Banner

Rudi Pozeg Vancast több klub is szívesen látná, de élő szerződése van a DVTK-val

Szerző: amigeleken.hu | 2024-06-07 22:19:00

Sajtófigyelő - boon.hu


Remek szezont tudhat maga mögött a szlovén Rudi Pozeg Vancas. A DVTK támadója nem csak a gólszerzésben jeleskedett a 2023/24-es évadban, hiszen azon túl, hogy 7 találattal ő lett a 2. a diósgyőriek házi góllövőlistáján, 7 gólpasszt is adott, és ebben nála senki nem volt jobb a piros-fehéreknél, a most véget ért szezonban.

A 30 éves labdarúgó, – aki 30 bajnokin 2380 percet töltött a pályán, és ezzel ő volt az ötödik legfoglalkoztatottabb diósgyőri játékos, és bizonyára e tekintetben is dobogós lett volna, ha az idény utolsó két meccsét nem kell kihagynia bokasérülése miatt, rendkívül kapós, sok csapat szívesen látná a soraiban - adta hírül a boon.hu.



A Borsod Online és az Észak-Magyarország osztályzatai alapján a 2. legjobb diósgyőri játékosnak – akinek 5,93-as volt átlaga – nincs menedzsere, saját magát képviseli, szerződéskötésben pedig jogi végzettségű felesége van a segítségére. A pár gyerekkora óta ismeri egymást, több mint 10 éve együtt vannak, és mivel Rudi Pozeg Vancas neje, Pia, Ljubljanában dolgozik jogászként, a Miskolc és a szlovén főváros közötti 650 kilométeres távolságot kell leküzdeniük ahhoz, hogy találkozzanak.

A portál szerint emiatt tűnhet jónak az FC Fehérvár megkeresése a labdarúgó számára, de más országokból is vannak megkeresései támadónak, a hírek szerint még Szaúd-Arábiából is, ahol kimagasló fizetéseket adnak a játékosoknak.


Rudi Pozeg Vancas távozásának egyik legnagyobb akadálya az, hogy élő szerződés köti a DVTK-hoz, annak ellenére, hogy transfermarkt.com oldalon az szerepel, hogy a kontraktusa a Diósgyőrrel a mostani hónap végén lejár. A szlovén támadóval tavaly kétéves szerződést kötöttek a piros-fehérek, és honlapunk információja szerint ebben semmilyen opció, még kivásárlási ár sem szerepel, így a DVTK döntheti el, hogy milyen áron engedi el a támadót. Úgy tudjuk, hogy ezt az összeget több százezer Euróban határozta meg a Diósgyőr, annak érdekében, hogy a csatár esetleges távozása esetén, akár élő szerződésű játékossal pótolhassák a csapat egyik legjobbját.


Tovább a boon.hu-ra >>>>>>>>


forrás: boon.hu

fotó: Kovács Péter



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

11. vebgy* |Válasz erre: 10. elzett
2024-06-13 11:37:39 Fekete öves, Veterán
Nagyon érdekelne engem is, ha Franchu ereje teljében, egészségesen végig tudja játszani a szezont, akkor szerintem igen jól járunk...Az a négy futballista igen...ráérzett az itteni feelingre, nem lehet olyan meccsre visszaemlékezni, amikor lelazsálták volna pofátlanul...
10. elzett |Válasz erre: 8. vebgy
2024-06-09 13:32:31 Piros öves, Őstag
Mi a "diósgyőri" mentalitás?
Adzsojevnek vagy Váczi Bélának, Egressynek, Tisza Tibinek volt?
Francsura, Bacora pont ezért írtam, hogy maradjon, még nem láthattunk semmit tőlük.
9. vebgy* |Válasz erre: 3. lokal
2024-06-09 12:32:53 Fekete öves, Veterán
Az a süketelés...az ne lenne...
8. vebgy* |Válasz erre: 6. elzett
2024-06-09 12:32:02 Fekete öves, Veterán
Acolatse felejtős, nagyon nem "diósgyőri mentalitású...Franchu csak akkor maradjon, ha nem tíz meccsenként sérül le újra, meg újra, Baco nagyon szerencsétlenül mutatkozott be, de ennyiből nem lehet levonni óriási következtetéseket. Klimo szerintem idevaló típus, hasznos tud ő lenni kimondottan. A többiekkel kapcsolatban nagyjából egyetértek, persze bizonyos játékosokért kettőt is odaadnék közülük...
7. izor600 |Válasz erre: 6. elzett
2024-06-09 11:13:59 Citromsárga öves, Tag
Tökéletesen megértem amit gondolsz és igazad is lehet.Nálam van a gond a maximalizmussal.Nálam az a tehetséges és eredményes,szórakoztató játékot nyujtó játékos ,aki megéri a pénzét is ,mint,Albert,Varga Z,Détári,Törőcsik,Nyilasi ,Tatár ,Salamon,és sorolhatnám a végtelenségig,még vagy 50-100 nevet.Ma ebben a megváltozott futballban ilyen tipusu játékosok magy.on nincsennek.Nemcsak diógyőrben ,de magy.on elvétve is alig akad.Véleményem szerint ,ha valaki vezeti a klubbot, ne azért csinálja ,hogy el teljenek az évek a nyugdíjig ,hanem azért ,hogy sikeresek,eredményesek szórakoztatóak ,nemzetköziek legyenek.Mi ezt várjuk ,ezért fizetünk,nekik pedig ez a dolguk,kötelességük.Ha jól tudom a DVTK utóbbi tíz év legnagyobb sikere a nemzetközi szereplés volt eredményei alapján.Vagy az utóbbi 20 év?Pedig van pénz méghozzá irdatlan mennyiségü.Remek szponzorok,ékszerdoboz pályák.Mi kell még?Szóval megértéssel fogadom,tudomásul kell venni,bajnokok ligáját kell nézni,VB.t EU.bajnokságot.Mert ott valamit jobban csinálnak.
6. elzett |Válasz erre: 5. izor600
2024-06-09 09:35:05 Piros öves, Őstag
Vitatkoznék az állításoddal, hogy CSAK Vancas vált be nálunk. Szerintem Vallejo, Lund, Bitok, Edomwonyi is jó igazolás volt. Én megtartanám az Acolatse, Pernambuco, Baco, Francsu , Csorba ötöst is. Talán Klimovics is ide tartozna.
Aki egyértelműen melléfogás, az Kampetszisz, de engem Popadiuc se győzött meg.
Szerintem ne kergessünk el senkit, inkább igazoljunk melléjük 2-3-4 igazán meghatározó játékost, és kész.
2024-06-09 05:50:29 Citromsárga öves, Tag
Nem tudom hány játékost igazoltak szám szerint diósgyőrbe az átigazolási időszakban ,de szakmai szempontbol ez az egy sikerült,eredményesen.A többit valószínüleg azonnal elfelejtjük.Haza illetve máshová kergetjük őket.Akkor miért és ki igazolta le.Egyszer ezt megtudhatja az vezetőség által is nagyon nagy tiszteletben álló hüséges diósgyőri közönség?Vagy szakmai titok? Mert ennek gazdasági pozitív hatásait ember nem bizonyítja be nekem.És ebből az utóbbi 10 évben rengeteg volt.Nemcsak diósgyőrben....
2024-06-08 13:06:41 Citromsárga öves, Tag
Sajnálnám ha engednék eligazolni!
3. lokal |Válasz erre: 2. buby64
2024-06-08 08:04:36 Fekete öves, Őstag
Ahogy Igazmondó Mátyás nyilatkozta, drága játékost nem hozunk, mert felborítaná az öltözői egyensúlyt.
2024-06-07 23:32:50 Piros öves, Őstag
Van az a pénz amiért elengedhetik, és majd hoznak helyette egy ingyen igazolható valakit az nb2-ből.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...