Banner

Kuznyecov Szergej: Szervezetten kell játszani

Szerző: amigeleken.hu | 2022-11-26 18:27:00

Az ETO elleni találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedző a dvtk-eu-nak nyilatkozott.


A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában Győrben játszik a DVTK az ETO ellen. A találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedző a dvtk-eu-nak nyilatkozott.


A bajnoki szünet előtt a DVTK nyolc nap alatt három mérkőzést játszott, így a két 3-0-s idegenbeli sikert szinte meg sem lehetett ünnepelni, olyan gyorsan jött a következő meccs. A Nyíregyháza elleni diadal után viszont erre is jutott idő.

Örültünk a fontos győzelemnek, de már aznap este lezártuk azt a mérkőzést, amit csak akkor vettünk újra elő, amikor az első edzésen kielemeztük a látottakat. Ezzel lezártuk a történteket, hiszen hosszú még a bajnokság, és még idén is három mérkőzés vár ránk, arra kell koncentrálni.



A válogatott mérkőzései miatt ezúttal nem egy, hanem két hétig készülhetett a DVTK az ETO ellen.

Alaposan kihasználtuk ezt a két hetet, előbb pihentünk egy kicsit, majd belevágtunk a munkába. Elsősorban azt gyakoroltuk, ami a legutóbb nem ment olyan gördülékenyen, valamint az ETO elleni taktikát vettük át.

Az ETO FC Győr hullámzó teljesítményt nyújt, 17 mérkőzés után 23 ponttal a 8. helyen állnak, ráadásul már négyszer szenvedtek vereséget hazai pályán.

Kemény ellenfél otthonába utazunk, nehéz mérkőzés vár ránk. A vendéglátóink 5-3-2-es felállásban játszanak, a két szárnyvédő időnként olyan magasan támad, hogy akár szélsőnek is nevezhetők. Labdavesztést követően agresszíven és eredményesen támadnak le, ők szerzik vissza a legtöb labdát az egész mezőnyben. A megszerzett labdával bátran cseleznek, és sok labdát adnak középre, amire többen érkeznek a 16-oson belülre. Ezt támasztják alá a számok is, a helyzetkialakítás tekintetében az élmezőnyhöz tartoznak, a helyzetkihasználás viszont nem a legjobb, ezért nem állnak előrébb a tabellán, ráadásul az utolsó három mérkőzésük rosszul sikerült. Várhatóan minket is keményen és magasan letámadnak, ezt kell kijátszani. Majd lényeges, hogy a hátuk mögött ilyenkor szükségszerűen megnyíló területeket okosan tudjuk használni.

A DVTK rendkívül jó formában zárta a bajnokság előző szakaszát, a szünet előtti öt mérkőzésen 12-1-es gólkülönbséggel szerzett 13 pontot, azaz a Branislav Danilović által irányított védelem mindössze egy gólt kapott.

Bízom benne, hogy továbbra is hasonlóan magas szinten koncentrál mindenki, mert a magabiztos védekezés tartást ad a csapatnak, és megkönnyíti a támadást is. Ahogy a védekezésben a támadóknak is megvan a saját szerepe, úgy a támadásépítést is a védők kezdik, ők azok, akiknek fel kell fedezni azokat a szabad területeket, amit be lehet játszani.

Holdampf Gergőt szerdán megműtötték Németországban, Könyves Norbert viszont múlt vasárnap már 65 percet játszott a DVTK tartalékban, ahol pályára lépett, Viczián Ádám, Jurek Gábor, Szőke Adrián és Farkas Dániel - utóbbi kettő gólt is szerzett.

Holdampf Gergő kivételével mindenki velünk edzett a héten, igaz a korábban hiányzóknak erőnlétben még utol kell érni magukat, és fel kell venni a ritmust. Azon dolgozunk, hogy mindenkiből kihozzuk a maximumot.

A DVTK nyolc veretlenül megvívott találkozóval a háta mögött utazik Győrbe.

Szervezetten kell játszani, mert a futball csapatjáték, és mindenkinek hozzá kell tenni a saját tudását a siker érdekében. Nagyon szeretnénk jó játékot mutatni, jó eredményt elérni. Ezen dolgozunk, ezért edzünk, és a mérkőzésen mindent megteszünk, hogy tovább nyújtsuk a jó sorozatunkat.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. bred88
2022-11-27 10:26:10 Barna öves, Fanatikus tag
De sokat ér a szegedi győzelem!most látszik!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...