Banner

DVTK: mikortól készüljön az edzőváltásra Kuttor Attila?

Szerző: Jáborcsik András | 2021-04-12 19:13:00

Sajtófigyelő - nb.hu


„Először vagyok hasonló helyzetben az edzői pályafutásom során, és azzal is tisztában vagyok, ha nincs eredmény, akkor az edző az elsődlegesen felelős személy. Még öt mérkőzés maradt hátra a bajnokságból, meg kell ragadni azt a minimális esélyt, ami maradt. Ehhez bátor játék kell, és jobban kell csapatként funkcionálni”

- idézte Zoran Zekic vezetőedzőt az nb1.hu. A portál szerint a zakó utáni nyilatkozatának a végén azt jelezte, hogy tudja, ilyen esetekben edzőváltás szokott bekövetkezni.


A kérdés csak az, hogy van-e most értelme?

Egyrészt lenne, hiszen bajban lévő csapatot ki szokott zökkenteni az apátiából az edzőváltás, de ez már a negyedik ilyen jellegű beavatkozás lenne ebben a bajnokságban a DVTK-nál és a gárda még mindig az utolsó, azaz nyilvánvaló, hogy nem csak az éppen aktuális vezetőedző a bajok forrása.

Másrészről viszont ott van az a tény is, hogy eléggé vagány edző kellene a kispadra, aki bevállalná a Diósgyőr lehetetlen küldetését.

A DVTK a következő körben az utolsó előtti Budafok vendége lesz, ráadásul pénteki meccsen, így alig lenne idő most edzőt váltani egy olyan mérkőzés előtt, melynek a végkimenetele mindkét klub számára fölöttébb sokatmondó lesz a jövőjükkel kapcsolatban.

Ráadásul a kiállított légiós mellett biztosan nem léphet majd pályára Goran Milovic és Stefan Drazic, akik mindketten 5 sárga lappal rendelkeznek.

A budafoki megmérettetés után a DVTK fogadja az ezüstért harcoló Puskás Akadémiát, majd Kisvárdára látogat, az utolsó előtti fordulóban az egyelőre szintén az életéért, de jelenleg nyugodtabban küzdhető Újpestet látja vendégül, majd az utolsó játéknapon a Vidi ellen bizonyíthat hazai környezetben.


Az nb1.hu-hoz egyébként a múlt héten már eljutottak olyan információk, hogy a klubvezetők egyeztettek a jelenleg kispad nélküli Kuttor Attilával, aki legutóbb Mezőkövesden dolgozott, de akkor még arról adtak tájékoztatást az informátoraink, hogy a bajnokság után venné át a gárda irányítását, függetlenül attól, hogy melyik osztályban folytatja a DVTK...


Tovább az nb1.hu-ra a teljes cikkre >>>>>>>


forrás: nb1.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. El Bandi
2021-04-13 13:34:34 Piros öves, Őstag
Szerintem lenne értelme. Zekic nem szenvedne tovább, Kuttor meg szokhatná a légkört... és kitudja talán már lőnénk kapura, ami szerintem előre lépés lenne...
2. Asgaroth
2021-04-13 08:09:54 Narancs öves, Lelkes újonc
Az NB II-be tökéletes választás lenne Kuttor. Mivel, hogy bármilyen szomorú is, de kiestünk. Nem most, de már szeptemberben. Erre a pár meccsre már mindegy, hogy Zekic marad-e az edző, vagy Alkesz Józsi a kocsmából, vagy Pep Guardiola. Kuttor mire megismeri a játékosokat, már vége is a bajnokságnak, így most váltani értelmetlen.
1. betyarok
2021-04-12 21:28:34 Fekete öves, Őstag
Ó.... nem az a kérdés, hogy nekünk jó lenne-e Kuttor Atilla, hanem hogy Kuttor Atillának jó lenne-e a Diósgyőr?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...