Banner

Távozik a Videoton magyar válogatottja: Az NB I-ben folytatja

Szerző: dfcwolf | 2017-01-17 07:51:00

A napokban még arról lehetett olvasni, hogy Horváth Ferenc szívesen látná a DVTK-nál, a csakfoci.hu-n viszont ma már azt olvashatjuk, hogy hamarosan Gyirmótra kerül Simon Ádám, a Videoton 26 éves középpályása, az OTP Bank Ligában az utolsó helyen álló győri csapat kölcsönben szerezheti meg az egykori U20-as világbajnoki bronzérmes futballistát.


Simon szeptemberi gerincműtétjét követően nem játszhatott ősszel az élvonalban, sőt, karrierje befejezésén is elgondolkodott, de a tavaszi felkészülést már elkezdhette Dubaiban a fehérváriakkal. Gyirmóton minden bizonnyal alapemberként számolnának vele, különösen azután, hogy Filkor Attila nemrég távozott a középpályáról.

A szezonban eddig egy meccsen pályára lépő Simon a Vidinél 2014 nyara óta futballozik, a 3-szoros magyar válogatott futballista a Haladás és a Palermo játékosa is volt.


ELOLVASOM A TELJES CIKKET A CSAKFOCI.HU-N >>>>>


forrás: csakfoci.hu

fotó: vidi.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2017-01-18 21:17:57 Kék öves, Tag
Azért mégiscsak vb-bronzérmes. Én amúgy csípném, ha minél több embert össze tudnánk szedegetni közülük Diósgyőrben, Gosztonyit is sajnáltam anno, hogy elment, mert ha akarta, tudta a vállán vinni a csapatot... dehát Koman viszont egy csalódás nekem, hogy nem tudja átlépni az árnyékát, Németh, Kádár, Futács egy darabig még megfizethetetlenek...Na mindegy.
2. diodio
2017-01-17 12:47:11 Barna öves, Fanatikus tag
El olvastam !!!!
Ennyi!!!
2017-01-17 08:05:49 Fekete öves, Veterán
Ha olyan nagyon egészséges lenne, sajnáltam volna, hogy nem hozzánk jön.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...