Banner

Bódog Tamás: Vernem kellett volna az asztalt Diósgyőrben

Szerző: objektív | 2018-04-24 12:14:00

Bódog Tamás távozását követően rövid időn belül megszólalt az ügyvezető igazgató, Sántha Gergely is. http://www.amigeleken.hu/hirek/santha-gergely-nem-maradhattunk-tetlenek-2018-04-23

Valamit muszáj volt mondani, ugyanis a szurkolók támogatását és elismerését megnyert tréner elzavarása igen komoly ellenérzéseket váltott ki több fórumon, köztük a miénken is. Az ügyvezető szavai azonban csak a klub oldaláról világították meg a részleteket, melyek igazából csak a felszínt kapargatták. De vajon ezeknek a szavaknak milyen volt az igazságtartalma, hány százaléka fedte teljes egészében a valóságot?

A nemzetisport.hu írása választ ad pár dologra, mely után újra lehet gondolni azokat a szavakat. Bódog Tamás válaszai az nso-nak:

– Telefonon?
– Ez nekem is furcsa volt – mondta Bódog Tamás hétfő délután.

– A menesztésének hírét kommentálók közül is sokan kifogásolták az eljárást, de ez a lényegen – vagyis hogy kirúgták – nem sokat változtat.
– Nem értek egyet. A közöttünk lévő munkakapcsolat alapján nem arra számítottam, hogy telefonon közlik velem a döntést, nyugodtan a szemembe mondhatták volna. Akkor legalább nem érezném úgy, hogy kutyába sem vesznek.

– Utólag visszatekintve miben hibázott?
– Ma már azt gondolom, nem volt jó ötlet vezetőedzőként elvállalni a szakmai igazgatói posztot, mert annyi feladat szakadt a nyakamba, hogy az időnként elviselhetetlenül sok volt, és sajnos nem mindig kaptam kellő segítséget a megoldásukhoz. Nyilván a felnőttcsapatra próbáltam összpontosítani, de minden hozzám tartozott. Az is, hogy a női csapat körül rendben menjenek a dolgok, oktatást tartottam az alközpont edzőinek, ügyeltem rá, hogy milyen gyep legyen az új stadionban. De a szertáros is engem hívott, ha gondja volt, minden menedzserrel nekem kellett tartani a kapcsolatot. Ez egyszerűen túl sok volt.

– Olvastuk a klub honlapján, hogy Sántha Gergely ügyvezető szerint ezért cserébe teljhatalmat kapott.
– Talán nem árt tisztázni néhány félreértést. Nem szeretnék sárdobálásban részt venni, de magamat muszáj megvédenem. A legfontosabb döntésekben nem volt teljhatalmam. Csak úgy igazolhattunk játékost, ha valakit eladtunk, egy távozó helyére jöhetett másik – akkor is csak olyan, akinek nem kellett lelépési díjat fizetni. Tudtam és elfogadtam, ilyen anyagi helyzetben van a klub, de a legfontosabb döntések nem csak rajtam múltak.

Olvasd el a teljes cikket>>>

forrás: nemzetisport.hu
fotó: MTI

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

15. Bobák Kornél* |Válasz erre: 6. wexeye
2018-04-25 19:31:41 Fekete öves, Veterán
"Főleg el kellett volna mondani,hogy 0ft az igazolási keret." Elmondták neki. Ennek a riportnak a végén olvasható, hogy aláírta.
14. Istike
2018-04-25 15:14:33 Barna öves, Tag
Csöbör Katika vagy Bihall sem segített neki?:)
2018-04-24 18:41:43 Fekete öves, Veterán
Nekem az az elképzelésem, hogy egyesületként kellene működtetni a sport klubot.

Lennének tagok akik x pénzt betesznek, ki mennyit tud. Aztán megválasztanák a vezetőséget, akik a befolyt pénzekből működtetné a focicsapatot. Aztán ehhez jöhetne még a sok szponzor ( aki nem nagyon van)

Hogy ez mire lenne elég? Lehet csak NBIII-ra, de az is lehet, hogy többre, attól függően milyen jól csinálja a vezetőség, de könnyebben le tudnák a szurkolók (egyesületi tagok) váltani, mint most, ha elégedetlenek velük.

Csak két példa hirtelen, ha már a spanyol vonal jött itt elő újra: Real Madrid, Barcelona.
12. kalamona
2018-04-24 18:29:58 Zöld öves, Tag
Na, most a legszebb az lesz, hogy kiesünk a faszba - meg is érdemeljük egyébként - NB2-be meg nem kell drága stadion, úgyhogy meccsekre majd béreljük az MVSC-ét.

Így lenne, beszarnék a röhögéstől.

Valaki szóljon már fel nagyfaluba, hogy sürgősen irányítsanak ide legalább egy nyamvadt államtitkárt de legalább főszponzornak egy nem is tudom, MÁV-ot is akár.

Kabarém kérem, kabaré.
11. Atesz
2018-04-24 14:07:24 Lila öves, Tag
kohász hozzászólásával egyetértve ilyen közegbe (tulajdonos, vezetés, zsoldosok), ilyen feltételrendszerbe minek az új stadion???
Vajon a minősíthetetlen klubvezetésünk az elmúlt 5 évben hányszor járta végig a megyei cégeket, vállalkozókat világos stratégiát felvázolva, támogatási forrásigénnyel???
Nem hiszem el hogy ebben a megyében, régióban, egy felkészült, hiteles klubvezetés világos stratégiájához nem tudtak volna kb. 100-150 olyan céget találni, akik erre 1-5 MFt közötti összeget áldoztak volna... Persze ehhez hiteles és felkészült (és nem megélhetési), őszinte vezetők kellettek volna, nem olyanok, akikben annyi vér és gerinc sincs hogy szemtől szemben mentsék fel a szakmai igazgatót... Vagy a másik, aki meg el sem vállalja utána amikor ég a ház...
Minek az új stadion ide???
10. sadab1* |Válasz erre: 5. dvtk-3534
2018-04-24 14:04:34 Fekete öves, Veterán
Sajnos vagy nem, de igen!!! Akár jöjjön mészáros l.! Nem fog, mert van már neki! De jöjjön más!!! Nem élek örökké!!! Jusson már folyamatosan végre vmi jó ennek a klubnak és főleg szurkolóinak!!!!!!!
9. sadab1*
2018-04-24 14:01:33 Fekete öves, Veterán
A stadiont Mi /közpénz/ fogjuk üzemeltetni tehát az a plusz bevétel Tőlünk származik majd! Ahhoz viszont minden meccsen teltház kéne legyen, hogy pluszban legyen a büdzsé! Szerintetek???:)
2018-04-24 13:58:05 Fekete öves, Veterán
"Ha sikerülne komoly szponzor(oka)t bevonni, akkor még inkább javul az egyensúly."
Ősszel lesz nyolc éve, hogy nem sikerül...
"A meglévő lehetőségekkel kellene hatékonyan működni. "
Ez legyen mondjuk hét éve, hogy nem sikerül...
Többi stimmel :D
7. tb |Válasz erre: 5. dvtk-3534
2018-04-24 13:52:03 Piros öves, Őstag
Nem biztos, hogy szívesen beállnék a pártcsapatok sorába. Én azt gondolom, hogy meg kellene próbálni legalább nálunk a "piacról" megélni. Az új stadion elkészültével valószínűleg magasabb számok fognak majd a bevételi oldalon szerepelni, és kisebbek a rendezési költségek mellett. Ha sikerülne komoly szponzor(oka)t bevonni, akkor még inkább javul az egyensúly.
Azon nem csodálkozom, hogy LT nem tesz bele sokkal többet, egy ilyen pénzügyi versenybe, ahol az ellenfelek lehetőségei gyakorlatilag majdnem korlátlanok, nem szabad belemenni. A meglévő lehetőségekkel kellene hatékonyan működni.
6. wexeye
2018-04-24 13:47:51 Fekete öves, Őstag
Főleg el kellett volna mondani,hogy 0ft az igazolási keret. Így nemlehetett más cél,minta bentmaradás.12 csapatos pártállami bajnokságban,hogyhihették,hogyez elég lesz? Átvertekminket ezredszer is. Még így is többet vártunk,még ettől a kerettől is,joggal,hisz voltak bőven biztató jelek. Hogy mégis itt tartunk,az a biztos jele,hogy sajnos nem ismerte fel,hogy mi zajlik körülötte,emiatt nem is tudott a bomlasztók elzavarásával tenni ellene.Kiesünk,de visszakerülünk előbb-utóbb. Jövőre Vitelkivel nekifutunk. Bukrán/Rados-Eper,Lipták,Karan,Forgács - Ternován,Szabó B.,Szalóczy,Óvári - Bacsa,Makrai nb2-ben jó lehet az élmezőnyre

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...