenni ilyenkor a városban, de jelen körülmények között nem hiszem, hogy telt házas lesz a találkozó. Csalódott vagyok és szomorú, mert ez már régen nem a sportról szól. Az a bajom, hogy ez most csak üzlet. Az illúziót veszik el így a szurkolóktól. Erről a mérkőzésről az a történet jut eszembe, amikor egy államtitkárt felelősségre vontak, hogy 850 millió forintot tüntetett el, mire ő így felelt: »De nem tudtam, mert maguk észrevették«. Nonszensz. Úgy látszik nekünk még a »szép« bundázást is tanulni kell.”


A portál a DVTK vezetőségét is megkérdezte: a totális kiütés milyen szankció­kat von(hat) maga után a diósgyőri labdarúgócsapat részéről, megbünteti-e csapatot, kívánja-e bárhogy kárpótolni az együttest Újpestre elkísérő szurkolókat, minek tulajdonítja a gyenge teljesítményt és mit szól a bundavádakhoz? Egyelőre nem kaptak választ.


Tovább a sportal.blikk.hu-ra >>>>>>>>>>


forrás: sportal.blikk.hu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

18. vebgy* |Válasz erre: 11. objektiv
2024-05-11 12:59:39 Fekete öves, Veterán
Itt az arányokkal volt a bibi...nehogy már ne tippmixeljenek egyesek sok-sok gólra...ne legyünk már ennyire naivak...
17. vebgy* |Válasz erre: 13. Ignacio-Sanchez-Mejias
2024-05-11 12:57:08 Fekete öves, Veterán
Ott a pont !!
2024-05-08 19:11:31 Narancs öves, Tag
Borzasztó érdekes, hogy semmi nem jön a NAGY HÁZBÓL
2024-05-08 19:07:57 Narancs öves, Tag
késő
14. Rusty Nails |Válasz erre: 13. Ignacio-Sanchez-Mejias
2024-05-08 13:40:35 Barna öves, Fanatikus tag
Színjáték az egész.
2024-05-08 12:41:18 Barna öves, Fanatikus tag
A legegyertelmubb bizonyiteka annak, hogy itt valami nagyon nem stimmelt az Magyar Matyas kommunikeje a merkozes utan. A "kotelezo" fake felhaborodas utan tulajdonkeppen azt mondja- nincs itt semmi latnivalo, haladjunk tovabb. "Megesik az ilyen." Ha ez a "produkcio" tenyleg kiverte volna a biztositekot az urnal, akkor a meccs utan kibaszta volna Radenkovicsot, mint macskat szarni. Az a ficko, aki SZAVAKERT kibasz embereket- Kuznyecovot Molnart stb nem zavarja, hogy a csapat katasztrofalis vereseget szenved- SOT- megbocsajto es nagyon megerto lesz hirtelen?
Ugyan mar.
2024-05-07 17:17:18 Barna öves, Fanatikus tag
El tudja valaki képzelni hogy a fradinál a vezetőknek SEMMI KÖZE nem lenne a ferencváros múltjához...???????
Hogy a büdős lóf.szban van az hogy itt Miskolcon teljesen természetes hogy a vezetőknek semmi közük ehhez a városhoz, és csapathoz... És mióta is van ez így...?????..
Edző, játékos természetesen jöhet bárhonnan, nem ez a gond... HANEM AMI KÖZVETLEN FELETTE VAN BA.DMEG...!!!!
És legyen így MINDEN VIDÉKI CSAPATNÁL...!!!
Hogy ez így a NER bajnokságban elképzelhetetlen....? (És persze a pesti csapatok kivételek ebben...!!!) AKKOR VASTAGON SZAROK AZ EGÉSZRE, HA KELL AKKOR AZ ÉLETEM VÉGÉIG...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Jó volt ez a "vállalati érdekcsoportok csatája" Aranyositól....)
11. objektiv |Válasz erre: 4. steve-curtis
2024-05-07 08:20:32 Fekete öves, Őstag
Pisti, maximálisan egyetértek! Bunda, bunda... Hát akkora penge csapatunk van, aki csak bundával verhető Pesten? Hagyjuk már! Nálunk alapból benne van a vereség a meccsben itthon is, idegenben meg pláne. Bárki bárhol képes megcumiztatni minket. Rossz kimondani, de ez van. Ahhoz meg hogy kikapjunk, nem kell Danilovicot beavatni, meg szólni 2-3 meghatározó játékosnak... Elég belenyúlni a csapatba 2-3 helyen, meg kipróbálni egy kipróbálatlan formációt, és tádáááám, kész is van a tökfőzelék. Ilyen kurva egyszerű. Ez a meccs része. A másik oldala, ahonnan megvilágítottad, szintén 10/10. Mondjuk nem újdonság, mert meg lett már ez itt fogalmazva az évek alatt nem is tudom hányszor, de mindig örömmel olvasom, ha a kevésbé rendszerkritikusok is elismerik ezt. Perec szurkertárstól is szívesen olvasnék hasonlót, de egyelőre ott nyomát nem látom kritikának, ami a vezetést illeti
2024-05-07 07:13:59 Fekete öves, Őstag
Valamelyikőtök ad kicsit is ésszerű magyarázatot Danilovic kezdetésére? A jövő embere?
9. betyarok |Válasz erre: 7. perec (lédús)
2024-05-07 01:07:45 Fekete öves, Őstag
Nem. Az két különböző dolog. Teljesen mindegy, ki az edző, megint ott vagyunk ahol a párt szakad. Ebben a szezonban is hülyére vettek minket.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...