Banner

Pályán az utánpótlás - labdarúgás

Szerző: Jáborcsik András | 2021-05-17 19:34:00

Utánpótlás eredmények


A DVK utánpótlás csapatai a következő eredményeket érték el a hétvégén.

Kattints a pirossal kiemelt meccseredményekre és a dvtk.eu-n elolvashatod a bővebb összefoglalókat is.


U16: Újpest FC - DVTK 4-2 (2-1)

A fővárosban megrendezett bajnoki mérkőzést a DVTK U16-os csapata irányította, a piros-fehérek domináltak a játékban. A végeredmény azonban mégsem ezt tükrözi, mert az újpestiek pontrúgásokból és büntetőből eredményesek voltak, így otthon tartották mindhárom bajnoki pontot.


U15: DVTK - Vasas 0-1 (0-1)

Szoros mérkőzést játszott a DVTK és a Vasas Kubala Akadémia U15-ös együttese. A bajnokság 28. fordulójában egy gól döntötte el a bajnoki pontok sorsát, amit a piros-kékek szereztek meg az első félidő hajrájához közeledve. A fordulás után is kiegyenlített játékot hozott az összecsapás, az eredmény azonban már nem változott.


U14: DVTK - Vasas 3-3 (3-1)

Nagyszerű játékkal, a szünetre kétgólos előnyt szerzett a DVTK U14-es csapata a Vasas elleni bajnokin. Diósgyőri részről Tucsa Szilárd, Kapitány Gergő és Jecs Martin volt eredményes. A második félidőben azonban az angyalföldiek vissza tudtak jönni, így végül döntetlennel zárult a találkozó.


U10: DVTK - UTE 7-9 (1-1, 3-2, 2-6, 1-0)

Februárban a fővárosban, ezúttal viszont már a DVTK edzőközpontban találkozott egymással a Diósgyőr és az Újpest U11-es csapata. A felkészülési mérkőzés sok gólt és számos fordulatot hozott, melyből a vendégek jöttek ki jobban. A 4x20 perces találkozót végül az Újpest kétgólos különbséggel nyerte meg.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...