Banner

Pályán az utánpótlás - labdarúgás

Szerző: objektív | 2021-09-07 18:30:00

Vegyes eredményeket a meccseken


A nagyobb korosztályok bajnoki mérkőzéseket játszottak, a kisebbek kupákon vettek részt a mögöttünk hagyott hétvégén. A DVTK utánpótlás csapatai vegyes eredményeket értek el aktuális ellenfelükkel szemben.



Fiúk

NB III: DVTK tartalék - Hajdúszoboszló 0-2 (0-1)

Pont nélkül maradt a DVTK tartalék csapata az NB III-as bajnokság 6. fordulójában. A piros-fehérek ezen a hétvégén az újonc, de több tapasztalt játékossal rendelkező Hajdúszoboszlót fogadták az edzőközpontban. A vendégek Máté János szabadrúgásával szereztek vezetést, majd Máté a fordulás után is betalált, így a hajdúságiak győzelmével ért véget az összecsapás.

U19: Illés Akadémia - DVTK 2-2 (1-0)

A korai hátrány ellenére pontot szerzett Szombathelyen a DVTK U19-es csapata. A piros-fehérek a második játékrészben előbb Csatári Gergő góljával egyenlítettek, majd Benkő Péter a vezetést is megszerezte. A hajrában azonban az Illés egy beadást követően megmengette az egyik pontot.

U17: DVTK - Honvéd 0-4 (0-2)

A Honvéd-MFA győzelmével ért véget az edzőközpontban megrendezett bajnoki mérkőzés. A fővárosiak a szünetig kétgólos előnyt szereztek, a fordulás után azonban a DVTK U17-nek is több lehetősége volt a szépítésre. Ezek sajnos kimaradtak, a hajrában pedig a rendkívül erős kerettel érkező fővárosiak újabb találatokat szereztek, így elvitték a három bajnoki pontot.

U15: DVTK - Paks 4-0 (2-0)

Gyors vezetés után is uralta a Paks elleni hazai bajnoki mérkőzést a Diósgyőri VTK U25-ös együttese. Az első félidőben hajrájában sikerült tovább növelni a vezetést, de a piros-fehér dominancia a fordulás után is megmaradt. Icsó Zsolt csapata végül négygólos sikert aratott, Szakos Bence kétszer volt eredményes, rajta kívül Gyenes Róbert és Rem Domonkos talált be a vendégek kapujába.

U14: Várda - DVTK 1-4 (0-2)

Kis Atilla kétszer, Gyebróczki Dávid és Gulácsi Márk pedig egyszer-egyszer volt eredményes a DVTK U14-es csapatának kisvárdai bajnokiján. A piros-fehérek a szünetre kétgólos előnyt szereztek a szabolcsiak ellen, a különbség pedig a fordulás után is nőtt, így Sipos Gergő csapata magabiztos győzelemmel zárta az összecsapást.

U13: Mezőkövesd - DVTK

Sok gól született a Diósgyőri VTK U13-az szezonnyitóján. A piros-fehérek Mezőkövesden vizitáltak, tehát megyei találkozóval kezdődött el az őszi menetelés. A gyerekek fejlődése szempontjbáól minden mérkőzés hasznos, ezért nagyon várta már a piros-fehér társaság, hogy elkezdődjön az új szezon.

U12: Mezőkövesd - DVTK

Megkezdte a bajnoki szereplését a Diósgyőri VTK U12-es csapata. A piros-fehérek megyei rangadón léptek pályára, hiszen a nyitó fordulóban a Mezőkövesd otthonában szerepel Tarnai Dániel legénysége.

U11: Hírös Ép Kupa

A Kecskeméten megrendezett Hírös-Ép Kupán szerepelt a Diósgyőri VTK U11-es csapata. A piros-fehérek az egésznapos eseményen összesen öt, egyenként húszperces találkozót játszottak le. Az ellenfelek között szerepelt a Bp. Honvéd, a Szeged Csanád, az MTK, az Eger és a házigazda Hírös-Ép együttese is.

U10: Hírös Ép Kupa

Hat mérkőzést játszott Kecskeméten, a Hírös Ép Kupán a Diósgyőri VTK U10-es együttese. A piros-fehérek összemérték az erejüket a Mészöly Focisuli, a Főnix Gold, a házigazda SC Hírös Ép, a Szeged Csanád, a Cegléd és a Gödi SE korosztályos csapatával is.

Leányok

LU19: Illés Akadémia - DVTK 4-0 (3-0)

Az első félidőben eldőlt a bajnoki pontok sorsa a Diósgyőri VTK LU19-es csapatának szombathelyi vendégjátékán. Folytatásban Roza László csapata már sokkal jobb teljesítményt nyújtott, de a hazaiak kézben tartották az összecsapást és megérdemelten győztek a piros-fehér hölgyekkel szemben.

LU17: DVTK - Illés Akadémia 0-2 (0-1)

A harcos játékért egyértelműen dicséret illeti a DVTK U17-es leány csapatát, de az Illés Akadémia korosztályos együttese ellen ez sem volt elegendő a pontszerzéshez. A szombathelyiek az első félidő derekánál szerztek vezetést az edzőközpontban megtartott bajnoki mérkőzésen, amit fél órával a lefújás előtt tudtak tovább növelni. Az Illés végül kétgólos különbséggel győzött a piros-fehérekkel szemben.

LU15: DVTK - Illés Akadémia 0-3 (0-2)

A jó erőkből álló Illés-Akadémia korosztályos csapata érvényre juttatta a papírformát a DVTK LU15 ellen. A piros-fehérek bő fél órán keresztül tartották az ellenfelüket, ezután viszont Alasz Hanna három góljának köszönhetően a szombathelyiek győztesen zárták az összecsapást.


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...