Lapátra került az MLSZ teljes fellebbviteli bizottsága

Szerző: amigeleken.hu | 2023-09-19 21:55:00

Sajtófigyelő - sportal.blikk.hu


Váratlan tisztújítást hajtott végre a hónap elején a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), amely teljes egészében lecserélte a fellebbviteli bizottságának tagjait - adta hírül a sportal.blikk.hu.


Az MLSZ Elnöksége 2023. szeptember 4-i hatállyal 2025. június 30-ig terjedő határozott időtartamra a testület elnökévé dr. Csere Bálintot, tagjainak ifj. dr. Gábor Lászlót, dr. Imre Andrást, dr. Katzirz Bélát, dr. Sahin-Tóth Istvánt és dr. Szabó Pétert nevezte ki.


„Az utóbbi időben – részben a fellebbviteli bizottság tevékenységével összefüggésben – jelentősen megnőtt egyes fegyelmi eljárások időtartama. Az indokolatlanul hosszú ügyintézés az eljárásban érintett játékosok vagy sportszervezetek érdekét sértette, ezért az elnökség az eljárásokra vonatkozó szabályok módosításáról és személyi változásokról döntött”

– indokolta döntését a Sportálnak az MLSZ.


A bizottság leváltott tagjai kilenc évig látták el a feladatukat. 2014-ben azután lettek kinevezve, hogy Tomiszlav Szivics akkori diósgyőri edző első fokon hozott mindennemű sporttevékenységtől történő féléves eltiltását az előttük dolgozó fellebbviteli szervezet felfüggesztette, ebbe pedig belebuktak. A szerb-magyar tréner a május 4-i Haladás elleni miskolci bajnoki (1–1) után azt nyilatkozta, hogy elcsalják a bajnokságot.


Tovább a sportal.blikk.hu-ra >>>>>>>>>


forrás: sportal.blikk.huÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Mégsem


Üzenet küldése...