Banner

Két gólpassz, egy meg egy gól

Szerző: amigeleken.hu | 2021-12-02 21:16:00

Az Ajka elleni meccs főszereplői nyilatkoztak a dvtk.eu-nak.


Zsolnai Richárd két gólpasszal, Horváth Zoltán és Könyves Norbert pedig egy-egy góllal (és még milyennel!) vette ki a részét az Ajka legyőzéséből. A meccs főszereplői nyilatkoztak a dvtk.eu-nak.


Nagyszerű győzelmet aratott a DVTK az Ajka ellen. Hogyan láttátok a találkozót?

Zsolnai Richárd: - Tavaly Ajkán játszottam kölcsönben, ezért nagyon vártam ezt a találkozót. Az egész héten a kezdőcsapat tagjaként gyakoroltam az edzéseken, így nem lepett meg a Mester, amikor felolvasta a nevem. Sokkal jobban játszottunk az ellenfelünknél, akár több góllal is nyerhettünk volna. Mindenki jó teljesítményt nyújtott, senki nem lógott ki lefelé. Működött a kombinatív játék, sokszor egyérintővel játszottunk, kényszerítőztünk.

Horváth Zoltán: - Nem csak küzdöttünk, hanem szépen, kombinatívan játszottunk. Ha még több helyzetet értékesítünk, akkor növelhettük volna a gólkülönbségünket is.

Könyves Norbert: - Jól játszott az egész csapat, és jól is kezdtük a mérkőzést, fél óra alatt megnyugtató előnyre tettünk szert. A második félidőben is mi birtokoltuk többet a labdát, uraltuk a mérkőzést. Azzal együtt is sima győzelmet arattunk, hogy akkor már nem jöttek a gólok.

Ricsi! Két gólpasszal vetted ki a részed a győzelemből.

Zsolnai Richárd: - Az első gól előtt azt láttam, hogy középen hatalmas a tömeg, birkóznak egymással a párok, a hosszú oldalon viszont Gabi integet, mert egyedül várta a labdát. Megrúgtam a hosszút, és őszintén bevallom, csak a felvételeken láttam, hogy Zoli mekkora gólt lőtt, mert olyan sokan álltak előttem.

Zoli! Molnár Gábor nem mondta, hogy elloptál tőle egy gólt?

Horváth Zoltán: - Mondta, csak nem ezekkel a szavakkal. Egyébként fogalmam sem volt, hogy a hátam mögött érkezik, mert nem szólt, még majdnem fejbe is rúgtam. Ha tudtam volna, akkor persze elengedem a labdát a jobb helyzetben lévőnek, de így veszíteni valóm nem lévén sarokkal próbáltam betalálni. Csatárként a kapu előtt mindig a gólszerzésre törekszem, úgy gondolom, bármelyik testrészemmel érek hozzá, ugyanannyi az esély a gólra, mint hogy nem lesz az. Elsőre nem is láttam, hogy a léc alá vágódott a labda, csak akkor tudatosult bennem, amikor rohantak hozzám gratulálni a társak. Mondták, hogy szép gólt lőttem, de én csak a felvételeken láttam, egyet tudok érteni velük.



És a második gól?

Zsolnai Richárd: - Egy szép kombinációt követően elmentem a bal oldalon, igazából csak pontosan kellett keresztbe lőni, mert a másik oldalon jól érkezett Norbi.

Könyves Norbert: - Nem sokkal korábban egy nagyon hasonló helyzetben Zsolesz beadása elsuhant előttünk, és már akkor tudtam, hogy lesz még ilyen. Amikor láttam, hogy ismét meglódul a bal oldalon, akkor leütköztem a védőmet, amivel lépéselőnyre tettem szert, így hamarabb érkeztem a kapu elé. Egyszerűnek tűnik az ilyen helyzet, amikor a kapus is csak kétségbeesetten vetődik, de mindaddig maximálisan koncentrálni kell, amíg a labda át nem halad a gólvonalon.



Tovább a dvtk.eu-ra a teljes cikkre >>>>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...