Banner

Szerinted ki volt a Paks elleni meccs legjobb diósgyőri játékosa?

Szerző: Jáborcsik András | 2023-11-26 17:30:00

Várjuk szavazatodat!


Az OTP Bank Liga 2023-2024-es szezonjában valamennyi mérkőzést követően szavazásra hívjuk az amigeleken.hu olvasóit. Szavazzuk meg együtt, hogy melyik játékosunk volt az adott fordulóban csapatunk legjobbja.


A Paks elleni vereséget követően szándékosan időzítettük a szavazás indítását későbbre. Szerettünk volna időt hagyni nektek, hogy kettőt aludva, immár higgadtabban tudjátok értékelni a péntek esti mérkőzést.


Kíváncsian várjuk, hogy kit szavaztok meg legjobbnak?

(A zárójelben levő szám azt jelzi, hányszor nyerte meg az adott járékos a szavazást az idényben)

Az eddigi nyertesek sorrendben: Alexander Vallejo, Rudi Požeg Vancaš, Bright Edomvonyi, Gera Dániel, Karlo Sentic, Alexander Vallejo (2), Karlo Sentic (2), Rudi Požeg Vancaš (2), Vitor Pernambuco, Vitor Pernambuco (2), Elton Acolatse, Alexander Vallejo (3), Alexander Vallejo (4)

Arra kérünk Titeket, hogy szavazzatok! Ti kit láttatok a DVTK legjobbjának a Paks ellen?



Aki a legtöbb forduló játékosa szavazást nyeri a szezonban, az lesz az Év játékosa és ő fogja kapni a Rakaczki Bence Vándordíjat. Holtverseny esetén lesz egy utolsó szavazás, ahol majd a végső győztes személyéről lehet dönteni.

Erre az alkalomra az amigeleken.hu egy egyedi díjat készíttet, egy olyan trófeát, ami megjelenésében visszaadja majd a klub vasgyári múltját. A kupát ünnepélyes keretek között szeretnénk bemutatni egy későbbi időpontban.


De nem csak ezt kapja a győztes! A szezon és a szavazások kezdetével elindítunk majd egy jótékony gyűjtést is a szurkolók körében. Minden egyes alkalommal, amikor kihirdetjük a forduló játékosát, lehetőség lesz pénzbeli támogatást küldeni egy külön erre az alkalomra nyitott számlára. Egész szezonban várjuk majd az adományokat tőletek.

A vándordíj nyertese a szurkolói elismerés mellé megkapja a jogot arra, hogy az összegyűlt pénzt jótékony célokra fordítsa, egy általa kiválasztott Alapítványt, Egyesületet, társadalmi kezdeményezést támogasson maga és a diósgyőri szurkolók nevében. Az amigeleken.hu csapata 100.000 Ft-tal járul hozzá a vándordíj mellé járó összeghez.


Szerinted ki volt a 14. forduló legjobb diósgyőri játékosa? Várjuk a szavazatokat!

FONTOS !

Szavazatodat a jobb oldalon a naptár alatti szavazásnál adhatod le.

A kommentben érkezett szavazatok nem számítanak be az eredménybe.


Ha szeretél te is hozzájárulni az akcióhoz, akkor megteheted PAYPAL utalással:


Ha rendelkezel REVOLUT számlával, akkor ott is utalhatsz a következő azonosítóra: @zoltn2feh


A 13. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján Alex Vallejo volt.


A 12. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján Alex Vallejo volt.


A 11. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján Elton Acolatse volt.


A 10. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján Pernambuco volt.


A 9. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján Pernambuco volt.


A 8. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján immár másodszor Rudi Požeg Vancaš volt.


A 7. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján immár másodszor Karlo Sentic volt.


A 6. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján immár másodszor Álex Vallejo volt.


Az 5. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján Karlo Sentic volt.


A 4. fordulóban a legjobb diósgyőri játékosnak Gera Dánielt szavaztátok meg.


A 3. forduló legjobbja a szurkolók szavazatai alapján Bright Edomvonyi volt.


A 2. forduló legjobbja a szurkolók szavazatai alapján Rudi Požeg Vancaš volt.


Az 1. forduló legjobbja a szurkolók szavazatai alapján Alexander Vallejo volt.



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

25. vebgy* |Válasz erre: 17. Joshi
2023-11-28 22:42:59 Fekete öves, Veterán
A helyzet az hogy tizenöt forduló sem ment még le a bajnokságból és egy nagyban kicserélődött keretünk van...nem várható el ennyi idő alatt,hogy minden klappoljon. Örültem volna Lőrinczy, Cseke és Könyves maradásának, állítom, hogy több variációt tudnánk alkalmazni velük. Mondjuk Kampetsis, Jurina helyett a keretben...
24. pinta |Válasz erre: 15. Joshi
2023-11-28 22:03:51 Lila öves, Tag
Abszolút nem nonszensz, hanem bevett gyakorlat. Direkt visszanéztem, csak 1 hetvegi nb1-es meccsen volt 1-nél több kapus a padon. De a Bundesligaban is igy van. Azért mert 20 évente egyszer elofordul, hogy 2 kapus is kiesik, nem fognak egy mezőnyjátékos helyet elpazarolni.
2023-11-28 18:06:30 Lila öves, Őstag
Haris Attila (Szeged)
Hetek óta bombaformában játszik, egyértelműen csapata meghatározó embere, a mostani mérkőzésen is így volt, uralta a középpályát. == Szerintetek a DVTK csapatunk játékosaként elférne téli átigazolásra nézve már???
22. toki* |Válasz erre: 21. dudik-attila
2023-11-28 17:29:21 Fekete öves, Veterán
Pfúúú!!! Biztos nem játszanék soha, ha bárki beugatna, hogy milyen csukát vegyek fel. Bár szerintem rohadtul nem is ezen van a hangsúly. Pláne, hogy nem az van, hogy kimennek a pályára és egyből játszanak, hanem van bemelegítés. Akkor rá kéne jönniük, hogy milyen a pálya.
21. dudik-attila |Válasz erre: 20. toki
2023-11-28 13:22:23 Piros öves, Őstag
Szerintem igen.
20. toki* |Válasz erre: 12. bt 64
2023-11-28 06:30:07 Fekete öves, Veterán
A stopli(s) választás is stáb hibája???? Érdekes meglátás.
19. rugoka |Válasz erre: 17. Joshi
2023-11-28 04:02:29 Piros öves, Tag
Többféle dolog együtt van ebben a hektikus szereplésben, pl. nem kapunk gólt, négyet is kapunk, támadófoci, célfocira való átállás. Szerintem mostanra megerősödtek a csapatok /kiderül a zete, várda hogyan lesz/, lásd kövesd és a többi is. Kiegyenesedtek, megy a bajnokság. Mi pedig elvesztettük a feljutó, fekete ló kiismerhetetlen varázsát és arra is rá kellett jönnie Kuznyecovnak (aki interjúiban nagyon nem szereti a védekező focit, de aztán ő is rákényszerül), hogy nem elég erős a keret (szerintem nem is lesz arra alkalmas később se teljességében, csak meccsek közbeni időszakos alkalmazására) a totális, a meccsek javarészében támadófocira. Aztán meg ha az ellenfél szerez vezetést, 1x se tudtunk még egy döntetlent se elérni, ami a kűzdőszellem hiátusára is felhívja a figyelmet, olykor a csapat teljes szétesésére, úgyhogy van munka dögivel, nincs kész a taktika (taktikák), se a keret /az sosincs kész amúgy se, de javítható).
Megfigyelhető mintha a válogatott szünetekben Kuznyecov sokszor túlgondolná, túltaktikázná /legalább próbálkozik/ a dolgokat és az azután következő meccseken az van ami, pl. teljesen érthetetlenül berak jobb bekkbe egy Szatmárit!!! Mi van? Fel nem foghatom, hogy egy futballszakmából tanult, képzett vezetőedző (hiába zöldfülűnek számít még) és stábja hogyan nézheti ezt így be? Mindenesetre ez az idény még ezt is megengedi nekünk szerencsére, hogy kísérletezzen, mert talán nem lesznek semmiféle kiesési gondjaink, de azért nem érthető, hogy pl. Obounet miért nem kap esélyt? Továbbá pl., hogy Ogyi sérülésénél az a protokoll, a játékos dönt, marad -e a pályán, amikor esélyes, hogy magánál sincs! Ezt hogyan???
Aztán a nyilatkozatatit is simítani kéne, közelebb hozva az origóhoz, mert ha győzünk 10 perces interjú és madárfogás vigyorogva, ellenkező esetben meg már mogorván kioktatja a kérdezőket. Szóval nem pinyői magasságok, de azért van mit tanulni kommunikációból is!
Mindezek ellenére hagyni kell dolgozni, mert majd tanul belőle, így is messze a legtöbbet nézek ki belőle, mint edző, az elmúlt években ittlévőktől!
2023-11-27 22:31:44 Kék öves, Tag
Kicsit más téma: úgy látom Kuznyecov ma sem kapott pro licencet, szóval feltehetően marad még egy ideig. Én egyébként nem bánom, sőt.
2023-11-27 18:45:39 Lila öves, Fanatikus tag
A meccs előtt ìrtam,hogy a ratyi elleni hatos óta ez a Paks már nem ugyanaz ,erre Bognár újra a régi "arcát"mutatta!A többi eredmény kedvező alakulása folytán,nincs nagy változás!Az Újpest nagyarányú veresége, a miénkkel ellentétben edzőbuktató "szagú"!A semleges térfélben Szabi úgy fogalmazott mire Kuznyecov összerakta a csapatot most szét is esett!Azért én ezt nem gondolom,de újra kell gondolni,hogy térjünk vissza a "gyökerekhez"!Hisz szemmel láthatóan visszafogottabban játszunk, hogy felsőbb utasításra vagy nem azt nem tudhatjuk!Lehet fogni az alapkezdő borulására,vagy arra ,hogy kiismerték a játékunkat...!Bár ehhez a koncepcióhoz "kivételes"képességű játékosok szükségeltetnek!Így hosszabb távon nagyon rizikós,talán ezért is eszközöl Szergej finomításokat,mert érzi ez hosszabb távon ez nem fenntartható!
16. Joshi |Válasz erre: 15. Joshi
2023-11-27 18:10:18 Lila öves, Fanatikus tag
Már az természetesen bocsánat az "idegtől"írni se tudok!:)

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...