Banner

Közgazdászdiplomával hokizik a Jegesmaciknál

Szerző: amigeleken.hu | 2023-03-10 18:56:00

Sajtófigyelő - boon.hu


Lövei Dávid, a DVTK Jegesmedvék játékosa még csak a nyáron lesz huszonkét esztendős, de már közgaz­dásszá avatták a Miskolci Egyetemen, ahol február 21-én vette át a diplomáját.


A kezdet kezdetén nehéz volt megszoknom a kétlaki életet – kezdte az Este Ligában szereplő DVTK Jegesmedvék nagy reményű tagja, majd így folytatta: – Aztán az idő múlásával egyre jobban belelendültem a tanulásba, amelyet össze tudtam egyeztetni az élsporttal. Úgy fogalmaztam a családomban, az öltözőben és az univerzitáson, hogy a két dolgot sikerült párhuzamosan menedzselnem. Persze sokan segítettek, és ezért hálás vagyok azoknak, akik támogattak. Egyéni tanrendem volt, a klubomtól pedig a nehezebb vizsgáim előtt felmentést kaptam az edzések látogatása alól. Természetesen nagyon boldog voltam, amikor az örökké felejthetetlen ünnepségen szólítottak és átnyújtották az oklevelemet.Arra a kérdésre, hogy felveszi-e a civil élet ritmusát, Lövei Dávid így válaszolt:

Egyelőre még nem gondolkoztam a munkavállaláson. A jégkorongot folytatom, egy idő után viszont a szakmámnak megfelelő területen szeretnék elhelyezkedni. Az biztos, hogy a jövőmmel kapcsolatban valamikor izgalmas döntést kell majd hoznom. Most azonban, hogy a liga negyeddöntőjében véget ért az idényünk, kis pihenőt tartunk, aztán levezető edzéseket végzünk, és fejlesztjük az egyéni képességeinket.


forrás: boon.huÉs ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...