Cseke Benjámin: Munkás csapat épül Diósgyőrben

Szerző: amigeleken.hu | 2022-09-16 08:30:00

A középpályás a dvtk.eu-n nyilatkozott.


Augusztus 31-én csatlakozott a DVTK keretéhez Cseke Benjámin, aki az első két mérkőzésén egy-egy gólpasszal járult hozzá a Gyirmót és az MTK legyőzéséhez. A középpályás a dvtk.eu-n nyilatkozott.


Alig több, mint két hete erősíti a DVTK-t Cseke Benjámin. Hogyan teltek az első napok?

Jók a benyomásaim, a csapattársak hamar befogadtak - kezdte a Mezőkövesdről kölcsönvett labdarúgó. - Jót tett, hogy mindkét bajnokin pályára léptem, és úgy érzem, jól is ment a játék. Nagyon jól érzem magam!

A Gyirmóton egy labdaszerzés után középre ívelt labdát, az MTK ellen pedig egy felpasszt és egy hatalmas sprintet követően a kapu hosszú oldalára átlőtt lapos labdát juttattak a kapuba a társak.

Jól jött ki a lépés a Gyirmót és az MTK ellen, de a passzokat be kell lőni, csak akkor lesz gólpassz belőle, tehát nem csak az én érdemem. Jót jelent, hogy ilyen módon is hozzá tudtam járulni a csapat sikeréhez, nem csak a mezőnymunkával, ennek is külön örülök.



Gyirmóton az első gól előtt láttam, hogy ketten várják a labdát a kapu előtt, és csak két védő figyel rájuk - idézte fel a középpályás. - Megpróbáltam jól beadni, szerencsére pontosan sikerült, és Marci (Papp Marcell - a szerk.) a kapuba is fejelte a labdát.

Az MTK ellen pedig megmondom őszintén, nem is láttam, hogy a hosszú oldalon érkezik Könyvi (Könyves Norbert - a szerk.), de szerencsére jött, és berúgta a kapuba a beadást.

Egymás után három rangadót nyert a DVTK, ebből kétszer Cseke Benjáminnal a soraiban.

Nagyon értékes a gyirmóti siker - értékelt -, mert most búcsúztak az élvonaltól, és nagyjából együtt tartották a keretet. Masszívak, jól védekeznek, kevés gólt kapnak, ezért külön fegyvertény, hogy mi kettőt is tudtunk nekik rúgni.
Az NB II.-ben az MTK is bombaerős, eddig a Szentlőrinc kivételével mindenkit lehengerelt. Ki-ki meccset játszottunk, ahol nekünk jött ki jobban a lépés, de ők is alakítottak ki helyzeteket. Óriási fegyvertény, hogy kétvállra fektettük őket.
Igazából akkor ér majd sokat a rangadókon aratott győzelem, a következő mérkőzéseken sorozatban pontokat szerzünk - tűzte ki a célt.

A tétmérkőzések alapját a szürke hétköznapokon lehet megteremteni.

Nagyon kemény munkával telnek a hétköznapok, teljesen ki vagyunk facsarva, amit szeretek is, mert munkás játékos vagyok - árulta el. - Az eredmények érdekében vállaljuk a kemény munkát, semmire nem mondjuk azt, hogy ez túl sok lenne. Kuznyecov Szergej első három meccsén látszik, hogy munkás csapatot épít, ami mellett természetesen focizni is kell, de ezen a téren is lépkedünk előre.

A két bajnokit követően szombaton délután négy órától a MOL Magyar Kupában is bemutatkozik a DVTK.

A szegediek a Merkantil Bank Liga előző kiírásában jól teljesítettek, és idén is jó csapat. A kupameccsen egyértelműen továbbjutást várok, de azzal is tisztában vagyok, hogy nem lesz könnyű - szögezte le zárásként Cseke Benjámin.


forrás: dvtk.eu



És ezt olvastad már?
Hozzászólások
5. vebgy |Válasz erre: 4. norbee
2022-09-22 09:13:41
Győztes mentalitású, eredményes csapatot várunk mi közben azóta is...
4. norbee
2022-09-16 22:36:59
Az feltünt nektek, hogy 2004 ota minden evben lenyilatkozzak legalabb egyszer, hogy "munkas" csapat epül? Kerdesem csak annyi, hogy ez mit jelent es mikor lesz kesz?
3. El Bandi
2022-09-16 19:05:19
Most nincs ideje a "sztároknak", mert nem bírja el a csapat. Igen, maradjon ez így ahogy most van.
2. vebgy
2022-09-16 17:21:45
Meg győztes csapat...remélem hosszú távon.
1. Lábilabda
2022-09-16 14:54:32
Lesz még jobb is!
Mégsem


Üzenet küldése...