Banner

Milica Jovanovic a negyeddöntők második mérkőzéseinek legjobbjai között

Szerző: amigeleken.hu | 2024-03-31 20:08:00

Sajtófigyelő - wbasket.hu


Szombaton véget értek a negyeddöntő küzdelmei a Tippmix Női NBI.A rájátszásában. A wbasket.hu összeállításából kiderül, hogy a mérkőzéseken pályára lépők közül a VAL (teljesítmény-index) alapján kik nyújtották a legjobb egyéni teljesítményeket.

A legjobbak között ott találjuk a DVTK HUN-Therm montenegrói válogatott játékosát, Milica Jovanovicot is.


Jacinta Monroe már bérelt hellyel rendelkezik a TOP5-ös listán, ismét a szekszárdi center teljesített a legjobban, 33 VAL került a neve mellé. A TFSE ellen kettős győzelemmel jutott tovább a Szekszárd, a szombati siker alkalmával 15 pontot és 13 lepattanót szerzett a játékos.

Második lett Kathryn Westbeld, aki szintén a TFSE ellen teljesített kiválóan, és ő is dupla-duplával zárt. 25 ponttal és 10 lepattanóval segítette győzelemhez a Szekszárdot, 32 VAL került a statisztikai lapjára.

Továbbra is a TF-Szekszárd párharcnál kell maradnunk, viszont most a fővárosi csapat légiósát, Sha Cartert kell megemlítenünk, aki szintén 32-es teljesítmény-indexszel zárt, csakúgy, mint Westbeld. Carter 15 pontot, 8 lepattanót és 5 gólpasszt jegyzett.


A DVTK Hun-Therm a BEAC csapatát győzte le mind a kétszer, és magabiztosan jutottak tovább az elődöntőbe. A szombati találkozón a diósgyőri Milica Jovanovic volt a legjobb, 28 VAL értékkel zárt. Jovanovic 21 pontot és 7 lepattanót szerzett.



Az utolsó, ötödik helyen ismét holtverseny alakult ki, két center szerezte meg listánk utolsó helyét. Beatrice Mompremier és Kristine Anigwe is 26-os teljesítmény-indexet ért el. A Sopron az NKA Pécset győzte le kétszer, és a Pécsen szerzett siker alkalmával Mompremier 14 pontot és 9 lepattanót jegyzett. A Győr a Vasassal vívott párharcot, mind a kétszer magabiztos sikert arattak a győriek. Kristine Anigwe 18 ponttal és 8 lepattanóval segítette a győrieket győzelemre a Vasas otthonában.


Legjobb egyéni teljesítmények:

1. Jacinta Monroe – 33 VAL

2. Kathryn Westbeld – 32 VAL

3. Sha Carter – 32 VAL

4. Milica Jovanovic – 28 VAL

5. Beatrice Mompremier / Kristine Anigwe – 26 VAL


Tovább a wbasket.hu-ra >>>>>>>


forrás: wbasket.hu

fotó: Mészáros Mihály



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. vebgy*
2024-04-01 10:16:55 Fekete öves, Veterán
Mima,gratula!! Előre a végső sikerre!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...