Banner

Cseke Benjámin: Munkás csapat épül Diósgyőrben

Szerző: amigeleken.hu | 2022-09-16 08:30:00

A középpályás a dvtk.eu-n nyilatkozott.


Augusztus 31-én csatlakozott a DVTK keretéhez Cseke Benjámin, aki az első két mérkőzésén egy-egy gólpasszal járult hozzá a Gyirmót és az MTK legyőzéséhez. A középpályás a dvtk.eu-n nyilatkozott.


Alig több, mint két hete erősíti a DVTK-t Cseke Benjámin. Hogyan teltek az első napok?

Jók a benyomásaim, a csapattársak hamar befogadtak - kezdte a Mezőkövesdről kölcsönvett labdarúgó. - Jót tett, hogy mindkét bajnokin pályára léptem, és úgy érzem, jól is ment a játék. Nagyon jól érzem magam!

A Gyirmóton egy labdaszerzés után középre ívelt labdát, az MTK ellen pedig egy felpasszt és egy hatalmas sprintet követően a kapu hosszú oldalára átlőtt lapos labdát juttattak a kapuba a társak.

Jól jött ki a lépés a Gyirmót és az MTK ellen, de a passzokat be kell lőni, csak akkor lesz gólpassz belőle, tehát nem csak az én érdemem. Jót jelent, hogy ilyen módon is hozzá tudtam járulni a csapat sikeréhez, nem csak a mezőnymunkával, ennek is külön örülök.



Gyirmóton az első gól előtt láttam, hogy ketten várják a labdát a kapu előtt, és csak két védő figyel rájuk - idézte fel a középpályás. - Megpróbáltam jól beadni, szerencsére pontosan sikerült, és Marci (Papp Marcell - a szerk.) a kapuba is fejelte a labdát.

Az MTK ellen pedig megmondom őszintén, nem is láttam, hogy a hosszú oldalon érkezik Könyvi (Könyves Norbert - a szerk.), de szerencsére jött, és berúgta a kapuba a beadást.

Egymás után három rangadót nyert a DVTK, ebből kétszer Cseke Benjáminnal a soraiban.

Nagyon értékes a gyirmóti siker - értékelt -, mert most búcsúztak az élvonaltól, és nagyjából együtt tartották a keretet. Masszívak, jól védekeznek, kevés gólt kapnak, ezért külön fegyvertény, hogy mi kettőt is tudtunk nekik rúgni.
Az NB II.-ben az MTK is bombaerős, eddig a Szentlőrinc kivételével mindenkit lehengerelt. Ki-ki meccset játszottunk, ahol nekünk jött ki jobban a lépés, de ők is alakítottak ki helyzeteket. Óriási fegyvertény, hogy kétvállra fektettük őket.
Igazából akkor ér majd sokat a rangadókon aratott győzelem, a következő mérkőzéseken sorozatban pontokat szerzünk - tűzte ki a célt.

A tétmérkőzések alapját a szürke hétköznapokon lehet megteremteni.

Nagyon kemény munkával telnek a hétköznapok, teljesen ki vagyunk facsarva, amit szeretek is, mert munkás játékos vagyok - árulta el. - Az eredmények érdekében vállaljuk a kemény munkát, semmire nem mondjuk azt, hogy ez túl sok lenne. Kuznyecov Szergej első három meccsén látszik, hogy munkás csapatot épít, ami mellett természetesen focizni is kell, de ezen a téren is lépkedünk előre.

A két bajnokit követően szombaton délután négy órától a MOL Magyar Kupában is bemutatkozik a DVTK.

A szegediek a Merkantil Bank Liga előző kiírásában jól teljesítettek, és idén is jó csapat. A kupameccsen egyértelműen továbbjutást várok, de azzal is tisztában vagyok, hogy nem lesz könnyű - szögezte le zárásként Cseke Benjámin.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. vebgy* |Válasz erre: 4. norbee
2022-09-22 09:13:41 Fekete öves, Veterán
Győztes mentalitású, eredményes csapatot várunk mi közben azóta is...
4. norbee
2022-09-16 22:36:59 Barna öves, Tag
Az feltünt nektek, hogy 2004 ota minden evben lenyilatkozzak legalabb egyszer, hogy "munkas" csapat epül? Kerdesem csak annyi, hogy ez mit jelent es mikor lesz kesz?
3. El Bandi
2022-09-16 19:05:19 Piros öves, Őstag
Most nincs ideje a "sztároknak", mert nem bírja el a csapat. Igen, maradjon ez így ahogy most van.
2. vebgy*
2022-09-16 17:21:45 Fekete öves, Veterán
Meg győztes csapat...remélem hosszú távon.
2022-09-16 14:54:32 Zöld öves, Tag
Lesz még jobb is!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...