Banner

Már a jövő évre is készül Vladimir Radenković

Szerző: Jáborcsik András | 2024-05-04 10:31:00

Az Újpest elleni találkozó előtt Vladimir Radenković vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A DVTK szombat este Újpesten játszik az OTP Bank Liga 31. fordulójában. A találkozó előtt Vladimir Radenković vezetőedző a dvtk.eu-n nyilatkozott.


A DVTK három mérkőzése veretlen, az MTK vendégeként 1-1-et játszott, majd 5-3 győzte le a DVSC, legutóbb pedig a KTE ellen végzett gólnélküli döntetlenre.

Meg akartuk nyerni a Kecskemét elleni mérkőzést, így a döntetlen feltétlenül azt jelenti, hogy elveszítettünk két pontot. A játék képe alapján viszont azt mondom, megérdemelten vitt el a védelmét rendkívül jól megszervező ellenfelünk egy pontot. Számomra igazán nem az a fájó, hogy nem lőttünk gólt, hanem az, hogy nem is alakítottunk ki sok helyzetet. Ám ha valami pozitívumot keresünk, akkor azt tudom kiemelni, hogy hosszú idő után ismét kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Amennyiben a jövőben igazán eredményesek akarunk lenni, akkor nem szabad ilyen sok gólt kapni, támadásban pedig képesnek kell lenni a kecskemétihez hasonló, mélyen védekező csapat védelmét is megbontani.



Hullámzó a DVTK góllövő formája, mert két egymást követő héten öt gólt szerzett a DVSC ellen, majd a KTE ellen gólképtelen maradt.

Az biztos, hogy jobban örülnék ha Újpesten is ötöt lőnénk, és abban is biztos vagyok, hogy az 5-3-as mérkőzés tetszene a szurkolóknak, de edzői szemmel inkább egy kiegyensúlyozottabb mérkőzést kívánok. A Debrecen ellen néha csak történtek a dolgok, vitt előre a lendület. Éppen ezért azt mondom, a Paks ellen sokkal jobban az ellenőrzésünk alatt tartottuk a mérkőzést, de igaz ez a Puskás Akadémia elleni döntetlenre vagy a Fehérvár és a Mezőkövesd elleni győzelemre.

A múlt heti mérkőzés hajrájában két diósgyőri akadémistát is a pályára küldött Vladimir Radenković, ráadásul Fekete Vince után Ferencsik Bálint ezúttal debütált az élvonalban és az első csapatban.

Akár vezetőedzőként, akár másodedzőként egész eddigi pályafutásom során annak voltam a híve, hogy aki a klub saját akadémiájáról érkezik, az kapja meg az esélyt, amennyiben megfelelő módon fejlődik. És ez egyúttal egy üzenet a többi akadémistának, hogy eddzenek még keményebben, mert figyelünk rájuk, és ha készen állnak, akkor nekik is esélyük lesz megragadni a lehetőséget.

Az Újpest a tabella 10. helyén áll, hat pont az előnye a már kieső helyen álló Kisvárda, és négy pont a hátránya a 9. KTE mögött.

Furcsa helyzetben van az Újpest, mert a csapat a bennmaradásért küzd, a klub a tulajdonosváltást követően viszont ígéretes jövő előtt áll. De nekünk függetleníteni kell magunkat az ellenféltől, hiszen győzni utazunk Újpestre.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes cikkre >>>>>>>>


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

12. vebgy* |Válasz erre: 11. lpool
2024-05-06 18:57:03 Fekete öves, Veterán
Ez a csávó rekord gyorsasággal bizonyította, hogy nem idevaló...egy mélyen hajolgató senki. ( Persze a teljes menedzsmentünk nagy része idevaló ??)
2024-05-06 17:32:43 Kék öves, Tag
remélem ha a jövődre készülsz akkor az nem itt Miskolcon lesz!!!
2024-05-05 06:40:47 Piros öves, Őstag
Azon elmélkedek, hogy ez a Radenkovic magától ilyen balfasz fogalmatlan vagy mások elvárásainak megfelelve hetek óta csak megjátsza a félkegyelműt! Igaz ma Anyák napja van de azért a klubházba üzenem, hogy a jó Qrva anyátokat! Na most kiírtam magamból és megyek megpuszilom a kislányom édesanyukáját és az én drága jó édesanyámat akinek külön köszönöm, hogy Diósgyőrinek születtem!
2024-05-05 06:30:12 Piros öves, Tag
Ez a faszi itt volt Sziviccsel évekig, mondja, de mégse érti a Diósgyőriséget! Vagy a kezdőt is teljesen bajúsz rakja fel?
2024-05-04 22:32:05 Piros öves, Őstag
Felőlem is készülhet màr a következő szezonra, de az ne itt legyen!!!
2024-05-04 21:18:10 Barna öves, Fanatikus tag
Menjél szépen haza Szerbiába, mester! Ott készülődj a következő szezonra!
6. lokal |Válasz erre: 4. Sickunt
2024-05-04 19:32:26 Fekete öves, Őstag
De úgy látom te sem érted, mit jelent egy Újpest, Fradi, Fehérvár elleni meccs a szurkolóknak. Nem itt kell próbálgatni a taktikát. Itt menni, küzdeni, meghalni kell a szurkolókért! Szívesen..
5. lokal |Válasz erre: 4. Sickunt
2024-05-04 19:29:30 Fekete öves, Őstag
Nem pont Radenkovicsra értettem. Ő csak egy báb. Élvezd az újpesti alázást. Cél nélkül nem lehet játszani, motiválni.
Egy DVTK-Újpest SOSEM lehet edzőmeccs!
4. Sickunt |Válasz erre: 3. lokal
2024-05-04 14:36:51 Barna öves, Tag
4 győzelem 4 döntetlen 2 vereség
Továbbra is tervezi játszatni a fiatalokat ahogy Feketéhez is kiválóan nyúlt. Tényleg ez a korrekt kritika Radenkovicra ,hogy parazita?
2024-05-04 14:07:06 Fekete öves, Őstag
Nem is értem. Az Újpest-Fradi-Fehérvár meccs előtt, mely szurkolói szempontból a három legfontosabb mérkőzés, ilyet nyilatkozni... Ebből látszik, hogy ezek soha nem értették és soha nem is fogják megérteni a diósgyőri életérzést. Ezek testidegen paraziták a szeretett klubunk nyakán.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...