Banner

A Leves

Szerző: objektív | 2019-12-20 11:39:00

A srácok, Tomi és Robi óriási fiatalos lendülettel kényeztetik Miskolc belvárosát zseniális leveseikkel, no meg persze a nyitás óta eltelt 6 év alatt a vendégeik étvágya is egyre nagyobb lett, így ma már kiváló villás reggelikkel, street food szendvicsekkel, salátákkal, napi szuper meglepetés ebéddel és esti tészta vacsorákkal várják a hozzájuk betérőket.



Ha meg éppen nem az üzletben dolgoznak, akkor pedig amikor csak tehetik, szívesen kimozdulnak, kitelepülnek rendezvényekre, vagy éppen Tokaj hegyalján borvacsorákat főznek. Mindegy nekik, csak főzhessenek. Lazán, könnyedén, fiatalosan, ahogy ők szeretik.






Karácsonykor is segítik életünket, hiszen több éve Isteni halászlevet főznek, amire előrendeléseket vesznek fel üzletükben, a Déryné utca 4. alatt. Ne feledd, ha Miskolcon és a belvárosban a színháznál jársz, ugorj be hozzájuk, azaz: Menj A Levesbe!



( Ha Te is népszerűsíteni szeretnéd a céged, vállalkozásod egy igazán nagy létszámú miskolci közösségben az online térben, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@amigeleken.hu-n, vagy a facebook oldalunkon, akár privátban, ahogy neked kényelmes. - a szerk)




És ezt olvastad már?
Banner