Banner

A végtelenbe és tovább! To infinity and beyond!

Szerző: Jáborcsik András | 2024-04-25 20:28:00

jaboers fotói a Sopron elleni idegenbeli diadalról.


Sopronban berobogott a DVTK HUN-Therm expressze a női kosárlabda NB I döntőjébe. Már első elődöntő álomszerű volt, de a lányok a második mérkőzésen még egy lapáttal rátettek és csodálatos estét szereztek a helyszínen szurkoló és országos közvetítés hiányában a mindigTV GO előtt izguló szurkolóknak. A lányok igazi erődemonstrációt tartottak, maximális koncentrációval álltak bele a meccsbe és a második negyed egy részét kivéve - amikor néhány percre átvette a vezetést a hazai csapat - uralták a mérkőzést és szemernyi kétséget sem hagytak afelől, hogy ki fogja megnyerni a meccset és jut be elsőként a döntőbe. Csodálatos este volt, köszönjük! Akik abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy a helyszínen buzdították a lányokat, sokáig emlékezetes élményt kaptak ajándékba.

A másik ágon a Győr és a Szekszárd párharcában harmadik meccsre kerül sor. A mi lányaink teljesítményükkel értésére adták leendő ellenfelüknek, hogy igencsak fel kell kötniük az alsóneműt, ha el akarják hódítani a DVTK elől a bajnoki címet.

Célunk a végtelenbe és tovább is eljutni. Minden diósgyőri álma, hogy végre bajnoki címet ünnepeljen kedvenc csapatával. Ha minden igaz, a következő szezonban két magyar csapat indulhat selejtező nélkül az Euroligában, tehát a döntőbe jutással kivívtuk a jogot az újabb Euroliga szereplésre.

A végtelen felé vezető út első állomása legyen a hőn áhított bajnoki cím, azt követően pedig ábrándozzunk tovább!


Fogadjátok szeretettel jaboers fotóit a Sopron elleni káprázatos diadalról.


Ha tetszettek a fotók, kövessétek az instagram oldalát >>>>>

A fotók ide kattintva megtalálhatók az amigeleken.hu galériájában is.





























































És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. vebgy*
2024-04-25 19:13:47 Fekete öves, Veterán
Sokadik nekifutásra most már ragadjuk el a trófeát...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...