Banner

Kuznyecov Szergej a feljutásra esélyes Győr edzője lesz?

Szerző: Jáborcsik András | 2024-02-18 19:04:00

Sajtófigyelő - csakfoci.hu


A csakfoci.hu információi szerint már a Kozármisleny elleni bajnoki előtt tudható volt, hogy Antonio Munoz az állásáért meccsel, a baranyai vereséggel pedig alighanem eldőlt a spanyol vezetőedző sorsa, az ETO menesztheti állásából a trénert.


A portál úgy értesült, hogy az a Kuznyecov Szergej az egyik jelöltje a feljutást célként kitűző győri gárdának, aki az előző idényben megnyerte a DVTK-val a másodosztály küzdelmeit, de nemrég menesztették Diósgyőrből.


A Kisalföld szerint Kuznyecov mellett Máté Csaba is képben lehet az ETO-nál.


Munoz tavaly márciusban, érdekes körülmények között került a kispadra, és bár végül a kiesést elkerülte a csapattal, az új szezonra - több légióssal is - alaposan megerősödött ETO-val sem tudott kiemelkedni a mezőnyből, mostanra a feljutást érő második pozíciója is veszélybe került, az éllovas Nyíregyháza pedig nyolc ponttal elhúzott a kisalföldi csapattól - éppen Munoz győri elődjével, Tímár Krisztiánnal a kispadon.

A két élcsapat a következő fordulóban, Győrben játssza majd le egyébként az NB II-es tavasz csúcsrangadóját.


Tovább a csakfoci.hu-ra <<<<<<<<


forrás: csakfoci.hu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

31. dudik-attila |Válasz erre: 29. slózi
2024-02-22 13:33:10 Piros öves, Őstag
Persze, teljesen megértelek, és igazad is van. Annál is inkább, mert én is amatőr kapus vagyok :)
30. Basturapete |Válasz erre: 11. pqc0321
2024-02-21 09:25:53 Kék öves, Tag
Azért baszki, mert egy focicsapatnak, még mindig az edző, a vezetőedző a feje, nem pedig holmiféle menedzserek által irányított Lukácskák, akik ITT, VAGY OTT SZERETNEK JÁTSZANI, nem pedig ott ahol a szakmai munkáért felelős ember berakja.

Ronaldo is játszott már az összes csapatában szinte minden támadó pozícióban, Robben vagy Ribéry is volt mind a két oldalon szélső, Mbappé is van, hogy a szélről indul, de van, hogy 9-es, Schweinsteiger is szélső volt, majd a világ egyik legjobb box-to-box középpályása lett, Thomas Müller, pedig hiába nem a legtechnikásabb játékos, de képes volt meghonosítani egy új pozíciót a futballban és belső középpályástól, hamis kilencesig mindent játszott... Ezzel szemben Lukács, két jobban sikerült NB2-es szezon után kikéri magának, hogy hol akar játszani. Vicc. Ezért nem vitte semmire és ezért nem is fogja...
2024-02-21 08:46:13 Barna öves, Őstag
"....neked tényleg beakadt ez a kapus kérdés. :)..."
Meglehet. De ennek komoly oka van.
1.) Diósgyőrben Károlyi Joci, Tóth Laci, Tamás Gyula hazájában--korábban--mindég "súlyánál kezelték ezt a kérdést";
2.) VASGYÁRBAN A VENDÉGHÁZBAN LAKOTT SOKÁIG HÓDI ZOLI, AKI UGYAN SZEGEDRŐL JÖTT, DE KOMOLY DVTK--SSÁ LETT. Vele anno kicsit jobban megismerkedtem, mert a szomszédban laktunk...és egyébként Ő is teniszezett is..a szomszédos teniszpályákon. Neki--H.Z.-nak--KÖNYVTÁRNYI KAPUS-ELMÉLETI SZAKIRODALMA VOLT...angol, német és magyar nyelvű szak-könyvei....És hát Ő, bár ugyan nem volt olyannyira kiváló kapus, mint Károlyi, vagy Tamás Gyuszi, a --nevezzük így--"kapus-elméleti tudása" párját ritkitó volt..Bár eredetileg építészmérnöki tudással rendelkező GYAKORLÓ ÉPITÉSZTECHNIKUS volt az alapképzettsége--mármint Hódi Zolinak.
Szóval innen datálódik a kapusprobléma iránti--talán--az átlagostól erősebb érdeklődésem.
28. dudik-attila |Válasz erre: 27. slózi
2024-02-19 18:41:17 Piros öves, Őstag
Slózi Bátya, neked tényleg beakadt ez a kapus kérdés. :)
2024-02-19 14:13:57 Barna öves, Őstag
Egy kapus akkor kezd "komolyabban vehető, menő kapussá" ÉRNI, ha látni rajta hogy érzi: AZ Ő FELSÉGTERÜLETE, AMIÉRT--ÚGYMOND--"FELEL" AZ AZ 5-ÖSÖN BELÜLI LÉGTÉR(!!!) IS, ÉS NEMCSAK A KÖVETLENÜL A GÓLVONAL ELŐTTI ÉS FÖLÖTTI TERRÉNUM--TEHÁT: A TALAJON IS MEG FÖLÖTTE iS. Látni ezt az érési folyamatot Szappanosnál, Demjénnél, de újabban Dombó-nál is.
26. dfcwolf |Válasz erre: 21. 10. hely
2024-02-19 12:08:51 Fekete öves, Őstag
De jól érezte magát. Nem akart elmenni. Sérült volt nálunk és sérülten is játszott, annyira szükség volt rá. Aztán ahogy lenni szokott, rá is sérült. Amikor már visszatért volna teljesen felépülve, elküldték.
25. dvtk-3534* |Válasz erre: 22. veg-h-zet
2024-02-19 11:29:26 Fekete öves, Veterán
Egyetértek.
24. G.Soma |Válasz erre: 21. 10. hely
2024-02-19 10:48:00 Lila öves, Tag
Há' de nem a posztján játszott!!!4!4:))
23. elzett |Válasz erre: 19. Spirálfüzet (kockás)
2024-02-19 10:44:26 Piros öves, Őstag
értelmezésem szerint nem azt mondta, hogy visszajönne játszani, hanem azt, hogy ha ellenfélként is jön, (vagy magánemberként akár), nem rossz szájízzel teszi.
22. veg-h-zet |Válasz erre: 20. dvtk-3534
2024-02-19 10:25:43 Barna öves, Tag
Bánhegyivel kapcsolatban inkább úgy fogalmaznék, hogy jelenleg nem elsőosztályú kapus. Azt nem jelenteném ki, hogy soha nem is lesz. Esetében arra lenne leginkább szükség, hogy rutint szerezzen és stabilan végigvédjen 2-3 nb2-es szezont, benne olyan 80-90 meccsel. A Barcikával való kooperációs szerződésnek a nyilvánvaló előnyök mellett megvan az a hátránya, hogy össze-vissza küldözgetik a játékosokat, miközben alapvetően a napi edzésmunkát főként nálunk végzik az érintettek. Bánhegyi is egyik héten véd a Barcikában, másik héten az nb1-ben a kispadon ül és az nb3-as tartalékkal meccsel, ez az ő fejlődésének sem használ. Vagy legyen fixen ott és védjen - nagyjából - minden meccsen, vagy kölcsön kell adni egy másik nb2-es középcsapatnak, ahol stabilan kezdő tudna lenni, és nem kellene azon görcsölni, hogy most itt legyen vagy ott hétvégente.
Ugyanezt csináljuk az újonnan igazolt Tóth Balázzsal is. A Pécs ellen ő védett két hete, tegnap meg Bánhegyi. Tóthban egyébként nagyobb potenciált látok, hogy jelenlegi állapotában megállja a helyét az nb1-ben.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...