Banner

NB III: Putnok - DVTK tartalék 4-2

Szerző: objektív | 2021-11-22 09:33:00

Nem tudott pontot szerezni a megyei rangadón a DVTK tartalék csapata.


Nem tudott pontot szerezni a megyei rangadón a DVTK tartalék csapata. A gömöri városban a Putnok FC szerzett kétgólos vezetést, amire Jurek Gábor válaszolt, de ezután ismét a hazaiak domináltak. A 4-2-es végeredményt a találkozó hajrájában Bartha Riccardo állította be.



NB III., Keleti csoport, 18. forduló

Putnok FC - DVTK tartalék 4-2 (1-0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 100 néző. Játékvezetők: Takács Ákos, Szabó Dániel, Urgyán Antal.


Putnok FC: Cserepka A. - Sághy F., Nagy Zs., Katona B., Buda P., O. Szics, Dobrovolszki J., Juhos D., Sramkó R., Hadházi S., Fülöp K. Vezetőedző: Szala Ákos.
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Mrva P., Tóth B., Nagy Á. - Csatári G., Jónyer K., A. Suljic - Jurek G., Molnár R., Karika B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
Csere: Molnár R. helyett Csáki D. az 58., Jónyer K. helyett Girdán L. az 58., Hadházi S. helyett Nádimov N. a 61., Juhos D. helyett Kis G. a 71., Oláh B. helyett Bartha R. a 75., Karika B. helyett Rostás A. a 81., Katona B., helyett Laczkó K. a 88., Dobrovolszki J. helyett G. Bíró G. a 88. percben.
Sárga lap: Hadházi a 39., Oláh B. a 63., Sramkó R. a 82., Nagy Zs a 90+2., Kis G. a 90+3. percben.
Piros lap: O. Szics az 56. percben.
Gólszerző: Sramkó R. (1-0) a 45+1, Nagy Zs. (2-0) a 48., Jurek G. (2-1) az 53., Katona B. (3-1) az 54., Nádimov N. (4-1) a 78., Bartha R. (4-2) a 83. percben.

Vezetőedzői értékelés

Szala Ákos: – Kiélezett meccsen szereztünk 3 pontot. Az első félidőt a Diósgyőr dominálta végig, de azt gondolom, helyzetünk nekünk több volt. Meddő mezőnyfölényben volt a DVTK, mi jobban használtuk ki a helyzeteinket. Amire a héten készültünk, hogy a szélen kerüljünk a Diósgyőr mögé, és onnan a bepasszokra érkezzünk, maximálisan ült, három gólt ebből szereztünk, úgyhogy gratulálok a csapatomnak.

Zsivoczky Gyula: – Ellenfelünk a mérkőzésen sokkal jobban akarta a sikert, és ez az eredményben megmutatkozott. Jó százalékban használták ki az adódó hibáinkat. A második félidőben, a kiállítás után nagy nyomást tudtunk helyezni ellenfelünkre, de eredményességben ez csak részben mutatkozott meg. Sok játékos kivette a téli szünetét, ami számomra elfogadhatatlan. Gratulálok a Putnoknak a megérdemelt győzelemhez.


forrás, fotó. dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...