Banner

DEAC - DVTK Jegesmedvék 2-4

Szerző: amigeleken.hu | 2024-02-04 22:34:00

Erste Liga 36. forduló


A DVTK Jegesmedvék a megszerzett három ponttal a tabella hetedik helyén zárta az alapszakasz első szakaszát, a folytatásban pedig a Corona Brasov, a BJAHC, az UTE és a FEHA19 lesz az ellenfél.


Erste Liga 36. forduló

DEAC - DVTK Jegesmedvék 2-4 (0-1, 1-1, 1-2)

Debreceni Jégcsarnok, 475 néző, játékvezetők: Gebei Gergely Péter, Dósa Krisztián, Muzsik Ferenc Norbert, Váczi Dávid

DEAC: Hetényi (Gönczi) - Kloz, Dobmayer, Koblar, Novotny, Smirnov, Mingazov, Ushnev, Yeliseyenka, Kozma, Vasilev, Bukor, Krollis, Buchkin, Rétfalvi, Mihalik A., Jakabfy S., Jakabfy Cs., Hári, Mihalik G., Mazzag, vezetőedző: Artyom Vaszjunyin

DVTK Jegesmedvék: Vosvrda (Voris) - Szirányi, Szathmáry, Esteves, Lövei, Mattyasovszky - Verveda, Shkrabov, V. Razumnyak, Bartos, Berdnikov, Vojtkó, Bean, Y.Razumnyak, Páterka, Kuleshov - Fazakas, Farkas, Makai, vezetőedző: Steve Kasper


0-1 11:14 Esteves (Verveda)
0-2 21:18 Mattyasovszky (Bean, Lövei)
1-2 29:49 Mihalik G. (Mazzag)
2-2 51:07 Mingazov (Ushnev)
2-3 55:57 Berdnikov (V. Razumnyak, Bartos)
2-4 59:35 Bartos (Mattyasovszky, Bean)


Statisztika

Lövés (8:12, 14:10, 19:8) 41:30
Védés (11:8, 9:13, 6:18) 26:39
Büntetés percek (0:0, 0:4, 2:2) 2:6


Értékelés

Vaszjunyin Artyom: Szokásos dolog hiányzott, a góllövés. Már a BJA és a Brassó ellen is mindenki látta a harmadik harmadot. Nagyon komoly sorozaton vagyunk túl. Várható volt, hogy fáradtság vagy mentális fáradtság előbb vagy utóbb elő fog jönni, pont ez a meccs volt az. Rengeteget dolgoztunk, fizikálisan is jobban bírtuk a meccset. A második harmad közepétől egyértelmű volt, hogy melyik csapat akar nyerni. Mindent kihagytunk. Utána még visszajöttünk. Harmadik gólt – megmondom őszintén nem láttam- de az nagyon nem kellett volna. Mert nagyon fáradt a társaság, tudtuk, hogy nehéz lesz visszajönni. Addig kontrolláltuk is a meccset, ha jól hallottam egy rossz helyezkedésből kaptuk a harmadikat. Elégedettek vagyunk igazából a teljesítménnyel, mindent megtettünk. A végén is lehoztuk a kapust. Minden top játékosunkon látszott, hogy már nem úgy mozog, kicsit lassabb fejben is, testileg is a jégen. Le a kalappal a srácok előtt. Nem nagyon volt gyenge meccsünk mostanában. Az utolsó 7-8 meccs óta 1-2 góllal kaptunk ki és azokon is nyerhettünk volna. Szóval javul a játékunk, de úgy néz ki, hogy sok volt ez ma.

Steve Kasper: Ez egy nagyon nehéz meccs volt számunkra. Jól kezdtünk, utána nem menedzseltük jól a meccset. Túlságosan visszaálltunk, ők pedig nagy erőkkel rohamoztak. Még a végén is, amikor előnyben voltunk el tudtak jönni 4 a 2-re, ami nem történhetne meg. Meg kell tanulnunk megtartani az előnyt. Nagy győzelem számunkra, ezek mellett remek tapasztalat, mert nehéz mérkőzés volt. Meg kell dicsérnem a srácokat.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. vebgy*
2024-02-06 17:18:10 Fekete öves, Veterán
Szóljon,ha valaki meg tudja tippelni mikor nyer és mikor veszít a jéghoki csapatunk...
2024-02-05 19:22:33 Piros öves, Őstag
Szerintem bár a meccset mi nyertünk, de ezzel az eredménnyel a Debrecen nyert. .. Azért nem mentem és a streamet sem néztem most, mert attól féltem, hogy valamelyik csapat elég feltúnő öngólt fog szerezni... Ezen az ágon idén nem sok babér termett és még a már fix kieső DAB is a másik ágon van, aki 7 légióst menesztett a hátralévö meccsekre. Ha már szakmailag ez az év gyenge, legalább most nem tudott volna súgni valaki a háttérböl...????
1. slózi
2024-02-05 09:46:49 Barna öves, Őstag
Egyébiránt HÁLÁS VAGYOK OGYINCOV-NAK szombati nagy védései miatt. Azonban ÉN NEM "ESEK HASRA" egy-egy kiváló teljesitmény okán--azaz: RÁNÉZÉSRE MEGMONDOM, KI A KIVÁLÓ-IGAZI KAPUS ÉS KI A KÖZEPES.Ogyincov vastagon közepes....És--nagyon ritkán TÉVEDEK..MERT AZÉRT NÉHA AZÉRT TÉVEDEK.... Mondjuk 10 esetben 2 -szer melléfogok--de ezt nyilvánosan ELISMEREM! Legutóbb Sentic-csel kapcsolatban tévedtem.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...