Banner

Cziczás László: Úgy utazunk Európa legforróbb katlanába, hogy meglepetést szerezzünk

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-29 21:07:00

Sajtófigyelő - gyorikosar.hu


Szerdán kezdetét veszi a magyar bajnokság döntője, amelyben az Euroliga-negyeddöntős, az alapszakaszban egyetlen mérkőzést veszítő DVTK-Hun-Therm ellenfele a SERCO UNI Győr gárdája lesz a DVTK Arénában.

A győri csapat honlapja szerint a párharc esélyese egyértelműen a miskolci alakulat, lányaik ettől függetlenül nem felemelt kézzel utaznak el szerdán. A találkozó előtt Cziczás László vezetőedző mellett Bach Boglárka és Molnár Laura nyilatkozott a gyorikosar.hu-n.


Cziczás László: Nagyon várjuk már a finálét, és rendkívül büszkék vagyunk, hogy zsinórban második évben is bajnoki döntőt tudunk játszani. Nagyon sok dolog hátráltatott minket egész szezonban, és még itt az idény végén is. Ettől függetlenül úgy fogunk elutazni Magyarország, de mondhatnám, Európa legforróbb katlanába, hogy meglepetést szerezzünk.


Bach Boglárka: Azt gondolom, hazai pályán inkább a Miskolcot nyomja a győzelmi kényszer. Nagyon szeretnénk meglepetést okozni, és elhozni a győzelmet, ami ha jól emlékszem, idén még senkinek nem sikerült. Miért ne lehetnénk mi az elsők? Nyilván nehéz helyzetben vagyunk, hogy még eggyel kevesebb játékossal tudunk érkezni. Csapatként küzdve meg tudjuk őket verni.


Molnár Laura: Mindent szeretnénk megtenni a győzelemért szerdán este. Azt gondolom, feltöltődött és energiával teli a csapat, illetve nagyon motiváltak vagyunk. Mindent egy lapra teszünk fel és szeretnénk megnyerni már az első összecsapást. A miskolciak nagyon jól olvassák a játékot, és mindenhonnan eredményesek tudnak lenni, jó a csapategységük, így mindenkire nagyon oda kell figyelni. Mindig van valaki, aki előre lép, és viszi a csapatot.


Tovább a gyorikosar.hu-ra >>>>>>>>


forrás: gyorikosar.hu

fotók: Nagy Gábor



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2024-04-30 19:00:41 Fekete öves, Veterán
Adja az emnetty is a merkozest.
Igy aki a helyszinen nem is, de azon keresztul nyomon kovetheti az esemenyeket.
2024-04-30 01:19:49 Kék öves, Tag
Nagyon remélem nem fogják a sajtot kiénekelni a szánkból és megnyerjük a BAJNOKSÁGOT mert mindenki megérdemelné gondolok itt a csapatra edzőkre szertárostól kezdve mindenkire és persze a szurkolókról nem is beszélve!!
2024-04-29 23:10:27 Piros öves, Veterán
A lonak a ......, meghogy meglepetest akartok itt szerezni. Oruljetek az ezusteremnek oszt jo napot.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...