Banner

Köszönetnyilvánítás

Szerző: amigeleken.hu | 2023-05-25 08:04:00

Fogadjátok Tornyi Barnabás köszönetnyilvánítását és gratulációját!


Drága, Igaz, Óriási, Sokatmegélt, Gyönyörű, Őrült Rajongó Szurkolók!

Nincs annál fontosabb dolgom, kötelességem, mint jóleső érzéssel, szívből gratuláljak a DVTK feljutásához, bajnoki címéhez. Hatalmas kalaplengetés a játékosoknak, a szakmai stáb tagjainak, a technikai személyzetnek, mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez! Utoljára hagytam, de elsőként mindig, újra és újra a diósgyőri szurkolók támogatása, elismerése jár az eszembe!

Ti, akik kihagyhatatlanok vagytok a sikerből!
Ti, akikről elismeréssel, rajongással beszél mindenki a világban, ha a diósgyőri futball szóba kerül.
Ti, akik évek, évtizedek óta hullámvasútban ültök, de hitetek, a csapatotok iránti rajongásotok megkérdőjelezhetetlen!

Kívánom, hogy ennek a szurkolótábornak az elkötelezettsége legyen a mérce a csapatnak, a menedzsmentnek és munkájukkal, odaadásásukkal, profizmusukkal az NB1 állandó, stabil, élvonalbeli szereplővé tegyék a DVTK-t!



Azért írok erre a szurkolói oldalra, mert ezúttal is, itt is - és ismételten - szeretném megköszönni minden szurkolói csoportnak, azok vezetőinek, és az amigeleken.hu szerkesztőinek, hogy megemlékeztetek a 70. születésnapomról.
Nagyon meghatott és jól esett, hogy meghívtatok a nézőtérre.



Örömmel szurkoltam volna veletek együtt a lelátóról, hiszen ott a helyem köztetek! Sajnos, vissza kellett utaznom az USA-ba, emiatt nem tudtam megoldani, hogy a meghívásotoknak eleget tegyek és veletek ünnepeljek. Hihetetlen élmény volt megnézni videón a megemlékezéseteket. Hálás köszönetem! Mostantól a tőletek kapott 70-es mez az egyik legbecsesebb, örök emlékem marad, mint annyi minden más csodálatos esemény, győzelem, jó és rossz emlék, ami a Diósgyőrhöz köt.



Nem akarok már azokkal foglalkozni, akikkel így-vagy úgy konfliktusom volt, túl vagyunk rajta. Azoknak örülök, akik ennyi év távlatából is szívesen emlékeznek a szakmai munkám legszebb és legmeghatározóbb éveire! Boldog vagyok, hogy megadatott számomra az az életre szóló élmény, hogy megtapasztalhassam, elnyerjem egy ilyen nagyszerű, csapatát szerető szurkolóközösség elismerését, megbecsülését.



Ígérem, hogy a következő hazautazásomkor ott leszek veletek , Diósgyőr szurkolókkal! Úgy tervezem, hogy a karácsonyra megjelenő könyvemet elsőként nektek mutatom be. Jó lesz találkozni, beszélgetni, nosztalgiázni, folytatni az egykori “kocsmafocit”, ahogy sokan kértétek. Addig is, …. és mindíg -.
Amíg élek én…. szeretettel gondolok rátok! Mert, …. Csak a Diósgyőr!


Tornyi Barna jó napot! … kíván mindannyitoknak azzal, hogy bízom benne:
BAJNOK LESZ A CSAPATOTOK! HAJRÁ DIÓSGYŐR!




kapcsolódó link:



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. betyarok
2023-06-04 22:31:29 Fekete öves, Őstag
Jò napot! Akárhogy is: van eredmèny ès most így szòlalt meg, 70. születèsnapján, senki nem várta el tőle, haszna sincs belőle.
Szerintem kulcsgondolat, hogy a mindenkori menedzsmentnek fel kell nőni a Diósgyőri szurkolòtábor száz èves gondolat ès èrzèsvilágához.
Bevallom, most úgy látom, kezd sikerülni. A politika által megtámogatott vezetőik mintha megèreznèk ezt, ès a Klub által is biztosított jòlètük fölött rájönnek ennek a DVTK-nak nagyszerűsègère, a mindennapi èletben okozott örömeire. De jò lenne, ha így lenne, mert akkor anyagi ès egzisztenciális biztonságba èlö emberek egyszer csak fanatikus Diósgyőr szurkolòvá válnának!
7. Bandur
2023-06-01 20:06:40 Narancs öves, Tag
Ha a fele is igaz...akkor ....nem hiszem,hogy éltetni kéne
6. Bandur
2023-06-01 20:05:28 Narancs öves, Tag
Azok a játékosok akik bíztak benne, de a jelentős hiánnyal megszűnt klubcsapat (Kft Bt Zrt Rt...) Játékosai voltak, és semmit sem kaptak...azokkal mi van? Hallottam olyat ,hogy sok-sok pénzzel lógott tornyi a játékos-nak.Vagy nem ő hanem ők...a cég amit létrehozott, hogy jó legyen.Ebből mi lehet igaz?
5. vebgy* |Válasz erre: 4. wexeye
2023-05-26 14:26:02 Fekete öves, Veterán
Nagyon értett a nyelvünkön ez tény. Két szép korszak/ időszak után a harmadik nagyon nem sikerült sajnos...
4. wexeye
2023-05-25 14:24:08 Fekete öves, Őstag
Isten éltesse újfent! Mindig értett a szurkolókkal való kommunikációhoz,meg kell hagyni. Ebből az írásból is lejön. Feljuttatott minket egy keserves nb2es szezon végén és utána 1,5 jó évvel örökre aranybetűkkel írta be a nevét a diósgyőri futballtörténelembe. Rengeteg embernek,mondhatni egy akkori fiatalgenerácionak lett ez az időszak életre meghatározó élmény. Ezekért örök hálával tartozunk neki,sokakat tett fanatikussá egy életre. Tornyi Barna jó napot!
2023-05-25 13:56:13 Barna öves, Fanatikus tag
Kajak meghatodtam ettol! Hihetetlen a ficko! Sok egeszseget neki!
2. toki*
2023-05-25 12:19:28 Fekete öves, Veterán
"Ti, akikről elismeréssel, rajongással beszél mindenki a világban, ha a diósgyőri futball szóba kerül". ÁÁÁ!!! Ilyenkor akkora büszkeség tölt el, hogy azt leírni nem tudom. Üdvözlet Tornyi Barnának. Az ő 2. időszaka a csapatunknál, nekem az etalon. Minden meccsen, mindenhol IS ott voltam. A fiatalságom legmeghatározóbb időszaka, pláne, hogy akkor - érettségi után -, az ember kereste magát, hogy mi tévő is legyen. Ha nincs az a csapat, az akkori szurkolók, társak, lehet rossz irányba fordul az életem, és ezért örökké hálás leszek, hogy így alakult. Minden, ami akkor történt velem - volt benne rossz is, de inkább jó -, annak így kellett történnie, és hálás vagyok, hogy megtörtént. Ha visszamennék az időben, akkor is ugyanígy csinálnék mindent, mert az egy .... életérzés, hovatartozás, - nevezhetjük filozófiának is -, volt. Köszönet mindenért!
Jaaa! Jó egészséget Tornyi Úrnak!
1. dvtk-3534*
2023-05-25 10:13:37 Fekete öves, Veterán
Igen . Ez a különbség közte meg BM között !!!
Tornyi Barna mindig diósgyőri marad !
Respekt neki .
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...