Banner

Gera Dániel továbbra is a DVTK-t erősíti

Szerző: objektív | 2024-05-13 20:53:00

Szerződést hosszabbított a DVTK és több poszton is bevethető játékosa, Gera Dániel.



- Nagyon sok szép pillanatot éltem át a Diósgyőrbe igazolásom óta, ezért úgy néha úgy érzem, mintha több idő telt volna el, pedig tényleg csak két éve történt - idézte fel Gera Dániel. - Az egyik legemlékezetesebb pillanat számomra a Nyíregyháza elleni gólom. Hétezernél is többen szurkoltak a stadionban, és amikor betaláltam, elképesztően nagy boldogság töltött el. Az első mindig különleges, így az első gólom nagyon is különlegesnek bizonyult, még el is érzékenyültem. Mindig hangoztattam, hogy azért kezdtem el focizni, hogy emberek, méghozzá sok ember előtt játsszak, és úgy érzem hogy itt Diósgyőrben ehhez adottak a feltételek.

- A klub és az én részemről is hamar megszületett a döntés a szerződés meghosszabbításáról, ezért gyorsan mentek a tárgyalások, a papírmunka több időt vett igénybe - árulta el. - A hosszabbításban az a jó érzés, hogy két elégedett fél kell hozzá, azaz a játékost is szeretik, és ő is szeret annál a klubnál lenni.

- A legfontosabb célom, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán, mert az a típus vagyok aki mindig előre néz - szögezte le. - Ezen kívül mindenkinek ki kell tűznie saját célt, mert az viszi előre a csapatot is, így természetesen nekem is megvannak az egyéni céljaim. Még nem tudom, a stáb melyik poszton számol velem, ám ha jobb oldali védőként, akkor ott akarom kihozni magamból a maximumot, ha jobbszélsőként, akkor pedig ott, de minél több kanadai pontot akarok gyűjteni. Szeretném a játékommal felhívni magamra a figyelmet, mert szeretnék még válogatott lenni. Illetve, ahogy már elmondtam, Magyarországon belül nem szeretnék máshol játszani, viszont a bennem élő gyermek még mindig vágyik arra, hogy külföldön szerepeljen. A célok eléréséhez jól kell játszani, mindent ki kell adni magamból, ami mindenkinek jót tesz.

- Az elmúlt két évben még érettebb, még önazonosabb lettem. Amikor idejöttem, akkor szerettem volna kilépni a komfortzónámból, és sikerült még jobban megismerni magam az az itt töltött idő alatt - sorolta. - Úgy gondolom, hogy a kommunikációm is sokat fejlődött, és szerintem a pályán is az látszik, hogy egy erős ember megy fel-alá, és őszintén belead mindent. Mindehhez kell a diósgyőri közeg, és nekem is azt kell éreznem, hogy hogy együtt vagyunk, és harcolunk, mert abból születnek a legszebb dolgok és a legszebb emlékek. Azért igazoltam Diósgyőrbe, és azért hosszabbítok most, mert itt vagyok az, aki mindig is akartam lenni - zárta gondolatait Gera Dániel.

Gera Dániel 2022. nyarán igazolt Diósgyőrbe. Az első év végén bajnoki címet ünnepelt a Merkantil Bank Ligában, a másodikban pedig alapembere volt az élvonalbeli tagságát magabiztosan meghosszabbító DVTK-nak. Támadóként kezdte, majd jobb oldali védő lett, ami nem gátolta abban, hogy továbbra is gólokkal, gólpasszokkal vegye ki a részét a csapat szerepléséből. Az előző idényben négy, az OTP Bank Liga idei kiírásában eddig öt gólnál jár. Jövőre pedig újabbakat szerezhet - továbbra is piros-fehér mezben.


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

2024-05-15 06:56:46 Barna öves, Fanatikus tag
Ez tényleg egy frankó hír!!!!!
Hajrá Diósgyőr!!!
18. Cs Attila |Válasz erre: 16. jaborcsik-andras
2024-05-14 13:02:07 Narancs öves, Tag
Köszi!
17. K. Ádám |Válasz erre: 9. lpool
2024-05-14 12:42:21 Lila öves, Tag
.
16. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 15. Cs Attila
2024-05-14 12:33:22 Fekete öves, Veterán
A saját hozzászólásodat tudod szerkeszteni utólag, tudsz benne javítani.
A jobb alsó sarokban a "Válasz erre" gomb mellett ott találod a "Szerkesztés" gombot.
2024-05-14 12:28:10 Narancs öves, Tag
Még egyszer, helyesen leírva! Köszönjük Dani! Példamutató a mentalitásod, nagyon örülök hogy hosszabbítottál.
2024-05-14 12:26:18 Narancs öves, Tag
Köszönjük Dani! Pédamutató a mentalitásod, nagyon örülök hogy hosszabbítottál.
2024-05-14 11:01:58 Barna öves, Fanatikus tag
Az egyetlen jó hír hosszú ideje! Az szerintem továbbra is abszurd, hogy jobbhátvédet játszik, de ilyen emberek kellenek a kezdőbe!
2024-05-14 10:38:06 Piros öves, Őstag
Ennek örülök, jó döntés volt, külföldre még csak- csak, de hazai csapatban itt jó helye van. Kell mögé egy jó jobb védő és előrébb játszva nagyon hasznos lesz.
2024-05-14 10:34:02 Fekete öves, Őstag
Egy másik topikban már leírtam, hogy legalább 10 ilyen vehemens, példás mentalitású, csupa szív játékos kellene még Diósgyőrbe és akkor nem lehetne panaszunk az akarásra. Néha elviszi a hév, de ezerszer inkább ő meg Holdampf, mint egy langyos zsoldos, aki ellötyög a pénzéért. Ráadásul magyar, nem légiós, ahogyan előttem már leírták mások is. Sikeres, sérülésmentes idényt kívánok Dani és remélem jövő ilyenkor külföldre tudsz majd igazolni egy nagyon jó diósgyőri szezont követően!
2024-05-14 05:56:50 Citromsárga öves, Tag
Örülök hogy marad! Csupa szív játékos.
Hajrá Diósgyőr!

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...