Banner

Kuznyecov Szergej: Cél a továbbjutás

Szerző: amigeleken.hu | 2022-09-16 23:18:00

A találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedző a dvtk.eu-nak nyilatkozott.


A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában csatlakozik a DVTK a mezőnyhöz, és szombat délután négy órától a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatát fogadja.

A találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedző a dvtk.eu-nak nyilatkozott.


Amióta Kuznyecov Szergej vette át a DVTK irányítását, a piros-fehérek sorozatban nyertek a Kazincbarcika, a Gyirmót és az MTK ellen.

Három jó ellenféllel találkoztunk, és sikerült mind a hármat legyőzni, ami természetesen javítja a hangulatot - mondta Kuznyecov Szergej. - Sok szép megoldást láttam mindhárom mérkőzésen, de nem lehetünk tökéletesen elégedettek, mert hibákat is követtünk el. Már a mérkőzés utáni napon visszanéztük közösen a legtanulságosabb jeleneteket, kielemeztük a tapasztalatokat, például 3-0 után is maximálisan kell koncentrálni, nem szabad kiengedni. A folytatásban tovább csiszoljuk a játékunkat az edzéseken.



A DVTK a 3. fordulóban csatlakozik a mezőnyhöz, az ellenfél a szintén Merkantil Bank Ligában szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia lesz.

A Magyar Kupa nagyon fontos számunkra, ezért teljes erővel készültünk. A kupamérkőzés leginkább abban különbözik egy bajnoki találkozótól, hogy itt nincs hibázási lehetőség, minden mérkőzés döntővel ér fel. Ezen kívül a Szeged ellen tétmérkőzést játszunk, ahol győzni szeretnénk, és örömet okozni a szurkolóknak. Nem régen dolgozunk együtt, a közelmúltban érkeztek új labdarúgók is, ezért minden mérkőzés, minden edzés fontos abból a szempontból, hogy még jobban megismerjék egymást, és gyakoroljuk, amit kérek a srácoktól.

A sérültek közül Könyves Norbert és Koman Vladimir pályára lépett hétfő este, míg Hegedűs János a DVTK tartalékban játszotta végig a hétközi bajnokit. Viczián Ádám az MTK ellen kispados volt, Radics Márton pedig a héten csatlakozott a csapatedzéshez.

A sérültek fokozatosan térnek vissza, ki gyorsabban, ki lassabban, de lassan teljesen összeáll az a keret, akikkel dolgozni tudunk - reagált. - Rajtuk kívül a DVTK tartalékból Illés Bálint edzett velünk egész héten, hogy közelebbről is megismerjem a játékát.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. Carfiff |Válasz erre: 4. BOIM79
2022-09-17 15:50:14 Lila öves, Tag
M4sport online nekem működik Cardiffban
4. BOIM79
2022-09-17 15:02:12 Zöld öves, Tag
Külföldön vagyok.Valahol közvetítik a meccset?
3. kétess |Válasz erre: 1. Spirálfüzet (kockás)
2022-09-17 08:51:47 Lila öves, Őstag
Én is):
2. kétess
2022-09-17 08:51:24 Lila öves, Őstag
Bármelyik játékosaink is lesznek a pályán. Ma is jól kell játszani a Szöged ellen a tovább jutásunkért. Én tippem e kupa meccsünkre= DVTK=Szeged 4:2 !!!!!!!):
2022-09-17 06:49:56 Piros öves, Veterán
Vegyük is komolyan! Kíváncsi vagyok a kezdőre.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...