Banner

DVTK Jegesmedvék - Corona Brasov

Szerző: amigeleken.hu | 2024-03-18 17:41:00

Erste Liga Rájátszás - Negyeddöntő - 6. mérkőzés


Erste Liga Rájátszás - Negyeddöntő - 6. mérkőzés

DVTK Jegesmedvék - Corona Brasov

Miskolc, Jégcsarnok, 2024.03.18. 17:30

Közvetítés: M4Sport+


A párharc jelenlegi állása DVTK Jegesmedvék - Corona Brasov 2-3

Eredmények:

1. mérkőzés: március 8. péntek, Brassó, Corona Brasov - DVTK Jegesmedvék 2-3
2. mérkőzés: március 9. szombat, Brassó, Corona Brasov - DVTK Jegesmedvék 1-3
3. mérkőzés: március 12. kedd, Miskolc, DVTK Jegesmedvék - Corona Brasov 2-7
4. mérkőzés: március 13. szerda, Miskolc, DVTK Jegesmedvék - Corona 1-4 Brasov
5. mérkőzés március 16. szombat, Brassó, Corona Brasov - DVTK Jegesmedvék 5-4




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. laca |Válasz erre: 1. Karpfen
2024-03-26 11:03:47 Lila öves, Fanatikus tag
Ez a lenti cikk megérdemelne egy önálló hírt is, lenne benne mit kivesézni...
amúgy érdemes magát a beszélgetést is végighallgatni, nem csak a kivonatát elolvasni

pl: ha nem támogattuk a korlátlan légiósok alkalmazását, akkor hogyan/miért jutottunk el odáig, hogy 15 légiós volt a keretben? 15-20ezres légiósok míg a magyarok 5-600E-t keresnek... (Bár gondolom ez egy átlag, mert a fiatalok havi 50ezres zsebpénzért játszanak) Bele lettünk kényszerítve, mert nincs ennyi versenyképes magyar játékos? Vagy csak drágábban?

ha nincs pénz csak az ErsteLiga 5-8 helyére, akkor hogyan lenne a szlovák ligára? Értem hogy Sántha elnök úr támogatná a váltást, de ez azt jelenti, hogy Mészáros tulajdonos úr is támogatná a projectet? Mert gondolom a +400 fizető átlagnéző/meccs nem termeli ki a magasabb költséget.
Mivel tudjuk meggyőzni a tehetséges magyar fiatalokat hogy jöjjenek meghalni minden héten háromszor a szlovák ligába? Én örülnék neki szó se róla, csak nem gondolom, hogy hirtelen megnyílnának pénzcsapok emiatt. Szerintem jó volt az elképzelés elsőre most is támogatni kellene, nem is értem, hogy a balf*sz MJSZ miért kukacoskodik. Kell helyettünk valaki - mondjuk a Jászberény akár fiókcsapatként az Erstébe - és nem fog csökkenni a létszám...
2024-03-23 07:52:49 Piros öves, Őstag
Miért, a másik 6 csapat,aki megelőzött minket, ott focista bért adnak? Nem értem, hogy ez most mit segít azon, hogy az elmúlt 15-20 év legsikertelenebb szezonját zártuk, mivel a kupa 4 be sem kerültünk be, ami elég rég nem történt meg. Aki középvezetőnek megy, az középvezetői bért kap, aki operátornak megy az pedig operátorit . A szurkolók között is van ilyen- olyan. Amikor meccs van ez nem számít. A hokisták is eldönthették, hogy mit fognak csinálni. Nyilván tisztában voltak a lehetőségekkel és senkit sem ütöttek- vertek, hogy menj játszani…Az a része, hogy miért van ekkora különbség, nyilván elgondolkodtató, de ez most egy piaci helyzet, rövid távon nem fog változni, tehát alkalmazkodni kell A munkaerő piacon is vannak sajnos különbségek, sokszor indokolatlanul is, ami érinti a szurkolókat is. Legyünk őszinték, a rájátszásttòl és az előtte lévő 6 meccstől eltekintve nem azt kaptuk, ami vártunk és sajnos pont december környékén voltunk a leghalványabbak, mikor teltházak voltak…
1. Karpfen
2024-03-22 08:02:16 Barna öves, Veterán
https://www.boon.hu/helyi-sport/2024/03/a-hokisok-nem-focistabert-kapnak
Szokatlan nyíltsággal beszél Pistabá bérekről. Tetszik, hogy a magyar húzóemberek, továbbá a miskolci játékosok érinthetetlenek.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...