Banner

Gibraltári csapat ellen játsszuk az utolsó felkészülési meccset az edzőtáborban

Szerző: Jáborcsik András | 2022-01-13 20:50:00

A belga Waasland-Beveren helyett a gibraltári Europa Point FC lesz a DVTK harmadik spanyolországi ellenfele.


Sajnos a koronavírus-járvány ismét felülírta a Spanyolország déli részén edzőtáborozó csapatok felkészülési programját. A járványhelyzet miatt az edzőmérkőzéseket szervező helyi szakembereknek ezúttal is módosítania kellett egyes találkozókat. A változás a DVTK labdarúgó csapatát is érinti, de jó hír, hogy a Merkantil Bank Liga listavezetője nem marad pénteken ellenfél nélkül. A belga Waasland-Beveren helyett a gibraltári bajnokságban szereplő Europa Point FC lesz a DVTK harmadik spanyolországi ellenfele.


Mivel a gibraltári pontvadászat jelenleg is zajlik, az Europa Point FC két bajnoki mérkőzés között az utolsó pillanatban vállalkozott arra, hogy kisegítse a Diósgyőrt. A DVTK ezt ezúton is köszöni!


A két csapat mérkőzésének a tervek szerint pénteken 15 óra 30 perctől a Marbellán található Dama de Noche edzőközpont ad otthont.

Nem ez volt az első változás a piros-fehérek felkészülési programjában, viszont bár az ellenfelek változnak, az előre eltervezett program rendben zajlik Spanyolországban.

A második és a harmadik felkészülési meccs között csütörtökön még egyszer utoljára keményen megdolgoztatta a Kondás Elemér vezette szakmai stáb a DVTK labdarúgóit.

Nézd meg a DVTK TV videóját!



forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...