Sárga lapot kapott a meccsen landoló ejtőernyős

Szerző: Jáborcsik András | 2021-06-09 17:20:00

Sajtófigyelő - csakfoci.hu


Azt már megszokhattuk, hogy a futballpályákon nem mindennapi dolgok is történnek. Láttunk már pályára berohanó nézőket, akik a sztárokat ölelgetik, vagy pusztán feltűnési viszketegségben szenvednek. A nyolcvanas években Diósgyőrben is előfordult, hogy helikopter hozta a meccslabdát a kezdőrúgáshoz, de olyanra nem emlékszem, hogy egy ejtőernyős zavarta volna meg a meccset, miután a pálya közepén, játék közben ért földet. Most ez is megtörtént az egyik alacsonyabb osztályú lengyel bajnokin.


A játékvezető vette a lapot, megállította mérkőzést és sárga lapot mutatott fel a játékot megzavaró ejtőernyősnek.forrás: csakfoci.hu
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
3. qwerty |Válasz erre: 1. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-06-10 09:37:28
A másik véglet a Nagy Sanyi barátom, akit - miután néhány éve már szögre akasztotta a cipőjét - újra behívták a csapatba, mert sok volt az eltiltott meg a sérült, és mivel még érvényes volt a sportorvosi igazolása, ezért hivatalosan játszhatott. Valószínűleg a megilletődésétől vezérelve egy megváltott belépőjeggyel a kezében jelent meg az öltözőben a meccs előtti eligazításon, ahol egyébként rögtön a kezdőben találta magát.
2. jaborcsik-andras |Válasz erre: 1. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-06-10 06:41:56
Ezt nem is értem. Szegény bizonyára véletlenül oda tévedhetett a stadionba. De miért bánnak vele olyan durván a biztonságiak? Nem volt náluk sárga lap? :)
1. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-06-10 00:23:58
Csehországban fordult elő hasonló régebben egy Slavia Praha - Viktoria Plzen?! mérkőzésen.A szünetben gondolta úgy az ernyős, hogy ő bezonyám nem vált jegyet a meccs hátralévő részére. :)
BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...