Banner

Elnézést kérek, de győzni szeretnék

Szerző: dfcwolf | 2017-04-21 18:16:00

Rögtön az elején elnézést kell kérnem minden olvasónktól, mert a Haladás meccs közben és után talán túl erősen kritizáltam a csapatunkat, mert nehéz volt megemésztenem a vereséget. Nagyon bíztam a győzelemben és számítottam a három pontra, éppen ezért volt nehéz elviselnem a vereséget. Rossz volt látni, hogy nem volt esélyünk nyerni, de még a döntetlenre sem. Megnézve a statisztikákat és a mérkőzés ismétlését, azt kell mondanom, hogy nem voltunk olyan rosszak. Elfáradtak a fiúk, ami teljesen érthető is az elmúlt hetek erőltetett menete miatt. De annyira kellett volna ez a győzelem…

Volt egy hetünk pihenni és rendezni a sorokat, a fejeket. Nem könnyű ellenfél következik holnap, hiszen nem nyerni járunk Paksra. De ugyan hová járunk mi nyerni? Minden tiszteletem a paksi szurkolóké, hiszen nagyon jó emlékeim vannak róluk a Bánka-Rakaczki tornáról. Ettől függetlenül a Paksot nem tartom feltétlenül az első osztályba való csapatnak, mégis nekünk vannak kiesési gondjaink és nem nekik. Valamit ők jól csinálnak ott a messzeségben.

Most felemlegettük a régi eseményeket a sajtótájékoztatón, hiszen nem tudtuk ezt nem megkérdezni. Csertői és Bódog összecsapására szinte mindenki emlékszik, de ők ketten biztosan. Aurél soha nem volt egy szimpatikus ember számomra, és ez a történet is ebben erősített meg. Aki a segítői gyűrőjéből ilyen alattomos módon tökön rúg valakit, annak a szájából az, hogy „ki kardot ránt kard által vész el”, eléggé röhejesen hangzik. Pusztán a kard emlegetése egy férfias küzdelemre enged következtetni, nem pedig egy szombat esti csajbunyóra, ahol minden alattomos eszköz megengedett. De Aurél ilyen. Ott van még a másik kedvencünk, Szakály Dénes. Igaz, hogy Elek Ákos köszöni szépen, jól van, de attól a Dénes még egy kis alattomos organizmus marad. Nem érdemel és soha nem is kaphat tiszteletet senkitől a pályán vagy a lelátón.

Hat meccs van még, és nagyon komolyan oda kell tenni magunkat, hogy ne essünk ki. Látszik, hogy az ellenfelek már nem biztos győzelemnek néznek minket, hanem komolyan készülnek a Bódog stratégia ellen, és emiatt minden meccsünk egyre nehezebb lesz. Persze a teher is egyre nagyobb lesz rajtunk, mert a hibák már nem igazán férnek bele részünkről. Ha kell, akkor be kell parkolnunk a buszt a kapu elé és őrizni kell az eredményt, mert minden megszerzett egységnek komoly súlya lesz a végén. Nem eshetünk ki!

Megkérem a szurkolótársaimat, hogy ne essenek a hibámba és támogassák a csapatot az utolsó percig, mert megérdemlik, és a mi még fontosabb, szükségük is van rá! Én sem fogok depresszióba esni, ha esetleg kikapunk, hanem űzni és hajtani fogom őket az utolsó meccsen is. Ott kell állnunk mögöttük, és én ezt egy rövid időre elfelejtettem a vereség keltette hangulatomban. Ez nem fog újra megtörténni. Van még tizennyolc megszerezhető pont, és nekünk a legtöbbet kell begyűjtenünk ezekből. Nekünk. A stábnak, a csapatnak, a szurkolóknak, a városnak. Együtt talán sikerülhet. Ehhez viszont az kell, hogy egy percre se veszítsük el a hitünket. Bízzunk az edzőnkben, bízzunk a játékosainkban, bízzunk magunkban és legyünk vele tisztában, hogy ehhez bizony mi is kellünk.

Legyünk pozitívok és tegyünk meg mindent a győzelemért! Szurkoljon mindenki ott, ahol éppen van. Pakson a lelátón, vagy otthon a gép előtt, munkában vagy a természetben egy túra közben. Nem számít hogy hol, csak szorítsunk a csapatunkért. Együtt vagyunk, győzni fogunk!

Tippem: 0-1

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

28. gabeszba
2017-04-22 14:15:20 Piros öves, Őstag
Swietelsky Vasúttechnika Kft újjabb 2 évig támogatja a halit 600 millióval.
Várom a Market bejelentését,hogy hasonló nagyságú összeggel támogatja a Diósgyőrt!
27. gabeszba |Válasz erre: 26. Szabó József
2017-04-22 13:55:54 Piros öves, Őstag
Józsi!
Kívánom,hogy nagy összeget nyerjél a mai napon. :)
Nem lesz egy sétagalopp,mert a Paks még nem kapott ki otthon mi pedig még idén nem nyertünk idegenben csak a Vidi ellen. Nem győzni járunk Paksra se. Szerintem akkor lehet esélyünk,ha kihasználjuk a magassági fölényünket.
A hali meccsnél sokkal,de sokkal jobb szögletek és beadások kellenek,amit 2 embertől várhatunk:Ugrai és Fülöp.
A másik amiért imádkozzunk,hogy ne találják el a paksiak messziről a kaput,ismerve a kapusaink képességeit,Barthát ki kell iktatni!
Jó utat és jó szurkolást az útnak indulóknak!
Hajrá Diósgyőr!!
2017-04-22 12:16:18 Fekete öves, Veterán
A Szivics korszak óta nem fogadtam a Diósgyőrre és úgy fogadni se nagyon vagy két éve.
Most a sikeres hokinyitány mellé megtettem a Diósgyőrt.
Azaz tessék megnyugodni. :)
2017-04-22 12:16:17 Fekete öves, Veterán
A Szivics korszak óta nem fogadtam a Diósgyőrre és úgy fogadni se nagyon vagy két éve.
Most a sikeres hokinyitány mellé megtettem a Diósgyőrt.
Azaz tessék megnyugodni. :)
2017-04-22 12:04:43 Fehér öves, Lelkes újonc
Rengeteget olvasok itt a fórumon,van rengeteg érdekes megnyilvánulás,de én úgy látom mindenki csodát vár most. Csodát ,mert most csak az segíthet,sok sok elvesztet pont, ami most nagyon hiányzik a csapatnak. Most nagy a teher minden pont nagyon fontos,de bár ,hogy is lesz sorsunk ki esünk vagy bent maradunk szurkolni kell a csapatért.Most épül az ujj stadionunk, kaptunk egy nagyon jó edzőt,és a játékosok is úgy állnak hozzá ahogyan mi szeretnénk. Ezért is maradjon meg bennünk a csapat iránti szeretett,kitartás.MERT AKI DIÓSGYÖR!!!!!!
23. objektiv |Válasz erre: 16. dfcwolf
2017-04-22 12:04:40 Fekete öves, Őstag
Kivéve a gyevi bírót!
22. KáGábor* |Válasz erre: 21. bohumil-stejskal
2017-04-22 11:33:52 Fekete öves, Veterán
Remélem, nem lesz igazad.
2017-04-22 11:05:53 Fekete öves, Őstag
Én nagyon fosok ettől a meccstől. Ma egy minden szinten gusztustalan ellenfelet várok. Ha esetleg felszáradna a pálya biztos, hogy mocsarasra locsolják. Csertői 100%ig biztos vagyok úgy küldi ki a játékosait, hogy minden eszközzel provokálják a srácainkat sőt abban is biztos vagyok, hogy arra is biztatja szakályékat hogy maradandó sérülést is szerezzenek a mi játékosainknak. Nagyobb összeget merek arra tenni, hogy végig ezekre fognak játszani! Kiállítás és kieséssel járó sérüléssel megszerzett győzelmet így a hajunkra kenhetjük!
Abban az esetben ha a srácok teljesen függetlenitenni tudják magukat a provokációktól és ha a bíró sem fogja engedni a provokációt és a durva játékot akkor nagyon jól kijöhetünk, mivel egy idő után a paksiak olyan frusztráltak lesznek, hogy magukat szóratják ki...
Gusztustalan meccsre számítok!
20. bohumil-stejskal |Válasz erre: 13. Bobák Kornél
2017-04-22 10:51:51 Fekete öves, Őstag
Pedig lehet, hogy DE! rajta fog múlni.
19. mikornyiczky |Válasz erre: 17. Bobák Kornél
2017-04-22 10:08:54 Barna öves, Tag
Igen, épp rátok gondoltam, rád és korxira, mikor ezt írtam. Bár már megkövettelek benneteket többször is. Most úgy gondolom, tényleg igazatok volt, és egyszerűen annyi volt a történet, hogy a játékosokat demoralizálta az, hogy kilátástalan stílusban vagy szerkezetben kellett felállniuk, amit az ellenfelek gyakorlatilag a mérkőzés kezdetétől cincálták a csapatot. Soha nem felejtem el, ahogy a legbénább csapat is úgy jött át a félpályánkon, úgy került mögénk, ahogy neki tetszett.
Ettől függetlenül a véleményem egy részét fenntartom, éspedig hogy egy profi játékos nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ha más posztra van betéve, mint ahová ő gondolta magát a meccs előtt, akkor lehet lébuskázni, alibizni, megsértődni. És ezért igen, felelős a mostani állomány egy része, és a felelősség egyik következménye az, hogy itt tartunk most, ahol tartunk. Hogy remegnünk kell a kiesés elkerüléséért. Ha csak 2 győzelemmel lenne többünk a Horváth 20 meccse alatti időszakból, most hátradőlhetnénk. De azt tartom, hogy ez nem csak a Horváth sara volt. Százalékos kifejezésben a felelősséget viszont most már döntően Horváthnak adom.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...