Banner

Dubei Debóra: Kicsit hiányoltam azt a szurkolást, ami Diósgyőrben mindig megvan

Szerző: amigeleken.hu | 2024-02-09 11:24:00

Miskolc jobb házigazda lett volna?


A magyar női kosárlabda válogatott - soraiban három DVTK HUN-Therm játékossal, Aho Ninával, Kányási Veronikával és Lelik Rékával - Sopronban szerepel olimpiai selejtező tornán. Az első mérkőzésen tegnap este a jóval esélyesebb Kanada volt a nemzeti csapat ellenfele és a vendégek végig vezetve 67-55-re diadalmaskodtak.

Miután hónapokkal ezelőtt hivatalossá vált, hogy a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Sopron városának adta a rendezés jogát, különösen Diósgyőrben adtak sokan hangot annak a véleményüknek, hogy ez hibás döntés volt. A kritikusok véleménye szerint a válogatott nem fog olyan támogatást kapni a szurkolóktól a Hűség Városában, mint amit például Miskolcon kaphatna. Ez a tegnapi találkozón be is bizonyosodott. A válogatott kétszer is megközelítette öt pontra a kanadai válogatottat, de a hátrányt nem sikerült ledolgozni.

A döntésben mnden bizonnyal nagy szerepet játszott, hogy Sopronnak nagyobb tapasztalata van a nemzetközi tornák rendezésében, hiszen ők már Euroliga Final Four-nak is voltak házigazdái.


A válogatott csapatkapitányának, a Diósgyőrben nevelkedett, jelenleg a SERCO UNI Győr csapatát erősítő Dubei Debórának hiányzott a Miskolcon megszokott hangulat, amit meg is említett a találkozó után az NSO Tv stábjának adott nyilatkozatában.


A videóban arról beszélgettek, mi kellett volna ahhoz, hogy tartsák a második negyedben látott színvonalat. Szóba kerül, hogy milyen egy olimpiai selejtezőn pályára lépni; hogy mit gondol a hazai közönségről, de szót ejtettek a japánok elleni mérkőzésről is.



Tovább a nemzetisport.hu-ra >>>>>>>>


forrás: nemzetisport.hu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...