Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda szezon előtti szurkolói közleménye

Szerző: amigeleken.hu | 2023-07-05 23:12:00

A múlt héten ismét találkoztak a szurkolók és a klub képviselői.


A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda közleménye:


A múlt héten ismét találkoztak a szurkolók és a klub képviselői. A jelenlévő felek olyan fontos témákról egyeztettek, mint a jegy, bérlet és büfé árak a következő szezonban, vonatos túra idegenben, esetleges stadion átépítés és az előttünk álló NB1-es bajnokság fontosabb, közös teendői.

Továbbra is értékeljük, hogy kikérik, illetve megkérdezik a szurkolók véleményét ezekben a témákban. A találkozón a klub részéről, részt vett Tamás Gábor DVTK, cégvezető; Dr. Világi Péter DVTK, kommunikációs igazgató; H. Nagy Máté DVTK, marketingigazgató és Nagy Judit DVTK, stadion vendéglátásáért felelős vezető.


Egy hosszabb beszámolót olvashattok most!

Beszélgetésünk kezdete előtt, Dr. Világi Péter a klub nevében megköszönte minden szurkolónak a támogatását, akik a csapat mellett álltak a nehéz időkben is, kitartottak a mögöttünk hagyott NB II-es szezonban, és külön kiemelte, hogy igazán maradandó bajnokavatót sikerült a Diósgyőr szurkolóknak a Stadionba varázsolniuk, amellyel ismét letették névjegyüket a hazai futballéletben. A klubnál, mint ahogy természetesen mi is, bízunk a jó és eredményes folytatásban.


Első témánk, az előttünk álló szezon jegy- és bérlet árai voltak. A klub egy olyan közös kampánnyal szerette volna értékesíteni a bérleteket, melybe bele vonták volna a szurkolókat is. A lehetőséget megköszöntük, azonban úgy érezzük, hogy szükség van egy egészséges határra szurkoló és játékos között. Így marad a jól bevált módszer, a klub a csapat tagjaival fogja reklámozni a bérleteket. De a Szurkolói Koordinációs Iroda, valamint a Szervezett Diósgyőri Szurkolói Csoportok is ígéretet tettek arra, hogy saját felületeiken mozgósítanak a minél nagyobb bérlet darabszám eléréséhez.


A DVTK marketing osztálya kész tervekkel állt elő már a megbeszélésre, amelyeket mi is láthattunk és azt örömmel nyugtáztuk, hogy klubunk figyelembe vette a régió helyzetét, illetve a szurkolók igényeit.

A tények:

- a Diósgyőr szimpatizánsok, az ország egyik legolcsóbb bérlet- és jegy áraival találkozhatnak majd,

- a legutóbbi NB1-es (2020/2021-es szezon) áraival azonosak az idei árak.


A napokban nyilvánosságra kerültek az árak, természetesen vannak pro- és kontra vélemények, amelyeket tiszteletben tartunk.

Változás az elmúlt évekhez képest, hogy lehetőségünk lesz, őszi illetve tavaszi, tehát úgynevezett félszezonos bérletek vásárlására is. Továbbra is az ultra szektor lesz a legolcsóbb, ezt követi a napos oldal, a tribün, illetve a VIP szektor jegy árai. A bérlet árakra ez szintén igaz lesz. Négy csapat (Debrecen, Ferencváros, Újpest, Fehérvár) elleni meccseink kiemelt mérkőzések lesznek, ezen találkozók esetében többet kell majd a jegyekért fizetni. Meccsnapon a jegy árak magasabbak lesznek, ahogyan ezt már megszokhatták a meccsre kilátogatók. A klub ezzel szeretné elkerülni a mérkőzés előtti tumultust a jegypénztáraknál. A tavalyi bérletes szurkolók olcsóbban juthatnak majd hozzá az idei bérletekhez. Itt szeretnénk mindenkit bíztatni, hogy aki teheti, az bérletet vásároljon! A klub a bérleteseinek, 5 darab ingyen meccset biztosít az idényben, a DVTK shopban 10% kedvezménnyel lehet vásárolni, emellett minden felkészülési mérkőzést is ingyenesen látogathatnak a szimpatizánsok. Akik megújítják bérleteiket, tehát az előző NB2-es szezonban is bérletesek voltak, ajándékot kapnak bérletük mellé.


Fontos változás még, hogy a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére minden értékesített felnőtt belépőjegy árából bruttó 100 forinttal a drukkerek a DSZÁ - Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítványt támogatják.


Természetesen a jegy- és bérlet árak mellett a büfé árai és felkészültsége sem maradhatott el. A következő idényben bevezetésre kerül a re-pohár és mindjárt két dizájnnal találkozhatunk, amikor sört, vagy üdítőt vásárolunk. A klub a sör árát 800 forint/fél liter-ben határozta meg. Ez a tavalyi szezonhoz képest egy 100 forintos emelést jelent. Az üdítő ára 50 forinttal fog nőni. Lesznek termékek, amelynek árai nem változnak, sőt olyan árukkal is találkozhatunk majd a büfében, amelyek olcsóbbak lesznek a korábbiakhoz képest. A szurkolók jelenlévő képviselői az árakat, látva a többi stadion büfé árait, még elfogadhatónak tartották. (Példa: elmúlt szezon, Debrecen 4 dl sör 800 forint, az idei szezonban várhatóan ott emelkedni fog.)


A szurkolók korábbi felvetésére szóbakerült, hogy az előttünk álló szezonban visszatérne a sokak által kedvelt és hiányolt közös vonatos túra lehetősége is. A klub képviselői ígéretet tettek nekünk, hogy felveszik a MÁV-val a kapcsolatot és egyeztetnek ez ügyben. Ha ennek lesz eredménye természetesen közölni fogjuk Veletek.


Nagyon fontos! Korábbi kérésünkre, hogy a stadionban a vendég szektort áthelyezzék a sarokba, ahol már volt a Győr elleni bajnokavatón is, beszélgetőpartnereink úgy reagáltak, hogy ők is szeretnék ezt a lépést megtenni, elindult a folyamat, viszont ez idő, illetve nagy költségeket ró a klubra, mivel ez stadion átépítéssel jár, amit a hatóságok és az MLSZ is megkövetel a klubtól, ráadásul a Stadion nem a DVTK tulajdona, a tulajdonos jóváhagyása is szükséges ennek a folyamatnak a végigviteléhez. A jövőben tehát lehet számítani majd egy efféle változtatásra.


A stadionhoz kapcsolható, hogy a klub és a szurkolók megállapodtak egy régi hagyomány felélesztésének ötletében, amelyet már az első hazai, tehát a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen láthatnak, de inkább hallhatnak a szurkolók. Maradjon még titok, de reméljük mindenkinek kedvére való lesz.


Tisztelt Szurkolótársak! Köszönjük, hogy elolvastátok a részletes beszámolót, ha hozzáfűzni valótok van, akkor azt várjuk kommentekben.

Hajrá Diósgyőr!

DSZKI


forrás: dszki facebook oldalaÉs ezt olvastad már?
Hozzászólások
4. dudik-attila |Válasz erre: 3. betyarok
2023-07-10 13:42:31
Nem lehet, hogy az a baj, túl sok szurkoló van az oldal mögött? A szerkesztők sosem voltak azok a behódolók, inkább kritikusak. Szerintem nem merik közelebb engedni őket. És nyilván azért, mert van mit takargatni....
3. betyarok |Válasz erre: 2. norbee
2023-07-09 15:21:25
Az örömteli, hogy van párbeszèd, de èn is úgy látom, hogy az amígeleken.hu távoltartása, figyelmen kívül hagyása a klub rèszèről azt jelzi, hogy egyáltalá.n nem èrtik, hogy mit jelent a Diòsgyőrt szeretni. Hisz' az amigelek a fòrum, az esencia, ahol kiválò szurkolòtársaink munkájának köszönhetően ez megjelenik. Ezt elutasítani gőgössèg ès ostobaság.
2. norbee
2023-07-06 08:08:01
Tovabbra is tartom magamat ahhoz a fogadalomhoz, hogy ameddig az amigeleken.hu nem kap meghivot a sajtotajekoztatokra es legalabb egy nyilvanos bocsanatkerest addig en nem megyek meccsre es nem vasarolok semmit sem a shopbol. A vilagtalan peter es bandaja cimü iroda pedig csillag csillag csillag a jo edes csillagaba a nyamvadt kis csillagaval csillagoljon. Majd ezt követöen meg 293 csillag. A marketing iroda maradekertekere pedig mar nem is pazarolok csillagokat. Nem ernek annyit. Nekik csak + jut, de ez lehet - is a jövöben.
1. Csakegynap
2023-07-06 05:58:42
Nagyszerű ez az iroda, de mégis minket, átlag szurkolókat, hogyan képvisel? Mert, hogy én legalábbis semmi féle nyilvános fórummal nem találkoztam, ahol a véleményeket gyűjtötték volna?

De biztos finom a pogácsa és jól lehet bájologni a klub képviselőivel. Ha jól emlékszem, volt szó korábban pl a büfék kapacitás bővítéséről, abból se nagyon lett semmi.
Mégsem


Üzenet küldése...