Megkezdte működését a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda

Szerző: amigeleken.hu | 2021-07-23 13:10:00

A klub részéről Hollósy András vesz részt a mindennapos munkában, egyben ő látja el az iroda szóvivői feladatait is.


A szezonzáró DVTK - Fehérvár mérkőzés után a DVTK vezetése találkozott a Szervezett Diósgyőri Szurkolói Csoportok képviselőivel, akik szóban és írásban is megfogalmazták kéréseiket. Ezen kérések egyik pontja volt egy szurkolói koordinációs iroda felállítása. A klub üdvözli, hogy a mai napon hivatalosan is megkezdte működését a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda - olvasható a dvtk.eu-n.


A tagok között a Diósgyőri Női Szurkolói Klub, a Diósgyőr Szurkolók Közössége (DSZK) és a Diósgyőri Napos Oldal szurkolói csoport is képviselteti magát. A klub részéről Hollósy András vesz részt a mindennapos munkában, egyben ő látja el az iroda szóvivői feladatait is. Amennyiben a szurkolóknak bármilyen észrevétele van, kérjük, jelezzék a hollosy.andras@dvtk.eu e-mail címen.


A munka a háttérben már hetekkel ez előtt elkezdődött. A koordinációs iroda kérésére kezdeményezte a klub, hogy augusztusban kerüljön megrendezésre a Siófok - DVTK mérkőzés, hiszen így a DVTK szurkolói várhatóan nagyobb számban tudják majd képviseltetni magukat a Balaton partján. A kérés pozitív fogadtatásra talált a Siófok vezetésének és az MLSZ döntéshozóinak körében is.

Idén nyártól - szurkolói kérésre - a J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket és bérleteket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött végigszurkolni a mérkőzéseket.

Az egyik legnagyobb diósgyőri érzelmű drukker, Csáki József tiszteletére a régi stadionban volt egy Csáki szektort jelző emléktábla, ami most az iroda javaslatára visszakerül a stadionba.

A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda feladata lesz többek között a szurkolói érdekvédelem, a klubbal való kapcsolattartás, a szurkolói szervezetek által felvetett problémák megoldásában való közreműködés és tolmácsolás az MLSZ felé, továbbá szervezett programok, idegenbeli utazások lebonyolítása, de napirenden van a legális pirotechnikai eszközök használatára vonatkozó kérésük is.


forrás: dvtke.u
És ezt olvastad már?
Hozzászólások
3. vebgy
2021-08-04 17:07:58
Lássuk az eredményeket...
2. johny
2021-07-23 14:06:33
Remek, ez is egy jó hír.
1. szombatondelelott
2021-07-23 13:54:48
Nocsak.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...