Banner

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 2-1

Szerző: amigeleken.hu | 2021-10-10 11:15:00

Erste Liga jégkorong mérkőzés - 8. forduló


Erste Liga Alapszakasz - 8. forduló

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék 2-1 (1-0, 0-0, 1-1)

Tüskecsarnok, 478 néző, játékvezetők: Kormos Dávid, Haszonits Miklós, Hernády Kristóf, Pálkövi Baksa

FTC-Telekom: Nagy (Arany) - McFadden, Karmeniemi, Fowlie, Kulmala, Nagy, Bán, Bohunicky, Kóger, Somogyi, Tamminen, Hegyi, Sarcia, Hajós, Tóth A., Tóth G., Boros, Komáromy, Farkas, Galántai, Roczanov, vezetőedző: Fodor Szabolcs

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) - Doetzel, Hadobás, Walker, Galanisz, Elgestal - Hyvarinen, Szirányi, Ritó, Miskolczi, Szabad - Farkas O., Kiss R., Vojtkó, Pecsét, Galajda - Mihalik, Lövei, Farkas M., Mattyasovszky, vezetőedző: Tokaji Viktor


1-0 03:11 Nagy G.
1-1 41:28 Galajda
2-1 50:47 Tamminen (Kóger)


Értékelés

Fodor Szabolcs: A mai meccs is azt bizonyítja, amit eddig is tudtunk és láthattunk, miszerint nagyon szoros a liga, és sok csapatnak van esélye sok csapat ellen. A realitás szerint kilenc csapat nagyon közel áll egymáshoz, és ezt most a DVTK is alátámasztotta. Ahogy a korábbi mérkőzéseiken, úgy ma is végig a sarkunkban voltak, egy olyan csapatuk van, amelyik végigmelózza a hatvan percet, és mindent kitesz a jégre. Erre kellett felkészülnünk, már a meccs elejétől ezt a tempót kellett kezelnünk. Úgy érzem, nem igazán tudtuk ezt megvalósítani, nem pörögtünk száz százalékig, nem figyeltünk oda minden idegszálunkkal. Sokáig a tűzzel játszottunk, ami majdnem megbosszulta magát. Úgy érzem, az igazi arcunkat 1-1 után mutattuk meg, úgy kell játszanunk minden meccsünkön, mint akkor, csak az első másodperctől kezdve végig.

Tokaji Viktor: Nagyon nehéz, hogy már a negyedik olyan meccs volt ez, amin az utolsó pillanatig volt esélyünk, és pont nélkül maradtunk. Elég frusztráló ez, meg kell tanulnunk, hogyan tudunk hatékonyabbak lenni a kapu előtt. Az elvégzett munkának kell egy kis idő, amíg beérik, ettől függetlenül a ma mutatott játékkal maximálisan elégedett vagyok, a góllövéssel állunk hadilábon. Az elején tudtuk magunkat tartani a tervhez, a második harmadban talán még jobban is akartuk a gólt, a harmadik harmadban pedig ez össze is jött. Végül egy kapitális hibából kaptunk még egy gólt, pedig tudtuk és készültünk is rá, hogy a Fradi ilyen szituációkban is kiváló. Utána még meg tudtunk újulni, de még egy gól már nem jött össze, ettől függetlenül amit hozzáállásban, karakterben kitettünk a jégre, az mindenképpen büszkeségre ad okot, a góllövés nyitját kell megtalálnunk. A négy egygólos vereség most már az önbizalom kárára is mehet, helyre kell tenni a fejekben azt, hogy amit csinálunk, az jó, és akkor hosszú távon megjöhet az áttörés.



Az Erste Liga vasárnapi játéknapján az FTC-Telekom vendége lesz a DVTK Jegesmedvék csapata. A belépőjegyek 1.300 Ft-os egységáron megvásárolhatók elővételben is az Eventim felületén. A Tüskecsarnokban 16:30-kor kezdődő találkozót az Erste Liga TV adásán keresztül lehet élőben követni díjmentesen.


Jegyinfó

A belépőjegyeket elővételben lehet megvásárolni az Eventim felületén. A vendég szektorba szóló jegyek ára 1.300 Ft.

Beléptetés

A jelenleg hatályos szabályok szerint 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható a mérkőzés, míg a kiskorúak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel tekinthetik meg az összecsapást.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...