Banner

Nem mindenhol ülnek a "babérokon"

Szerző: objektív | 2022-05-18 10:25:00

Bognár György: “Látványos játékra fogunk törekedni”


Az előttünk álló szezonban többek között az MTK együttesével is farkasszemet kell majd nézni a feljutásért folytatott harcban. A riválisaink már elkezdték a készülődést a következő idényre.


Az MTK Budapest új szakmai igazgatója nyilatkozott arról, milyen elvek mentén dolgozik majd a felnőtt együttes mellett. - írja a csakfoci.hu



Hétfő délután vált hivatalossá, hogy a Paksi FC-t a Magyar Kupa-döntőig vezető Bognár György lett az MTK Budapest szakmai igazgatója.

Az MTK-val játékosként bajnoki címet szerző szakember a klubhonlapnak elmondta, korábban többször volt már szó arról, hogy visszatérne a fővárosi kék-fehérekhez, de vagy neki volt élő szerződése, vagy más elképzelései voltak a klubnak, most azonban ezek az elképzelések találkoztak és nagyon örül, hogy újra a Hungária Körúton dolgozhat.

– Nem lehet más a filozófia, mint Pakson, mert Zakor Sándor tulajdonos is azért kért fel erre a munkára, mert ezt a filozófiát szeretné látni. Az, hogy kevés gólt lő a csapat, nyilván nem jó. Szeretnénk a legtöbb gólt lőni, ez nagyon fontos dolog, abból nagy baj nem lesz. Leültem Pölöskei Gáborral, Teodoru Vaszilisszal, Horváth Dáviddal és Kanta Józseffel, és átbeszéltük a keretet, a lehetőségeket.

Azt gondolom, hogy a jelenleg itt lévő 30 játékos, plusz a fiatalok abszolút alkalmasak arra, hogy megnyerjék az nb2-t és visszajussanak az nb i-be, illetve, hogy jó focit játszunk velük.

A szakmai igazgatót arról is kérdezték, kik lehetnek az MTK riválisai a feljutásért folyó harcban a következő idényben.

A Diósgyőr lesz a feljutás egyik esélyese, illetve a Győr meg fog erősödni, velük is számolni kell majd és mindig vannak olyan klubok, akiknek ez a szándékuk. Például a Szombathely, ott sosem lehet tudni, hogy milyen csapatot tudnak összehozni, de ebből a mezőnyből is kiemelkedik az MTK.


Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás, fotó: csakfoci.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

11. Spirálfüzet (kockás) |Válasz erre: 9. Veritas Nuda
2022-05-18 15:00:50 Piros öves, Veterán
Vukmir valóban marad vagy egy rendes edző jöhet?
Légiósok várhatóak vagy marad a magyar vonal?
10. Spirálfüzet (kockás) |Válasz erre: 9. Veritas Nuda
2022-05-18 14:20:31 Piros öves, Veterán
Révész valós jelölt vagy felejtsük el?
2022-05-18 13:57:30 Kék öves, Tag
Bajusz csak ideiglenes a kolafoci rosszul tudja.
8. toki*
2022-05-18 12:45:52 Fekete öves, Veterán
Ezt csak azért mondta az öreg bogesz, mert tudja, hogy van itt zseton nálunk, és lehetne alkotni. De nem fogunk. A mostani felállás szerint tuti nem.
7. Ignacio-Sanchez-Mejias |Válasz erre: 6. El Bandi
2022-05-18 11:31:13 Barna öves, Fanatikus tag
remenykedjunk :-)
6. El Bandi |Válasz erre: 3. Ignacio-Sanchez-Mejias
2022-05-18 11:30:22 Piros öves, Őstag
Mondjuk még nincs hivatalosan bejelentve....
5. El Bandi |Válasz erre: 2. Spirálfüzet (kockás)
2022-05-18 11:29:25 Piros öves, Őstag
Igen igen, de egy 'évvel ezelőtt is minket dicsértek' és hova jutottunk...
4. Guntio
2022-05-18 11:05:51 Barna öves, Tag
Magyarokat ,nem tudunk annyit igazolni ,hogy a megerősödő mezőnyben elég legyen, rossz a hírünk stb...hajtós gyors fiatalokat nem tudunk kinézni ,nincs rá szakember....és Bajúsz doktor mi f@szt csinált a vezetői stábban az elmúlt egy évben ,ha már itt volt?Talán állás kellett neki?Vagy abban bíznak ,hogy Vukmir plusz ő a délvidéki származásával sok délszláv játékost idehoz?Aztán majd csak lesz valahogy ?Ez ám a tev...
2022-05-18 11:00:16 Barna öves, Fanatikus tag
Nekunk meg ideb@sszak ezt a Bajuszt. Nem valami uj arcot, akinek van ralatasa mi nem mukodok jol es valtozasokat hozhat strukturalis szinten is. Nem. valaki elrelep az arnyekbol. Kapunk egy Benczes 2 csavot, egy újabb fiú a bandabol nulla tapasztalattal. Bognar MTK-ja sz@arra fogja verni ezt a mezonyt, talan a Gyirmottal ikszel majd. Az is igaz, hogy Futacs loni fog vagy 40 gólt. Azert, mert a szakertelmet meg kell fizetni. Azt nem lehet "megspórolni" b@zdmeg. Ha valtozasrol pofaznak, akkor változtassanak, ne csak a szajuk jarjon! Nem a játékosok hibája, hogy itt nem volt egy normalis keret osszerakva. Ok ennyit tudnak. Ha ennek ellenere leigazoljak oket, akkor ne csodalkozzunk, hogy sz@r a produkció. Most -szerintem elkuldik Molnart meg Horvatot oszt szevasz. Igazolnak par bohócot, hogy kussoljunk es a probléma megoldva. See ya later.
2. Spirálfüzet (kockás) |Válasz erre: 1. El Bandi
2022-05-18 10:54:54 Piros öves, Veterán
Ha a légiósokat megtartják akkor ők a legesélyesebbek hiszen már egy kész keretük van akikhez jön pár új igazolás és kész. Simán verik az NB2-őt. Futácsból meg kajak gólkirályt csinál.

Az MTK lesz a Vasas.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...