Banner

Ők a legnagyobbat zuhanók és ugrók a második körben

Szerző: Jáborcsik András | 2021-02-22 16:43:00

Sajtófigyelő - csakfoci.hu


Az OTP Bank Liga 33 fordulójából 22 már lezajlott - ez történt a szezon második harmadában a magyar élvonalban. A Fradi nem mozdult, egy klub viszont az első körös második helytől eljutott oda, hogy a második körben már "kiesőcsapatnak" számított.

A második körről a csakfoci.hu közölt érdekes összeállítást.


Jelentős változások zajlottak le az NB I tabelláján az idény második harmadában. Kivételt egy csapat jelent igazán: a november óta lezajlott 11 fordulóban a Ferencváros nem csak, hogy megőrizte első helyét, hanem négy pontról tizennégy pontra növelte előnyét, és alighanem már csak matematikai esélye van annak, hogy elveszítse 32. bajnoki címét.

Nagyot fordult a világ azonban több klubbal is. Ott van például a 11 forduló után még a második helyen álló Kisvárda, amely azóta is a második, csak éppen hátulról. A szabolcsiak mindössze egy győzelmet arattak az utóbbi körben – ennél kevesebb sikere egy csapatnak sem volt, igaz, pontokban a DVTK a várdaiak alatt teljesített – igaz, még így is lehetnek dobogós reményei az idény utolsó harmadában.

Ha már említettük a Diósgyőrt, a miskolciak produkálták a legnagyobb visszaesést a tabellán: 11 forduló alatt szerzett 7 pontjával a DVTK abszolút kiesőjelöltté vált, igaz, némi reménysugarat jelenthet a Zekic-csapat számára a hétvégi, székesfehérvári sikere.

Apropó, Fehérvár! A Vidi helyezése ugyan a novemberi állapothoz képest semmit nem váltotott, de valójában minden rosszra fordult a számára a bajnokságban. A bajnoki címre nagyjából minden esélyét elveszítette a már Márton Gábor vezetőedzőt is menesztő gárda, amelynek most már a dobogós helyezése is komoly veszélybe került.


Ők a legnagyobbat zuhanók és ugrók a második körben

Kisvárda: 2-ról a 11. helyre

DVTK: 7-ről a 12. helyre

Puskás Akadémia: 6-ról a 2. helyre



Tovább a csakfoci.hu-ra a teljes cikkre >>>>>>


forrás: csakfoci.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. pinta
2021-02-22 19:52:05 Lila öves, Tag
Azért csalóka, mert a Fradi elleni sikert meg a játék nélküli UTE-verést is az első körhöz számítják. Ami számszakilag igaz, viszont az akkori és jelenlegi formánk alapján nem visszaesés, hanem előrelépés tapasztalható.
1. gabeszba
2021-02-22 19:39:56 Piros öves, Őstag
Az utolsó körben az első 4-ben kell lennünk, ha bent akarunk maradni.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...