Banner

Még egy napig szavazhatunk az Euroliga legjobbjaira. Szavazz a diósgyőri játékosokra!

Szerző: amigeleken.hu | 2024-03-31 10:50:00

Minden szavazatra szükség van!


Egy napunk maradt, hogy szavazzunk a diósgyőri játékosokra valamint Völgyi Péterre a FIBA szurkolói szavazásán. A nemzetközi szövetség idén is hat kategóriában díjazza az Euroliga szezon legjobbjait.



A legjobbakat szavazás útján választják meg. Ahogy minden évben, ezúttal is van szakmai szavazás, amikor az edzők és a csapatkapitányok mondják el a véleményüket, de megszavaztatják az újságírókat és a szurkolókat is.


A szurkolói szavazás április 1-én 12 órakor zárul. Láthatjuk, hogy minden kategóriában van magyar érdekeltség. A negyeddöntőig menetelő DVTK HUN-Therm gárdájából öt játékosra, valamint Völgyi Péterre lehet szavazni. Bekerült a legjobbak köyé a Schioban játsyó Juhász Dorka is.

Legértékesebb játékos (MVP) jelöltek között Lelik Réka szerepel, a legjobb fiatal kategóriában a győri Dombai Réka, míg az év edzője kategóriában Völgyi Péter.


Ha a posztonkénti legjobbakat nézzük, akkor a külső sorban: Aho Nina és Lelik Réka található a jelöltek között. A belső posztú játékosok kategóriájában Darcee Garbin, Juhász Dorka, Kaila Charles és Milica Jovanovic.


Szavazni ide kattintva lehet >>>>>>>>>>


Völgyi Péter jelen pillatban a 4., Lelik Réka az 5., Aho Nina a 9., míg Milica Jovanovic a 10. helyen áll.

Gyerünk diósgyőriek, huszáros hajrával még feljebb tornázhatjuk kedvenceink helyezését.

Szavazzatok!


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...