Banner

Kosárlabda fórumtalálkozó - Nézzük együtt a bronzmeccset

Szerző: amigeleken.hu | 2023-06-24 23:10:00

A Paris Kávézó várja a kosárlabda szerelmeseit.


A magyar női kosárlabda válogatott - melynek tagja három DVTK HUN-Therm játékos is - az előzetes várakozásokat messze felülmúlóan bejutott a legjobb négy közé az izraeli-szlovén közös rendezésű Európa bajnokságon.

Ma délután hatalmas csatában alulmaradtak lányaink a spanyol válogatottal szemben, így a vasárnapi helyosztókon a bronzéremért száll harcba a francia válogatott ellen. A mai másik elődöntőn ugyanis a belga válogatott 67-63-ra diadalmaskodott a francia csapat ellen.


A magyar-francia bronzmérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik. A Paris Kávézó várja a kosárlabda szerelmeseit. Ha szeretnéd kosárlabda barátok társaságában nézni a bronzmeccset és azt követően a döntőt is, gyere el a Dessewffy Arisztid u. 6. alatti Kávézóba. A hozzáértő közönség garantált.

A szünetekben lehetőség lesz kitárgyalni a diósgyőri kosárlabda csapattal kapcsolatos történéseket, az új keretet, valamint a vetélytársakkal kapcsolatos véleményeket is megoszthatjátok egymással.

Találkozunk a Paris Kávézóban!




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 3. Karpfen
2023-06-30 09:38:30 Fekete öves, Veterán
Az ötletgazda Geotic volt, neki jár a pacsi.
Én már előre jeleztem neki, hogy üdülés miatt sajnos nem tudok ott lenni.
2023-06-26 11:31:28 Barna öves, Veterán
András! Köszi az ötletet, jót beszélgettünk IEVVV-vel és Geotic-kal. Téged hiányoltunk.
2023-06-25 18:15:34 Kék öves, Fanatikus tag
Jenő aranyköpése mára hogy Norbi tőrtenelmet írt.
Ebben a tudatban szép volt lányok hogy a 4 közé jutottatok.
2023-06-25 06:57:21 Piros öves, Őstag
Sziasztok! Nagyon szép , amit idáig tett a Csapat és megsüvegelendö. Egészen tegnapig. Tegnap 24 eladott labda volt, a legvégét nem is láttam már. Az azt jelenti, hogy minden 1 perc 40 másodperc után eladunk egy labdát. Ez UP bajnokságban sem fogadható el, nemhogy itt. Tulajdonképpen nem a spanyolok nyertek, hanem mi mindent elkövettünk, hogy veszítsünk. Nekem sokszor már burleszk válogatásnak tűnt. Ezek a spanyolok simán foghatóak lettek volna. A döntőben szétszedik őket, meg is rakom mixen...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...