Banner

Famila Schio - DVTK HUN-Therm 79-63

Szerző: amigeleken.hu | 2023-09-11 18:28:00

Felkészülési kosárlabda torna döntő - Cagliari


Felkészülési torna, Cagliari

Famila Schio - DVTK HUN-Therm 79-63 (25-15, 9-11, 26-20, 19-17)

Schio: Verona 7/3, Guirantes 3/3, Penna 7/3, Keys 12/3, Reisingerova 12. Csere: Bestagno 8, Sottana 10/3, Ajsa -, Crippa 11/9, Chagas 9/9.

DVTK: Aho N. 9/3, Charles 19/6, Lelik 5/3, Jovanovic 5/3, Garbin 6. Csere: Grigalauskyte 6, Kányási 11/3, Toman 2, Tenyér -, Aho T. -.

Edzői értékelés

Völgyi Péter: Két erős mérkőzést játszottunk ezen a tornán, egy-egy Euroliga és Európa Kupa résztvevő csapat ellen. A Schio előrébb tart a felkészülésben, mint mi, ez ma látszott is. Voltak fegyelmezett és intenzív pillanataink a védekezésben, ezeket kell meghosszabbítanunk a hátralévő napokban.


A mérkőzést ide kattintva nézheted élőben >>>>>>>


A tegnap esti mérkőzésen a DVTK HUN-Therm női kosárlabda csapata 79-59-re diadalmaskodott az Európa Kupa résztvevő olasz Dinamo Sassari együttese felett. Ennek köszönhetően a mai esti döntőben ismét megmérkőzik a Famila Schio csapatával, amellyel tavaly egy csoportban szerepeltünk az Euroligában. Az Arella Guirantessel felálló Schio tegnap húsz ponttal győzte le a Brixia Basket gárdáját. A mérkőzés 63-43-as Schio győzelemmel zárult. Arella egyébként bokasérülés miatt alig pár percet játszott.



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

59. IEVVV |Válasz erre: 58. Lábilabda
2023-09-15 21:16:14 Lila öves, Fanatikus tag
Lábi, légyszi ne hazudj vagy írj valótlant. És ne kelts hamis látszatot. És tanulj meg értelmezni.
Semmi olyat nem írtam “konkrétan”, h “olyan,mint Jeca”, hanem szóról szóra azt:
“Az új soproni szerb lány nagyon-nagyon jó, kb. mint Jeca 20 éves kivitelben.:(“

Valamint azt is írtam, h nem baj, ha van rokon. Ha felvállalják, mint Sopronban. (Török-Laczka, Brooks-Brooks) Tökösen!!!!!!

Ennyit a korrektségedről.
Egyébként egyetlen érdemi felvetésre, jószándékú észrevételre nem reagáltál, mások jogos felvetéseit is ideértve.

Bár fentiek miatt különösebben nem is érdekel a véleményed.

Völgyi lehet, hogy jó edző, de sajnos nekem IS mondott már valótlan dolgot, így inkább olyan embernek hiszem el, hogy rokonok Kováccsal és cimbik Tulnerral, akiben még nem csalódtam.

Ja, a segédedzőt Bozsó Péternek hívják. A fiziost, kismamát, saját nevelésű játékost keresd a 2022-es kupagyőztes keretben.
A szupersztàrt pedig a Schio idei keretében.
Reagálnod nem kell, mivel inkorrekt voltál.
58. Lábilabda |Válasz erre: 52. IEVVV
2023-09-14 23:48:45 Zöld öves, Tag
Értem, hogy terelsz, de konkrétan azt írtad, hogy a kislány olyan mint Jeca, pedig még véletlenül sem. Elég lenne csak elismerni.

"És ha valaki rokon, az sem baj. Van ilyen. Szekszárdon… Sopronban… Győrött. De ott felvállalják, mert tökösek, becsületesek, de legalábbis nyílt lapokkal játszanak. Egyébként nálunk eddig is volt ilyen, csak nem vállalták fel ezt eddig sem…". Szóval más klubnál ok, de a a DVTK-nál nem? Ki ez a rokon? Tényleg az? Felteszed a kérdést az ankéton szemtől szembe Völgyinek? Én örülnék, ha megtennéd.

Ki ez a "segededző", fizioterapeuta, kismama, saját nevelésű játékos, szupersztár akiről írsz? Kíváncsi vagyok. Örülnék, ha ezekre is rákérdeznél az ankéton, mert szerintem mindenkit érdekel, aki ott lesz, és jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Számítok Rád.
57. Elemér |Válasz erre: 55. Attila11
2023-09-14 22:02:34 Lila öves, Őstag
Tudod, hogy általában egyetértek Veled, de most van pár dolog amit nagyon máshogy látok.
Rellát elengedtük? Szerintem igen. Ajánlottunk neki új szerződést? Igen. Azt amit kért? Nem... Ahogy én hallottam... Aztán jött a Schio és elment oda. Vele kapcsolatban egyébként nyugodtan nézd vissza, én voltam az, aki az első meccse után azt mondtam, hogy ő egy más szint, mint az eddigi légiósaink. Veled együtt én voltam, emlékezz vissza, aki mondta, hogy adjunk neki pár hetet a beilleszkedésre és csak utána kritizáljuk, mert az látszott az első pillanatban, hogy rendkívüli egyéni képességekkel rendelkezik, az volt kérdés, hogy mennyire csapatjátékos. Hála Istennek ebben a kérdésben nekünk lett igazunk.
Azt mondtam Kailara, hogy nem a legfelső polc, mint Rella. Nem azt mondtam, hogy középszerű, jó játékos ez nem kérdés. Miután leigazoltuk próbáltam utána nézni, a mexikói bajnoki döntő pár meccsét is sikerült megnéznem, illetve láttam az olasz meccseket is. Tehát 4-5 meccs alapján mondtam, amit mondtam. De ne legyen igazam...
Minden másban tökéletesen egyetértek Veled!
2023-09-14 21:46:32 Fekete öves, Veterán
Kedves Fórumtársak!
Mivel a kosaras fórumtalálkozóknak köszönhetően többeteket van szerencsém személyesen is ismerni, így tudom, hogy vannak köztetek olyanok, akik nem Miskolcon élnek, de élnek-halnak a diósgyőri kosárlabdáért. Azt is tudom, hogy a kritikák megfogalmazásakor az érted haragszom, nem ellened elv vezérel titeket.
Szeretném felajánlani a fórumtársaknak a lehetőséget, hogy amennyiben nem tudtok eljönni a szombati ankétra, a kérdéseiteket szívesen tolmácsolom a klubvezetés, a szakmai stáb és a játékosok részére is. A kérdéseket elküldhetitek a jaborcsik.andras@gmail.com email címre vagy akár messengeren is.
2023-09-14 21:35:17 Kék öves, Tag
Nagyon bízom benne, hogy ezekre a megválaszolatlan kérdésekre mindenki választ kap az ankéton. Oda kell menni és a célszemélynek feltenni a kérdést. Ennyire egyszerű. Mert itt nagyon sokan fújják a maguk igazát, meg sem hallva, hogy mit mond az egyik, vagy a másik.
Rellát elengedtük???? Miért volt érvényes szerződése? Nem. Ajánlottunk neki másikat? Igen. Azt, amit ő kért? Igen. A többszörösét kínálta a Schio? Igen. Azt fogadta el Rella? Igen. Ennyi. Pont.
Rella világsztár, állítod ezt te Elemér. Egy évvel ezelőtt is ezt mondtad? Sokan annyit tudtunk, hogy volt egy jó vb-je. Baromira sajnálom, hogy elment, mert mióta az eszemet tudom, nem emlékszem ilyen mentalitású légiósra nálunk. írod szintén, hogy Kaila egy középszerű játékos. Mindezt hány meccséből sikerült megállapítani? Nem Rella szint, továbbra is kérdezném, hogy egy évvel ezelőtt Rella milyen szint volt?!
Más megemlíti Bernáth Réka EL statját, egy másik mondatban pedig arra emlékeztet, hogy a statisztika mit sem ér. Egyébként a bajnoki statját is meg lehetne említeni. Meg mondjuk megkérdezni az ügynökét...
Nagyon sokan szidják a klubbot, a vezetőjét, ezt mondjuk teljesen megértem, Pétert, a stábot, kokrétan mindenkit, de bárki is megkérdezte őket, hogy mi is az igazság ezzel, vagy azzal kapcsolatban, vagy csak gyártja az elméleteket, illetve hisz a sértődött érintetteknek? Minden éremnek két oldala van, hogy egy jó nagy közhelyet írjak.
Évek óta szajkózom, hogy itt a fejétől bűzlik a hal, de van, akinek ez nagyon nehezen esik le...
Tavaly is sokan károgtak, pont Rellát zavarta volna el az ide kommentelők 90%-a, sőt még most is van olyan, aki szerint egyáltalán nem jó játékos, illetve csak egy ,,statvadász".
Ha abból indulok ki, hogy tavaly is sokan fanyalogtak ilyenkor és még később is, akkor soha rosszabb szezont a tavalyinál, bár, hogy az elmúlt szezonban nem jutottunk itthon döntőbe egyik sorozatban sem, okoz némi hiányérzetet.
Csak egy kicsit legyetek már türelmesebbek!
54. Geotic |Válasz erre: 45. Thereal
2023-09-14 21:20:11 Piros öves, Őstag
Pont én is néztem, milyen jó centerünk lesz végre.
Remélem, a meccseken sem lesz senki az ellenfélnél :-)
53. Zsolt70 |Válasz erre: 45. Thereal
2023-09-14 20:17:14 Lila öves, Fanatikus tag
A "nem sokárával" csak részben vagyunk kisegítve. Ha a két selejtezőn nem bevethető, akkor sekély e kéj...
52. IEVVV |Válasz erre: 38. Lábilabda
2023-09-14 19:34:26 Lila öves, Fanatikus tag
Lábilábi, látom megfogtad a lényeget.

Alapjában arra utaltam, hogy soproni gyásznyilatkozatok és krokodilkönnyek ide vagy oda, lám-lám, bármikor képesek igazolni játékost. Ráadásul egy vitathatatlanul tehetséges, magas játékost. És azt gondolom, (sőt, sokan gondoljuk…) hogy a Sopron fog még igazolni jó játékost, amivel bajnoki aranyesélyes lesz.

A másik: hadd kérdezzelek már meg… jó játékosnak tartod Kányásit, Garbint vagy épp Fegyvernekyt, Czukor Dalmát, Aho Ninát?
Válaszolnod sem kell, szerintem IGEN a válaszod.
A tavalyi bajnokságban Kányási 35., Garbin 41., Fegyverneky 61., Czukor 74., Nina 83. helyen végzett a pontátlagban.
A te fölfogásod szerint gondolom ők sem jó játékosok.
Mi több, Tenyér 68. lett, hát akkor (a Te metodikád szerint…) nem értem, miért nem zavarjuk el a posztján szereplő Tyrat vagy Ninát, akik jóval hátrébb zártak?

Szóval a statisztika mutat, de nem mindent. Szerintem ezt is pontosan jól tudod.

És ha valaki rokon, az sem baj. Van ilyen. Szekszárdon… Sopronban… Győrött. De ott felvállalják, mert tökösek, becsületesek, de legalábbis nyílt lapokkal játszanak. Egyébként nálunk eddig is volt ilyen, csak nem vállalták fel ezt eddig sem…

És amíg nálunk megy a mismásolás…
- amíg az a látszat, hogy TENDENCIÓZUSAN segededzőnek, fizioterapeutának, szülés után visszatérni akaró kismamának, EL-ben legjobb magyar PONTÁTLAGOT ( ha már annyira rákattantál erre a mutatóra) hozó sportolónak, saját nevelésű játékosoknak, szupersztár játékosnak nem válaszolnak egyértelműen es időben a szerződésével kapcsolatban,
- amíg a szurkolóknak önkéntesen beígért ankétot csak szurkolói nyomásra szervezik meg
- amíg a nagyképű “klubelnök” egy szezonban 2-3 hazai meccsre látogat ki mindösszesen
-amíg az edzői karban összevisszaság és tisztátalan dolgok vannak
- amíg a kosarastaobol vett szuperbusszal csak egyszer utaznak a lanyok meccsre, mert azt a fociutánpótlás hasznalja


addig rossz irányba mennek a dolgok.
Uff.
2023-09-14 18:58:14 Barna öves, Veterán
Mellékesen jegyzem meg, hogy Papp Lilla Székesfehérvárra került Frindt Nikolett mellé.
50. Mkosar |Válasz erre: 48. Lábilabda
2023-09-14 18:39:01 Barna öves, Fanatikus tag
Itélkeztem volna...
Nem gondolnám.
Abban egyetértünk, hogy mindenkinek megvan a saját igazsága.
A tények viszont makacs dolgok tudnak lenni.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...